A fost dat afara pentru ca n-a mai vrut sa faca sex cu sefa. Americanul Daniel Coyle (39 de ani) se plange ca a fost concediat de Joanne Del Prete-Rosten (52 de ani), designer de moda si directoarea unei companii de confectii, fiindca i-a refuzat avansurile sexuale. Femeia e casatorita, dar i se pusese pata pe angajatul ei. Era vulgara si ii pipaia zonele genitale. Coyle a acceptat sa faca de doua ori sex cu aceasta, dupa care a inceput s-o respinga. Mai intai, Joanne i-a scazut salariul de 1.200 de dolari (4.771 de lei) pe saptamana cu 10%. Apoi l-a dat afara. Suparat, angajatul a dat-o recent in judecata sub acuzatia de hartuire sexuala. El sustine ca e obsedata de sex si ca ar fi pus pe un ins "s-o penetreze cu o pusca", scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cea mai bizara relatie! A renuntat la slujba ei ca sa-si alapteze iubitul din doua in doua ore. Ce lume nebuna. O femeie de 36 de ani din SUA, a renuntat la slujba ei ca sa stea acasa sa-si alapteze iubitul din doua in doua ore, considerand ca acest lucru ii va ajuta sa aiba o legatura speciala. Jennifer Mulford era o mama singura cand a incpeut sa-si caute jumatatea pe site-urile matrimoniale. Insa, tot cautand diverse site-uri pe internet, aceasta a dat peste un articol care spunea ca alaptatul poate dezvolta o legatura extrem de puternica intre doi oameni. "Cand am citit despre legatura pe care o poate crea alaaptatul intre doi oameni, am fost invidioasa. Intotdeauna mi-am dorit ca sanii mei sa fie atinsi cel mai mult in timpul unei partide de sex, asa ca stiam ca imi va placea acest lucru", a declarat Jennifer. Incantata de idee, ea a inceput sa dea anunturi ca este in cautarea unui babat cu acare sa aiba o relatie neobisnuita de alaptare, ea incercandu-si norocul pana si pe Craigslist, dar fara nici un succes, anuntaLibertatea.

Cum sa te bronzezi fara sa iesi din casa, de la geam. Ipostaza in care a fost fotografiata o tanara. O tanara a devenit vedea pe internet dupa ce a fost fotografiata in timp ce facea plaja de la geam, intinsa pe pervaz. Vrand cu tot dinadinsul sa se bronzeze fara sa iasa din casa, tanara din Glasgow a recurs la o metoda extrema si destul de periculoasa, relateaza The Sun. Isprava ei nu a fost insa trecuta cu vederea de vecini. Astfel ca o femeie care se afla la serviciu intr-o cladire de vis-a-vis a fotografiat-o si a pus imaginea pe Facebook, precizand ca tanara se bronza la etajul 3, informeazaStirileProtv.ro.

Ce s-ar intampla pe Pamant daca oamenii ar disparea? In cazul in care oamenii vor disparea de pe fata Pamantului, ce s-ar intampla cu planeta noastra? Conform unui scenariu, nu va dura mult pana Pamantul sa va "reseta" singur, dar procesul va fi unul terifiant. In numai cateva ore, cele mai multe dintre lumini s-ar stinge, iar in cateva luni, dezastrele nucleare ar lovi intreaga planeta. Dupa mii de ani, singura dovada a existentei noastre ar fi ramasitele unor structuri de piatra ale Marelui Zid Chinezesc sau Muntele Rushmore. Canalul YouTube #Mind Warehouse a creat un video in care ilustreaza aceste consecinte. Videoclipul a unit intre ele secventele video create de National Geographic, scrieDescopera.ro.

Iata cine a cumparat vila Playboy! A acceptat o conditie ciudata. Pusa in vanzare la inceputul acestui an, celebra Playboy Mansion, unde locuieste in continuare fondatorul revistei iepurasului cu papion, Hugh Hefner, si-a gasit un nou proprietar. Cumparatorul este nimeni altul decat vecinul lui Hefner, fiul de 32 de ani al unui miliardar. Proprietatea a fost evaluata la 200.000 de dolari in momentul punerii in vanzare, iar sursele Daily Mail estimeaza ca aceasta a fost cumparata cu "mai mult de 100 de milioane de dolari". Cumparatorul, Daren Metropoulos, in varsta de 32 de ani, este fiul omului de afaceri C. Dean Metropoulos, a carui avere a fost estimata de revista Forbes la 2,4 milarde de dolari. Daren a cumparat in 2009 proprietatea de langa vila Playboy, pentru 18 milioane de dolari, si are de gand sa uneasca cele doua conace, dupa moartea lui Hefner, anuntaClick.