1. Privitul sanilor prelungeste viata cu 5 ani. Privirile catre pieptul unei doamne au consecinte benefice pentru sanatatea masculilor, atrag atentia cercetatorii germani. Numai 10 minute cu astfel de “indeletniciri” zilnice pot prelungi viata unui barbat cu cel putin 5 ani, sustine Click.

2. Sex cu nevestele altora, de Revelion. 350 de lei noi - atat costa biletul de intrare la cel mai fierbinte Revelion organizat, anul acesta, in Romania. Pretul include cazarea timp de patru zile si trei nopti intr-o vila din Arad, mancare, bautura si sex, dupa pofta inimii, cu sotul sau sotia celorlalti. Organizatorii ineditului Revelion sunt membri Clubului Swing Pleasure Dome din Arad, informeaza Cancan.

3. S-a impuscat in fund. Un american de 26 de ani, a ajuns la spital dupa ce s-a impuscat din greseala in fund. Tanarul a auzit galagie afara si a vazut un vecin care se certa cu un taximetrist. Cum in trecut avusese un conflict cu vecinul sau, acesta a iesit afara inarmat. Ca sa nu para pus pe cearta, el a ascuns arma la spate, dar a declansat-o din greseala, ranindu-si posteriorul, scrie Cancan.

4. Enciclopedia sanilor giganti. Enciclopedia online Wikipedia a creat directorul de depistare a vedetelor faimoase pentru sanii lor uriasi. Lista prezinta vedete ale modellingului, staruri ale productiilor pentru adulti sau video-uri care se concentreaza pe "fetisul sanilor mari" si satisface curiozitatile despre viata si cariera ei, relateaza Click.

5. Impodobeste acelasi brad din 1933. Un fost ofiter de politie din Marea Britanie, impodobeste acelasi brad primit cadou de la tatal sau, in urma cu 74 de ani. El nu a schimbat niciodata decoratiunile din pom, care acum sunt evaluate ca antichitati, informeaza Cancan.

6. S-a nascut negru, dar se face alb. Unul dintre prezentatorii de televiziune americani, Lee Thomas si-a socat fanii, care au inceput sa constate de la o emisiune la alta ca idolul lor... devine din negru, alb de-a binelea. Tenul sau, candva maroniu, a suferit o depigmentare severa, ceea ce a facut ca o buna parte a fetei vedetei si mainile sa ii devină albe, relateaza Click.

7. Cotimanis si-a facut scoala de machiaj. Actorul Constantin Cotimanis si-a deschis o scoala de machiaj profesionist, sub indrumarea unui make-up artist celebru pentru mastile realizate in filme, italianul Fabio de Stefano, relateaza Cancan.

8. A murit in somn la 116 ani. Ucraineanul Grigori Nestor, un burlac despre care se crede ca a fost cea mai varstnica persoana din lume, a murit in somn la varsta de 116 ani. Astfel, titlul de cea mai varstnica persoana in viata a ramas in posesia americancei Edna Parker, de 114 ani, informeaza Cancan.

9. Garderoba de 20 de milioane de dolari pentru "Totul despre sex". Gusturile fine ale personajelor i-au facut pe realizatori sa scoata din buzunar 20 de milioane dolari pentru haine si accesorii de marca. Hainele din film au ajuns sa fie mai bine pazite decat actritele din rolurile principale, scrie Cancan.

10. Cu masina in dormitor. Britanica Anna-Daisy Stephens, in varsta de 11 ani, a scapat cu zile dupa ce s-a trezit cu un BMW in dormitor, langa patul in care dormea, relateaza Cancan.