Se pregatea sa coboare de pe scara rulanta, cand totul a luat o intorsatura neasteptata. Scarile rulante provoaca tot mai multe accidente, numeroase persoane fiind ranite sau chiar ucise dupa ce s-au blocat in ele. Este si cazul unei tinere din China, care din cauza unui siret desfacut, era cat pe ce sa fie ranita. Ajunsa la baza scarii rulante, siretul ei a fost prins, iar ea a cazut pe burta. Din spate insa veneau alte persoane, iar o femeie incerca din rasputeri sa-si controleze caruciorul plin cu cumparaturi. Din fericire, tanara nu a fost ranita, reusind sa se elibereze dupa ce s-a descaltat, anunta Stirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Politistii-gardieni, trimisi la scoala. Ordin: invatati romanes. Toti politistii care-si castiga o paine in aresturile din Romania vor fi obligati sa invete limba romanes! Decizia ar veni, de undeva, de la varful IGP, si ar avea ca motivatie distrugerea barierei lingvistice dintre gardieni si infractorii din minoritatea roma. Un stagiu de pregatire in limba romanes a fost gandit pentru sase saptamani, timp in care se presupune ca subofierii de arest vor avea suficient ragaz sa se familiarizeze cu noua limba straina pe care vor fi obligati sa o invete, potrivit Libertatea.

Motivul halucinant pentru care o tanara si-a folosit geanta pe post de WC. Povestea unei tinere canadiene rupe internetul. Markela este protagonista unei intamplari de cosmar de care se tem toate fetele. Insa, ea nu s-a lasat daramata de deznodamant, ci a facut haz de necaz si a povestit pe Twitter tot ceea ce s-a intamplat. In urma acestor postari, Markela spune ca a devenit extrem de populara printre internautii de gen masculin. Totul a inceput cand fata a fost abordata la magazin de un tanar care a invitat-o la el. Aceasta a acceptat. Intr-una din postarile de pe Twitter, Markela se descrie ca find o femeie constienta de atuurile sale si, spre deosebire de alte fete, nu a avut nicio problema in a se simti ca acasa... in baia partenerului ei, relateaza EVZ.

Sex ca in filme intr-un metrou din Rusia. Sexul nu mai este de mult un subiect tabu pentru tineri, insa unii sunt mai libertini decat prevede legea. Un cuplu infierbantat din Rusia a trecut direct la actiune in metrou, in fata celorlalti calatori. Pe filmare se vede cum barbatul, imbracat in haine de camuflaj, are mintea intunecata de dorinta. O ia pe iubita sa pe sus, iar pentru ca ea nu protesteaza, incep sa intretina relatii intime pe bancheta trenului, potrivit Click

Povestea uluitoare din spatele imaginii. Ce se ascunde, de fapt, sub barba care nu a mai fost tunsa de 8 luni. Timp de peste 25 de ani, Rose Geil s-a luptat cu excesul de par de pe chip si corp. In acest ani a apelat la tot felul de proceduri, inclusiv tratament cu laser, in afara barbieritului zilnic, dar nimic nu a avut efect. Problema ei a afectat-o foarte mult emotional si social, dar in urma cu 9 luni a luat o decizie care i-a schimbat total viata, iar acum se simte o femeie libera si fericita. Mai exact, Rose, in varsta de 39 de ani, din Oregon, SUA, a renuntat la lama, si-a lasat barba sa creasca si asta o face sa se simta mai sexy si mai feminina, relateaza Metro, citat de Stirile ProTv.