A vrut dinti mai albi, dar s-a trezit cu chipul desfigurat. Ce a patit tanara. O tanara care si-a dorit dinti mai albi s-a ales cu o arsuri de gradul trei, din cauza careia buzele i s-au umflat si i s-au acoperit cu basici dureroase. Abbie Kilbride, o britanica in varsta de 18 ani, a mers la dentist pentru o sesiune de albire a dintilor, insa dupa 24 de ore, tanara s-a trezit cu buzele umflate. Fata a mers de urgenta la spitalul din Glasgow, unde cazul ei i-a surprins pana si pe medici, care spun ca nu au mai vazut asa ceva, scrie Daily Mirror. "Dentistul la care am fost mi-a zis ca e o reactie normala si sa-mi dau cu putin ruj, sa astept sa treaca. Abia la spitalul dentar am primit ajutor, dupa ce m-au vazut trei dentisti si asistente si toti mi-au spus ca nu au mai vazut asa ceva pana acum. Au ajuns la concluzia ca aveam arsuri de gradul III si o posibila reactie alergica din cauza careia mi se umflasera buzele", a declarat Abbie, scrieStirileProtv.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

In pat cu Fidel Castro. Amanta fostului lider cubanez, dezvaluiri incendiare. S-a indragostit nebuneste de Fidel Castro cand avea numai 19 ani, i-a fost iubita cateva luni, i-a purtat copilul, insa ceva s-a intamplat, iar Marita Lorenz a ajuns, cativa ani mai tarziu, sa participe ca spion la incercarea CIA de asasinare a liderului cubanez. La 76 de ani, fosta amanta a lui Castro face dezvaluiri din dormitor, intr-un interviu pentru Paris Match. Marita Lorenz l-a cunoscut pe Fidel Castro la inceputul anului 1959, cand vasul de croaziera "Berlin", condus de tatal ei, a acostat in Havana. "A doua zi am vazut indreptandu-se spre noi mai multe barci pline de barbati cu barbi, inarmati, in uniforme kaki. L-am remarcat pe cel mai impozant dintre ei, care fuma un trabuc, si l-am intrebat ce voia. Mi-a raspuns ca voia sa urce pe vas, ca sa arunce o privire. L-am lasat", a povestit Marita Lorenz, anuntaClick.

Cum arata tanara care a renuntat la sampon si balsam in urma cu un an. O tanara de 28 de ani a decis, de mai bine de un an, sa renunte definitiv la sampon si balsam de par si se alature curentului "no poo" (n.r fara sampon), care presupune inlocuirea produselor cosmetice din comert cu metode alternative, naturale. In luna martie a anului 2015 Kayleigh Conway, din Bedfordshire, a decis sa nu se spele pe cap cu sampon si sa incerce alternative naturale pentru parul el. Tanara a inceput sa se spele pe cap cu oua, bicarbonat de sodiu sau argila, iar in locul balsamului a folosit otet. Desi, spune ea, efectele au fost dezastruoase la inceput, deoarece parul ei era ￯dependent￯ de chimicale si se ingrasa foarte repede, in timp podoaba ei capilara a ajuns sa arate mai bine ca niciodata. In plus, spune ea, a inceput sa faca si economii, informeazaLibertatea.

S-a indragostit de mama care l-a abandonat. Ce a urmat? Se intalnesc numeroase cazuri de copii abandonati care dupa ani isi regasesc in sfarsit parintii. I s-a intamplat acelasi lucru si unui adolescent care dupa ce si-a regasit mama, pe care n-a cunoscut-o pana atunci, s-a indragostit de ea. Shane Burke (19 ani), din Manchester, a descris cum a devenit "confuz" din cauza sentimentelor pe care le-a avut fata de Rose Bestall, pe care a intalnit-o pe Facebook, relateaza Metro.co.uk. El crede ca sufera de o atractie sexuala genetica, afectiune care se manifesta prin faptul ca persoana in cauza simte atractie sexuala fata de o ruda atunci cand o intalneste pentru prima data. Rose este de fapt mama lui Shane si a fost nevoita sa-l abandoneze la varsta de 5 ani. Intr-un final, ei s-au regasit, dar Shane a devenit confuz, iar dupa doar cateva saptamani si-a marturisit o altfel de dragoste fata de ea, creand o mare dilema, scrieClick.

Cum isi pedepseste logodnicul aceasta femeie daca refuza sa ii faca toate poftele. Janey, o femeie de 30 de ani din Durham, a dezvaluit cum isi convinge logodnicul sa ii faca toate poftele, declarandu-se o dependenta de cumparaturi. Astfel, aceasta a dezvaluit ca obtine tot ce doreste de la iubitul ei, altfel refuza sa faca sex si timp de 3 saptamani trebuie sa fie abstinent. Janey este logodita cu partenerul ei, Ross, timp de cinci ani, dar ii cheltuie aproape toti banii pe haine de firma, produse cosmetice de lux si operatii estetice. Daca barbatul nu se conformeaza, aceasta refuza sa faca sex cu el timp de cateva saptamani. "El stie ca nu trebuie sa spuna nu. Daca face asta, eu nu ma mai culc cu el cel putin cateva saptamani, cam trei, cum am facut si in trecut. Putere asta pe care o au femeile asupra barbatilor este uimitoare" a declarat aceasta, anuntaStirileProtv.ro.