O ursoaica a sarit in ajutorul acestei canadience si a cainelui sau. Pret de 12 ore au fost haituite prin padure de un lup.Ursii le pot fi de ajutor oamenilor. O dovedeste patania unei femei care a plecat la cules de ciuperci, alaturi de o prietena si cainele sau, intr-o padure din provincia Teritoriile de Nordvest a Canadei. In urma cu doua saptamani, Joanne Barnaby, cainele sau Joey si prietena Tammy Caudron au intrat intr-o padure pentru a aduna ciuperci. Joanne a ramas singura si chiar atunci un lup fioros si-a facut aparitia. "Era lung, inalt si foarte slab." povesteste femeia, informeazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cainele politist Jake, scos la licitatie pentru 200 de lei.Un anunt mai putin obisnuit a fost dat de Politia Arad, care scoate la licitatie un caine politist, Jack, pentru 200 de lei, dupa ce patrupedul si-a pierdut aptitudinile din cauza ca este prea batran. O prima licitatie in care doritorii putea sa il ia acasa pe Jack, cainele politist care a participat la peste 1.500 de misiuni, a avut loc in data de 13 iunie, cu pretul de strigare de 200 de lei, dar nimeni nu s-a prezentat sa-l vada pe patruped. Asta spre bucuria partenerului sau de serviciu, agentul sef adjunct Radu Vasiescu, scrie aradon.ro, citat deLibertatea.

Primarita "WhatsApp" care lasa scolarii fara mancare si a furat 4 milioane de dolari din banii publici la 25 de ani.O tanara de numai 25 de ani s-a facut cunoscuta primind titulatura de "primarul WhatsUp", fiind de asemenea cunoscuta pentru numeroasele fapte de coruptie, scrie Business Magazin. Numele ei este Lidiane Leite, originara din Brazilia si inainte de a fi arestata conducea satucul Turi do Augusto, din municipiul Bom Jarim, situat in cea mai saraca regiune a Braziliei. "Inainte sa devin primar eram saraca. Aveam un Land Rover, acum conduc o Toyota SW4. Poate ar trebui sa-mi cumpar o masina mai luxoasa pentru ca, multumesc lui Dumnezeu, am destui bani sa fac asta", scria ea pe Instagram. "Pot sa-mi cumpar tot ce vreau. O sa-mi cheltuiesc banii pe ce vreau si nu ma intereseaza ce zic oamenii", se mai lauda tanara, anuntaEVZ.

Bunicuta de 90 de ani s-a pus pe doborat recorduri.Fosta gimnasta germana Johanna Quaas este un adevarat fenomen. De cand a implinit venerabila varsta ea a bifat doua intrari in Cartea Recordurilor. La 5 iunie 2016 a sarit cu parasuta in tandem cu Eberhart Gienger in Zwenkau, Germania. Saltul a fost dedicat Reginei Angliei, care a implinit si ea anul acesta 90 de ani. Insa pentru a face fata sariturii in gol, Quaas a trebuit sa mai puncteze o performanta: la 26 aprilie a fost declarata cel mai batran atlet care reuseste sa faca pana la capat un antrenament de anduranta la sala de forta. In plus, bunicuta a stat in pozitia lumanare timp de aproape 45 de minute, relateazaClick.

Cu tirul fara roti, pe autostrada. Chinezii nebuni socheaza cu fiecare ocazie.Chinezii socheaza cu fiecare ocazie. Iar un sofer prins pe autostrada cu un TIR distrus a uimit presa locala si internationala. Nu pentru ca ar fi conus iregulamentar, ci pentru ca autotrenul... nu avea roti. Un politist din China, de la o poarta de acces situata in Jiangxi, a ramas socat cand l-a oprit pe un sofer care conducea un TIR. Din pozele prezentate de catre Daily Mail, un lucru socant i-a uimit pe toti: automobilul nu avea doua roti. Iar soferul mergea cu el fara probleme, anuntaEVZ.