A furat o masina dintr-o benzinarie din California cu tot cu copiii aflati pe bancheta din spate. O femeie din California a furat o masina dintr-o benzinarie, cu tot cu cei doi copii aflati pe bancheta din spate. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere. In imagini se vede automobilul care opreste in parcare, langa intrarea in magazinul benzinariei. Tatal coboara, verifica portierele - fara sa le blocheze insa - apoi intra inauntru ca sa cumpere ceva. Intre timp, afara, camerele au surprins o femeie care traverseaza strada si se indreapta spre autoturism. Sta langa masina aproximativ doua minute, apoi se urca la volan si porneste. Cu tot cu cei doi copii aflati pe bancheta din spate, relateaza StirileProTV.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum i-au salvat viata unei femei implanturile cu silicoane. Se pare ca implanturile cu silicoane pot aduce si alte beneficii decat cele estetice. O femeie insarcinata a fost salvata de silicoanele de la sani dupa ce iubitul sau a incercat sa o ucida prin injunghere. Natalie Quiroz a fost atacata in centrul orasului in plina zi de catre partenerul ei, Babur Raja, care este directorul unei companii. El i-a infipt un cutit de bucatarie de 30 de centimetri in piept si stomac. Cutitul a patruns atat de adanc, incat mai erau doar doi milimetri pana sa-l ucida pe copilul inca nenascut, de doar 32 de saptamani, scrie Click.

Cele mai ciudate fructe si legume. Zici ca nici nu sunt reale. Omenirea a descoperit deja o multime dintre secretele planetei Pamant. Se pare insa ca natura nu inceteaza sa ne surprinda in cele mai haioase si creative moduri. Este si cazul unor fructe si legume descoperite de oameni, care seamana cu animale, cu parti ale corpului omenesc sau chiar cu oameni. Fie ca este vorba despre fermieri sau oameni care au in gradina cateva fructe si legume, multi dintre cei care au facut descoperiri interesante si-au facut publice fotografiile cu pricina. Iar apoi imaginile au devenit celebre pe internet, anunta Libertatea.

Povestea baiatului ajuns doctor datorita unui pahar de lapte. Doctorul Howard Kelly, unul dintre fondatorii primului centru de cercetare medicala din SUA, Johns Hopkins are o poveste de viata impresionanta care a devenit virala pe internet. Intr-o zi un baiat sarac incerca sa stranga bani facand pe comis voiajorul. Facea aceasta munca pentru a se putea intretine in facultate. Urma facultatea de medicina si cartile erau foarte scumpe. Era pe strada cand l-a razbit setea, asa ca s-a decis sa indrazneasca sa un pahar de apa la urmatoarea usa la care va batea. A batut la usa si o fata frumoasa i-a deschis usa. Baiatul s-a pierdut, s-a balbait si a cerut cu greu un pahar cu apa. Fata a fugit in bucatarie si s-a intors cu un pahar mare de lapte. Baiatul a primit cu bucurie paharul si l-a savurat incet. La sfarsit a intrebat-o pe fata cat il costa, scrie Unica.ro.

Gradina zoologica unde oamenii sunt tinuti in cusca! O gradina zoologica din China, orasul Lehe Ledu le propune vizitatorilor o experienta unica in lume. Animalele din incinta zoo sunt lasate libere, iar cei care vin in vizita sunt plimbati in custi mobile. Gradina zoologica Lehe Ledu este o adevarata atractie atat pentru chinezi cat si pentru turistii de peste tot din lume iar biletele pentru vizita se vand chiar cu cateva luni inainte. Experienta este cu atat mai interesanta avand in vedere ca deasupra grilajului custilor sunt puse bucati de carne pentru a ademeni animalele cat mai aproape, anunta Evz.