O rusoaica a facut sex in taxi, apoi a iesit pe geam si le-a aratat sanii soferilor.O femeie a fost filmata in timp ce iesea pe geamul unui taxi, aratandu-le sanii celorlalti soferi. Se pare ca inainte de asta, a facut sex pe bancheta din spate a taxiului, apoi s-a hotarat sa iasa pe geam si sa le ofere barbatilor un peisaj de neuitat. Aventurierea nu stia insa ca este si filmata. Incidentul s-a petrecut sambata dimineata (18 iunie), in centrul Moscovei. Un barbat aflat intr-o alta masina a filmat-o pe femeie, fara ca aceasta sa stie. Bucuroasa de atentia pe care o primeste din partea soferilor, aceasta a continuat sa-si arate sanii, "cocotata" pe geamul taxiului in care a facut si sex, scrie cotidianul britanic The Mirror, citat deClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

S-a dezbracat in pielea goala in fata unei biserici si a lasat trecatorii sa o atinga peste tot.Milo Moire calatoreste prin toata Europa luptand pentru drepturile femeilor. Activista a fost retinuta de politistii britanici dupa ce a lasat mai multe persoane care treceau prin Piata Trafalgar din Londra sa-i atinga sanii organele genitale. Femeia a numit acest gest "o expresie a artei". Dupa ce pe 8 iunie artista elvetiana Milo Moire a aparut dezbracata in fata catedralei din Koln pentru a protesta impotriva agresiunilor sexuale comise impotriva unor femei in marele oras german, in noaptea de Anul Nou, activista a lasat acum mai multe persoane care treceau prin Piata Trafalgar din Londra sa-i atinga organele genitale, in cadrul unui manifest, potrivitEVZ.

A furat o masina dintr-o benzinarie din California cu tot cu copiii aflati pe bancheta din spate.O femeie din California a furat o masina dintr-o benzinarie, cu tot cu cei doi copii aflati pe bancheta din spate. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere. In imagini se vede automobilul care opreste in parcare, langa intrarea in magazinul benzinariei. Tatal coboara, verifica portierele - fara sa le blocheze insa - apoi intra inauntru ca sa cumpere ceva. Intre timp, afara, camerele au surprins o femeie care traverseaza strada si se indreapta spre autoturism. Sta langa masina aproximativ doua minute, apoi se urca la volan si porneste. Cu tot cu cei doi copii aflati pe bancheta din spate, informeazaStirile ProTv.

Replica geniala a unei femei cand a aflat ca iubitul ei a lasat gravida o alta fata.Sunt multe modalitati prin care se poate transmite vestea ca o femeie este insarcinata - printr-un joc de Scrabble sau poate chiar un test de sarcina care arata pozitiv. O tanara a avut insa uluitoarea idee de a da foarte explicit vestea cea mare chiar iubitei celui care a lasat-o insarcinata. Barbatul care a lasat-o insarcinata era deja angajat intr-o relatie, dar nu a avut nicio rezerva sa-si faca de cap cu o alta fata, potrivit Mirror.co.uk, citat deClick.
















Distractii salbatice in Centrul Vechi. Au baut pana au furat taxiul.O noapte de bautura s-a incheiat pentru trei francezi la sectia de politie, unde au ajuns cu catuse la mani dupa ce au furat un taxi parcat pe o strada din buricul Capitalei. Turistii erau atat de beti, incat agentii de la "Furturi Auto" le-au dat aspirine, cafea si apa, ca sa se trezeasca! Marcel Cartigny (25 de ani), Jonathan Denoune (31 de ani) si Jerome Leobon (26 de ani) si-au zis ca o plimbare nocturna cu taxiul prin Bucuresti ar incheia perfect o noapte alba stropita din belsug cu alcool prin barurile din Centrul Istoric. Nu mai ca, in betia lor, francezii au hotarat sa o faca intr-un fel cu totul special: au furat o masina pe cand taximetristul se afla la o mica sueta cu un coleg, chiar la doi pasi de autoturismul lasat cu usile deschise si cheile in contact, scrieLibertatea.