Un papagal ar putea fi chemat martor in instanta, in cazul mortii stapanului. Nu, nu este o gluma. Chiar daca pare incredibil, un papagal Jako, pe nume Bud, ar putea fi chemat in boxa martorilor, in dosarul legat de uciderea stapanului sau si chiar ar putea furniza detalii importante. Autoritatile judiciare din Newaygo, Michigan, analizeaza in prezent posibilitatea de a-l audia pe Bud, in cazul mortii lui Martin Duram, stapanul sau. Potrivit parintilor victimei, pasarea, care obisnuieste "sa memoreze totul, nu conteaza ce, fiind apoi foarte vorbaret", ar fi "inregistrat" ultimele clipe ale fiului lor. Intr-o inregistrare video, Bud reproduce sunete care ar proveni dintr-o disputa, alternand o voce ascutita cu una mai grava. Apoi striga cuvinte care seamana cu "dont't shoo" (nu trage), scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Miss Hitler 2016: neo-nazistele se intrec in "selfie-uri" provocatoare. Pe Internet a aparut o competitie bizara care le incurajeaza pe unele femei sa-si faca poze sexy pe care sa le publice pe un site care promoveaza Partidul Nazist. Aceasta competitia chiar a fost numita dupa numele celui mai celebru dictator din istorie - Miss Hitler 2016. Cu toate ca Adolf Hitler a cauzat moarte a peste un milion de evrei in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, aceste tinere nu au nicio retinere in a promova salutul nazist in ipostaze provocatoare, dupa cum relateaza TheSun.co.uk. Pe site-ul unde snut promovate aceste fete este mentionat faptul ca adeptii nazismului ar trebui sa intre mai mult in lumina reflectoarelor si sa primeasca mai multa recunoastere din partea publicului. Fetele care au pozat au fetele acoperite partial, pentru a-si ascunde identitatea. Pagina online mai mentioneaza faptul ca mai multe persoane nu au putut sa iontre in competitie din motive personale si profesionale, cu toate ca si-ar fi dorit, anuntaClick.

Un fermier ucrainean spus ca a prins si ucis Chupacabra: "Era la vanatoare, am omorat-o". Un fermier ucrainean sustine ca a ucis legendara creatura chupacabra, dupa ce aceasta i-ar fi omorat, la randul ei, mai toate animalele din curte. Barbatul a vanat timp indelungat creatura pana a reusit sa o "incolteasca" in curtea lui si a ucis-o cu o furca, relateaza Daily Mail. Chupacabra face parte din folclorul din America si ar fi fost vazuta prima data in Puerto Rico. Creatura s-ar hrani cu sangele animalelor domestice. In anii recenti, ar fi traversat oceanul si ar fi ajuns pe fostele teritorii ale URSS, inclusiv Ucraina. Fermierul Ivan spune ca sunt deja cateva luni de cand bantuie in satul sau Ruksshin, din vestul tarii, si i-a ucis in acest timp zeci de pasari si iepuri, dupa ce le-a supt sangele, informeazaStirileProtv.ro.

Ouale de ciocolata cu surprize, interzise in Chile. In Chile a intrat in vigoare o legislatie alimentara stricta, pentru a lupta impotriva obezitatii, obligand producatorii sa precizeze pe etichete continutul de zahar sau de grasimi saturate si interzicand, printre altele, vanzarea de oua de ciocolata Kinder Surprise sau alte produse insotite de o jucarie. "Chile se pozitioneaza ca o tara pioniera in termeni de promovare a alimentatiei sanatoase", a subliniat ministrul sanatatii, Carmen Castillo, intr-un comunicat. Tara este considerata un model de crestere economica in America Latina, dar si una dintre principalele consumatoare de bauturi indulcite. In prezent peste 60% dintre chilieni si o treime dintre copii cu varste de sub 6 ani sunt supraponderali, scrieLibertatea.

Face bani numai din reclamatii. S-a umplut de bani fara sa lucreze! Cory Groshek a depus cereri de angajare la 562 de companiii pe parcursul a un an si sase luni. Nu are nici o intentie sa obtina o slujba, ci sa "jumuleasca" firmele de bani. Reclamagiu de profesie! Cory Groshek (33 de ani) din Green Bay, Wisconsin, a castigat 267.600 de dolari (1.465.633 de lei) numai din plangeri si amenintari. Schema prin care escrocheaza firmele e simpla. Se preface ca aplica pentru o slujba si apoi urmareste daca respectiva companie incalca legea in procedurile de angajare. Cel mai mult se prevaleaza de faptul ca serviciile de resurse umane incearca sa verifice date personale fara stirea solicitantului de slujba, ceea ce, in SUA, inseamna o incalcare a legii. Si, daca acest lucru se intampla, ameninta firma ca o da in judecata, daca nu il plateste pentru a ajunge la o intelegere. El insusi a recunoscut ca a reusit sa stoarca bani de la 40 de angajatori, dintre care 15 au sediul in statul sau natal, Wisconsin, anuntaClick.