Senzatii tari! Un cuplu a fost surprins facand sex in turnul unei manastiri. O vacanta in doi, alaturi de partenerul sau partenera de viata, momente de neuitat...ce poate fi mai frumos de-atat? Ei bine, o partida de sex pasional in turnul unei manastiri. Acest lucru cu siguranta nu va fi uitat nici de cei doi amorezi, nici de cei care i-au vazut. Un turist a vrut sa realizeze un material video cat mai reusit cu manastirea privita din aer, astfel ca a filmat cu o drona, dupa cum relateaza DailyMail.co.uk. La un moment dat, pe camera a observat un barbat si o femeie care ibntretineau relatii intime in turnul format din coloane, fiind astfel foarte usor de observat. Imaginile au fost surprinse in clopotnita Manastirii Borisogleb, din Federatia Rusa. Cei doi nu pareau deloc deranjati de drona care zbura deasupra lor. La un moment dat, un al treilea turist isi face aparitia in turn, iar atunci, barbatul si femeia incearca sa se ascunda cumva si sa-si acopere partile intime, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O femeie din Moldova si-a legat sotul cu lantul, ca pe un caine, de prispa casei. Un trecator socat a sunat la politie. Femeia de peste 60 de ani din satul Ciorna, raionul Rezina, si-a "priponit" sotul de prispa cu un lant metali gros, scrie Deschide.md, si a pus si un lacat pentru ca lantul sa nu poata fi desfacut. Motivul: barbatul bea in mod frecvent, iar sotiei sale i s-a umplut paharul atunci cand acesta s-a intors de la o "petrecere" extrem de euforic. Asa ca femeia a decis sa-l lege ca pe caine pentru a-l impiedica sa mai mearga la crasma din sat sau la tovarasii de pahar. Seful adjunct al Inspectoratului de Politie Rezina, Vitalie Cuiban, a declarat pentru Deschide.md ca incidentul a fost semnalat de catre un trecator, socat de ceea ce a vazut. "Sotia ne-a spus ca barbatul consuma abuziv bauturi spirtoase deaceea a decis sa-l lege. Echipajul de la 902 care a mers la fata locului l-au eliberat pe barbat, insa acesta a scris o cerere ca nu are nicio pretentie fata de masura aplicata de consoarta sa", a declarat Cuiban, anuntaStirileProtv.ro.

Canadienii vor produce un vehicul zburator care va inlocui banalele taximetre. Compania canadiana Airvinci urmeaza sa produca primul taxi zburator individual sau "heli-taxi". Vehiculul va fi testat pentru prima data pe parcursul acestei veri. "Pana acum, heli-taxi-ul parea sa fie o idee rezervata oamenilor bogati, insa acest lucru se va schimba. Noi am proiectat un elicopter capabil sa decoleze si sa aterizeze in mediul aglomerat al oraselor si foarte eficient din punct de vedere al costurilor. Piatra de incercare va fi primul test, pe care il vom realiza luna viitoare", a declarat Tarek Ibrahim, designer-ul vehicului, pentru revista Gizmag, informeazaDescopera.ro.

Ipostazele socante ale adolescentilor rusii imbibati de alcool. Au scapat de sub control si se fac de ras in toata lumea. Infiebantati de aburii alcoolului, adolescentii rusi se fac de ras pe internet postand dovezile unor petreceri de pomina. Toate comportamentele lor deviante se regasesc surprinse in imaginile cu orgiile bahice. Rusia a fost declarata, anul trecut, lider mondial in mortalitatea pe motive de consum de alcool. Statistica pentru aceasta tara este de 15,1 litri de alcool consumat pe cap de locuitor. Adolescentii rusi nu fac exceptie de la placerile pe care parintii lor le transmit, se pare, din generatie in generatie. Desi multi dintre acesti tineri nu au poate varsta legala pentru a consuma alcool, internetul este asaltat de imaginile de la petrecerile imbibat de alcool pe are acestia le fac, scrieEVZ.

Aici mananci gratis pe viata daca te cheama "Burger"! Oferta de nerefuzat in Australia! Lantul de restaurante fast-food "Mr. Burger" a venit cu o propunere mai putin obisnuita pentru clientii sai. Cel care isi va schimba numele in "Burger" va putea manca gratis ori de cate ori are chef pana la sfarsitul zilelor. Este suficient sa vina cu buletinul la oricare din localuri si primeste de mancare. Din cauza valului de solicitari, reprezentantii localului au limitat numarul la doar 10 persoane. Este suficient sa depuna actele la oficiul de evidanta populatiei pana la 31 iulie si sa isi schimbe numele de familie in Burger. Apoi este suficienta o copie trimisa la "Mr. Burger" si... pofta buna. Oferta se adreseaza doar australienilor, anuntaClick.