Fenomenul care devine tot mai popular in China. Motivul pentru care tot mai multi chinezii poarta cagula pe fata, la plaja.Imagini bizare surprinse pe plajele din China. Ca sa se protejeze de razele ultraviolete, oamenii au inceput sa iasa la plaja cu masca pe fata, pentru a-si feri pielea. O noua moda a aparut in China, in aceasta vara. Oamenii au iesit cu cagule pe fata, special create pentru a-i proteja de iriatii si posibile arsuri la razele ultraviolete. Doar ochii si gura sunt neacoperite. "The Facekini", asa cum se numeste masca, a devenit tot mai popular si foarte multi chinezi au inceput sa o foloseasca. Masca e facuta din material elastic, folosit des pentru costumele de baie, anuntaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Gest incredibil al unor puscariasi. Au evadat ca sa salveze viata gardianului care-i pazea.Un gardian este astazi in viata gratie unor detinuti care au parasit celula pentru a-i anunta pe ceilalti paznici ca acesta si-a pierdut brusc cunostinta. Cel putin opt detinuti se aflau in carcera unei judecatorii din Weatherford, Texas, si asteptau pentru a fi dusi in fata instantei cand au remarcat ca gardianul care-i supraveghea si care glumise amical cu ei pana atunci s-a prabusit subit in scaunul din apropiere si nu mai raspunde chemarilor lor. "Vorbea cu ei si s-a prabusit dintr-o data. Detinutii s-au agitat si au inceput sa strige catre cei aflati la etajul superior", a declarat seriful Mark Arnett pentru NBC News, citat deEVZ.

Scandalos! O prezentatoare a izbucnit in ras la o stire despre copii in sevraj.O prezentatoare a postului de televiziune Prima TV a izbucnit in ras in timp ce prezenta o stire despre copiii in sevraj de la centrul de plasament din Bucuresti. Scena a avut loc la Prima TV in timpul Focusului de vineri, de la 16.30, prezentat de Livia Graur. Tanara prezentatoare nu s-a putut abtine si a izbucnit in ras chiar in timpul unei stiri despre mai multi copii de le centrul de plasament Sfantul Nicolae din Capitala care ar fi intrat in sevraj. Livia Graur a izbucnit in ras in momentul in care ii facea legatura reporterului din teren, scrueLibertatea.

Au facut schimb de soti la cea mai mare orgie din lume.Au fost trei zile fierbinti pe o pajiste din apropierea unui satuc linistit din Tara Galilor. Peste 700 de oameni s-au strans aici, weekendul trecut, la cel mai mare festival de swingeri din lume. Amatorii de schimb de parteneri au platit intre 55 si 180 de lire pentru a participa la festival. Din exterior, parea un festival obisnuit, cu multe rulote parcate una langa cealalta, corturi intinse pe pajiste, baruri improvizate in autobuze rosii englezesti. Nici macar faptul ca unii participanti purtau costume de gladiatori sau rochii specifice Greciei Antice nu dadea de gandit. Singura ciudatenie era faptul ca, printre rulote si corturi, se plimbau si oameni goi-pusca. Amatori de schimb de parteneri, acestia venisera aici pentru a face sex, la cel mai mare festival de swingeri, care se desfasoara in Tara Galilor de trei ani, relateazaClick.

A platit scump pentru infidelitate. Pedeapsa primita de un barbat de la iubita sa.Joylene Cunningham, in varsta de 30 de ani, din Marea Britanie, a fost condamnata la inchisoare, dupa ce si-a mutilat iubitul. Tanara l-a prins pe barbat cu o alta femeie. Femeia a recunoscut, intr-un final, ca a fost orbita de gelozie in momentul in care si-a vazut partenerul sarutandu-se cu o alta fata. Barbatul a platit scump pentru infidelitate. Iubita i-a taiat fata, lasandu-i o cicatrice care porneste de la gura pana la ureche. Medicii i-au spus ca va ramane cu semnul pe viata, informeazaStirile ProTv.