Un model thailandez a reusit sa ii inspaimante pe telespectatori, in direct. Scene bizare petrecute in timpul unei emisiuni.Un model din Thailanda a reusit sa socheze mii de telespectatori, dupa ce a fost protagonista unor scene bizare, in direct, la televizor. In timp ce participa la o emisiune si i se lua un interviu, modelul si actrita Thippawan Pui Chaphupuang, s-a oprit, brusc si i-a spus prezentatoarei ca deseori este vizitata de o fantoma canibala, pe nume Pop conform Daily Mail Dupa cateva secunde, modelul incepe sa tremure pe canapea si sa sustina ca este posedata de fantoma. Putin socata, prezentatoare intra in joc si o intreaba de ce spiritul nu o paraseste, iar modelul raspunde, cu o voce ciudata, ca "am fost trimisa", apoi cere sange de porc, anuntaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A iesit pe locul 3 la prezidentiale, desi este tatuat pe 90% din corp. Cine este politicianul controversat.Vladimir Franz este un politician ceh mai neobisnuit. Atat prin proiectele pe care le promoveaza, cat si prin felul in care arata. 90% din corpul lui este acoperit de tatuaje. Franz este avocat de meserie, dar nu a profesat niciodata in acest domeniu, fiind mult mai pasionat de arta. In 2013 a candidat pentru prezidentiale si a fost supranumit candidatul verde, din cauza culorii tatuajelor. "Tatuajele mele sunt mica mea gradina, nu sunt un obstacol, imi ofera mai multe valori, pentru ca orice fel de alegeri nu se fac dupa frumusetea candidatului, totul este despre toleranta si cultura", declara politicianul in timpul alegerilor prezidentiale, citat deEVZ.

Un botasanean a luat bancomatul la bataie, nervos ca nu-si poate recupera cardul.Un barbat de 47 de ani, aflat in stare de ebrietate, a spart geamul unui bancomat si usa unei banci, furios ca aparatul i-a "inghitit" cardul. Totul a avut loc sambata dupa-amiaza, in Botosani. Omul vrut sa scoata bani de la bancomatul unei banci, dar, pentru ca aparatul i-a "inghitit" cardul, si-a iesit din fire. Dupa ce a spart geamul aparatului, botosaneanul a spart usa bancii, institutia fiind inchisa la acea ora. Politistii au intervenit la timp, exact in momentul in care omul incerca sa sparga si a doua usa de acces. La fata locului au ajuns si politistii criminalisti, pentru a ridica probe. Barbatul se va alege cu dosar penal pentru distrugere, informeaza Libertatea.

Detaliul inexplicabil observat intr-o poza, la 26 de ani dupa ce a fost facuta. Toti cred ca este vorba de o fantoma.Rasfoind prin fotografiile de familie, David Lonsdale, un bunic in varsta de 58 de ani, a dat peste o poza veche de mai bine de un sfert de veac, cu cele doua fiice ale sale, in fata unui castel din Tara Galilor. Un detaliu i-a atras atentia. In imaginea cu pricina, Sarah si Fiona, cele doua fiice ale lui David, atunci de 10, respectiv 6 ani, zambeau vesele pe malul unui lac din fata Castelului Rhuddlan, construit in secolul al XIII-lea de catre Edward I. La fereastra unuia dintre turnurile de aparare se zareste o silueta nedefinita, ce pare a fi un arcas gata sa traga, relateaza The Sun, citat deStirile ProTv.

90 de zile de puscarie ca tipa cand face sex.Americanca Amanda Marie Warfel, de 25 de ani, este un cosmar pentru vecini! Timp de doi ani tanara i-a scos din rabdari pe toti locatarii unui bloc din York County, Pennsylvania, cu gemetele ei sonore din timpul partidelor amoroase. Si cum natura a inzestrat-o cu plamani puternici, Amanda a ajuns la performanta ca tipetele ei sa fie la fel de puternice ca sunetul unui avion Boeing 737 la decolare. Adica, de aproape 125 de decibeli, noteazaClick.