Un chirurg estetician isi face selfie-uri cu pacientele pe masa de operatie. Edgar Kaminskyi, un celebru chirurg estetician din Ucraina, a starnit numeroase controverse din cauza "pasiunii" sale de a se fotografia in sala de operatii, alaturi de pacientele sale, dezbracater. Medicul, in varsta de 31 de ani, a publicat pe Instagram imaginile in care apar pacientele sale, dezbracate si sub anestezie, pe masa de operatii. Pasiunea sa bizara l-a facut popular pe reteaua de socializare, unde peste 100.000 de persoane sunt abonate la postarile sale, scrie Reuters. Gestul sau i-a socat pe multi, insa medicul spune ca are acordul pacientelor sale pentru a le fotogragia si a publica imaginile pe contul sau, pentru a le arata persoanelor care vor sa-si faca astfel de interventii ce se intampla in sala de operatii, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Scandal la Roma! S-au dezbracat si au facut baie intr-o fantana veche de 400 de ani. Este adevarat, Europa este destul de torida in aceasta perioada. Insa lucrurile au inceput sa se incinga cu adevarat dupa ce trei tinere au decis sa se dezbrace pentru a se racori intr-o fantana istorica din Roma. Imaginile au fost surprinse de un trecator care apoi le-a publicat pe Internet. Cele trei fete, care par a fi toate brunete, au fost vazut cum se distrau pe sub jeturile de apa ale fantanii, potrivit DailyMail.co.uk. Nu se stie cat de mult timp a durat "imbaierea" pe domeniul public si nici daca au primit vreo pedeapsa pentru comportamentul lor. Multi dintre cei care au vazut fotografiile cu cele trei tinere au considerat acest lucru o ofensa la adresa vestigiilor stravechi si a bunului simt, anuntaClick.

Vasul de toaleta, tema aleasa de un local din Indonezia. Un local din Indonezia a ales o tema inedita pentru a atrage clientii. Cafeneaua a fost decorata cu... vase de toaleta, iar mancare este servita intr-un mod bizar. Localul nu este o premiera - astfel de cafenele s-au deschis din Taiwan si pana in Rusia. Acum, a venit randul unui orasel din Indonezia sa decoreze localul cu vase de toaleta. Mai precis, clientii care vin in acest restaurant stau pe vase de toaleta, iar, in loc de farfurii cu mancare, oamenii primesc bideuri in miniatura. Cafeneaua bizara a fost deschisa nu doar in scop turistic, dar si pentru a atrage atentia asupra igienii publice. Proprietarul localului a afirmat ca in acest fel el vrea sa atraga atentia asupra acestui subiect, mai ales ca 38% din populatia Indoneziei nu au acces la conditii sanitare adecvate, riscandu-si astfel sanatatea, informeazaLibertatea.

Are sanii atat de mari incat merge in scaun cu rotile. O femeie supraponderala are sanii atat de mari incat are nevoie de scaun cu rotile pentru a se deplasa. Ea cere ajutorul medicilor pentru ca pieptul ei sa fie indepartat, cauzandu-i probleme de respiratie. Annette Murphy (34 de ani) se teme ca sanii i-ar putea pune viata in pericol astfel ca s-a gandit chiar sa-i taie ea singura cu un cutit. Boala de care sufera a imobilizat-o intr-un scaun cu rotile, iar greutatea sa i-a slabit rezistenta oaselor, dupa cum relateaza TheSun.co.uk. Ea sufera de artrita reumatoida cronica, fiind o boala autoimuna care cauzeaza dureri articulare si umflarea glandelor limfatice. In ciuda faptului ca sanii sai supradimensionati ii cauzeaza deficienta locomotorie, medicii au refuzat sa aplice o interventie chirurgicala pentru reducerea lor, scrieClick.

O femeie a plecat singura in luna de miere, dintr-un motiv incredibil. Pozele au devenit virale. O femeie a plecat in luna de miere fara sot. Huma Mobin si sotul ei Arsalaan Sever Bhatt aveau programata o vacanta de vis in Grecia. Planul celor doi indragostiti din orasul pakistanez Lahore nu a devenit realitate. Motivul? Barbatul nu a primit viza la timp pentru a pleca in luna de miere mult visata. Cu toate acestea, sotia sa si parintii lui au ales sa mearga in Grecia. Initia, Huma Mobin a refuzat, insa cum vacanta era deja platita, ea a spus ca ar putea sa vada totusi aceasta tara. Asta inseama ca aceasta a calatorit in mai multe insule din Grecia, timp de zece zile, doar impreuna cu socrii ei, in timp ce sotul era in Pakistan, transmite Daily Mail. Pentru a marca absenta sotului ei, femeia a facut mai multe fotografii cu locurile frumoase pe care le-a vazut. Nu oricum, insa, ci cu o mana intinsa ca si cum si-ar imbratisa sotul absent, anuntaLibertatea.