1. Andreea Marin s-a externat din spital in conditii de securitate maxima, scrie Ziarul.

2. Aflata in Anglia, unde a participat la o sedinta foto pentru Bordelle, firma de lenjerie intima a carei imagine a devenit in urma cu cateva luni, sotia lui Irinel a avut surpriza sa constate ca nu scapa de fotografi nici „in deplasare“, afirma Ziarul.

3. Mezina familiei Basescu, Elena, a facut o afirmatie socanta. Ea a marturisit ca asculta, ocazional, manele, titreaza Libertatea.

4. O noua delicatesa culinara face furori in Franta: caviarul de melc. Ouale sunt conservate in saramura si esenta de rozmarin, inainte de a fi scoase la vanzare in cutii de 50 de grame, care costa 70 euro fiecare, la fel ca si caviarul de sturion, scrie Libertatea.

5. Romanul Andrei Barleanu e in prezent unul dintre cei mai apreciati manechini din SUA este acuzat de viol, afirma Libertatea.

6. Pentru a-i linisti pe barbatii care ii dadeau tarcoale la o petrecere privata, Andreea Banica i-a sfatuit: „Nu va mai holbati, ca mi-am luat pantaloni scurti pe sub fusta, asa ca nu aveti ce vedea!, noteaza Gardianul.

7. Pai mai mult dai din cur decat sa canti! Asta i-au transmis un grup de oameni de afaceri interpretei Anda Adam care venise sa sustina un concert privat., informeaza Gardianul.

8. Cea mai mică reproducere a Bibliei din lume, o versiune iudaică a Vechiului Testament şi care nu este mai mare decât vârful unui ac, a fost gravată cu ajutorul unui instrument cu laser pe o suprafaţă din silicon de către oameni de ştiinţă israelieni, sustine Click.

9. Vedeta postului Antena 2, Ileana Pescariu, are o adevarata pasiune pentru incaltaminte, pe care o colectioneaza in cantitati impresionante.Cancan afirma ca Ileana Pescariu ar avea nu ma iputin de 200 de perechi de pantofi.

10.Actrita din comedia romantica "Razboiul sexelor", difuzata de postul Acasa TV, recunoaste ca nu stie ce inseamna sa faca petrecere de ziua sa. Ea a recunoscut ca nu sarbatoreste acest eveniment in primul rand pentru ca asa a fost obisnuita de mica, noteaza Cancan.