S-a imbatat, si-a facut un tatuaj pe sold, dar cand l-a vazut a doua zi a izbucnit in lacrimi. Cu ce desen s-a ales tanara.Leah Jade Price, o adolescenta de 19 ani dintr-un orasel din Marea Britanie a ajuns sa isi tatueze numele unui restaurant cu specific indian, in timp ce se afla in vacanta in statiunea Ayia Napa din Cipru. Tanara a iesit in oras cu prietenele sale si a consumat prea multe pahare cu alcool. Inainte de asta a vorbit cu iubitul sau la telefon despre restaurantul lor preferat de acasa, Leigh Tandoori, si despre cat de mult le place curry-ul. Se pare ca cei doi mananca acolo chiar si de cinci ori pe saptamana, dupa cum relateaza The Independent, citat deStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A platit sume enorme de bani pentru a arata perfect! Rezultatul insa a fost jalnic! Cum arata femeia de care fug toti barbatii.Multe femei ar plati oricat de multi bani pe operatii estetice, pentru a arata cat mai bine si a atrage toate privirile barbatilor. Ce se intampla insa, cand din dorinta de a fi cat mai aproape de perfectiune, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de... pe masa chirurgului? Este si cazul unei rusoaice care in urma interventiilor chirgicale peste masura a ajuns sa arate exact ca o papusa, infatisarea sa starnind mai degraba repulsie decat atractia barbatilor, potrivitEVZ.

A fost decapitata de tren in timp ce facea sex pe sine.O femeie a fos decapitata de tren in timp ce facea sex pe sine, in Ulan-Ude, Siberia. Femeia se afla deasupra barbatului, potrivit politistilor. Presa locala relateaza ca cei doi erau oameni ai strazii si ca ar fi fost beti in momentul tragicului accident. Femeia ar fi auzit trenul, insa a fost prea tarziu, scrie metro.co.uk. Cuplul facea sex langa sinele de tren, in apropiere de statia Buryatia. Femeia, care se afla deasupra partenerului ei, a auzit trenul si a inceput sa se ridice, iar acel moment i-a fost fatal. Potrivit autoritatilor, daca ar fi ramas in pozitia in care era si nu s-ar fi ridicat, ar fi scapat cu viata. Indentitatile celor doi nu au fost dezvaluite, anuntaClick.

Caz incredibil in Olt. Un barbat a divortat de sotie ca sa ajunga viceprimar.Situatie fara precedent in comuna Colonesti, judetul Olt. Pentru a putea ocupa functia de viceprimar, un ales local din partea PSD a divortat de sotie, care este secretar al aceleiasi primarii, evitandu-se astfel situatia de incompatibilitate. Este vorba de Constantin Dan Burducel, care a candidat pentru un post de consilier local pe lista Partidului Social Democrat (PSD). Inainte de alegerile locale din 5 iunie, lui i se propusese insa ca, in masura in care PSD ar fi castigat majoritatea in noul consiliu local al comunei, el sa fie propus pentru functia de viceprimar al localitatii. Pentru asta trebuia insa sa divorteze de sotie. "Da, este un divort pe bune, pentru ca ce se intampla, secretarul unei localitati nu poate fi ruda de gradul I cu oamenii din functii precum cele de primar sau viceprimar. Iar daca noi l-am sustinut pe baiatul asta pentru postul de vice nu putea fi altfel", a declarat, pentru Mediafax, Nicolae Stan, primarul comunei Coloensti, citat deLibertatea.

Reactia unei femei in momentul in care afla ca sotul a inselat-o cu propria ei mama.O americanca a avut parte de un soc de proportii dupa ce sotul ei i-a marturisit ca a inselat-o cu propria ei mama, dar si cu cea mai buna prietena a ei. Tanner si Stormy au avut dintotdeauna o relatie cu probleme, insa niciuna la fel de mare ca faptul ca barbatul i-a marturisit sotiei sale ca i-a fost infidel cu mai multe femei, printre care se numara mama si cea mai buna prietena a lui Stormy, relateaza Daily Mail. "Tanner mi-a spus ca m-a inselat cu mama, dar ca s-a culcat si cu alte sase femei, dintre care una este cea mai buna prietena a mea. Mama a negat totul, o sa nege mereu, dar cand am infruntat-o s-a enervat", a declarat Stormy, potrivitStirile ProTv.