A cantat o ora la pian cu capul in jos. Ce fac unii pentru glorie! Muzicianul american Charlie Cartier, din Boulder, statul Colorado, le-a oferit o reprezentatie de zile mari trecatorilor din centrul orasului. Atarnat cu capul in jos, americanul a sustinut o reprezentatie cu melodii imprumutate de la Bon Jovi, Nat King Cole, Elvis Presley si The Queen. Spectacolul a avut loc in fata mall-ului de pe strada Pearl. Cartier este un artist stradal si isi castiga existenta din donatiile facute de oamenii generosi care ii lasa in cutia milei cate un dolar sau doi, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Soferite de cosmar. Au bulversat traficul cu stilul lor catastrofal de sofat. Scenele tragi-comice cu accidentele produse de femei la volan sustin pentru unii oameni preconceptia potrivit careia barbatii sunt soferi mai buni. Imagini incredibile cu cele mai bizare accidente provocate in trafic de catre femei. Prejudecatile cu privire la femeile la volan au existat intotdeauna. Adevarul este insa ca femeile nu prea produc accidente rutiere si nici nu sunt depistate baute la volan atat de des precum barbatii. Femeile sunt vazute ca fiind destul de nepricepute la parcari, la semnalizat, apreciat distante, iar lista poate continua. Specialistii spun insa ca femeile se descurca la fel, daca nu chiar mai bine la volan decat barbatii. In opinia psihologilor, ele sunt mult mai precaute si concentrate pe ceea ce trebuie sa faca, anuntaEVZ.

A fost concediata din Politie dupa ce a postat o filmare pe Facebook. In ce ipostaza au vazut-o colegii pe Kristina. O politista care a postat pe o retea de socializare un video cu ea dansand erotic si-a gasit un nou loc de munca, dupa ce a fost concediata din Politie. Kristina Negodina este acum stripteuza profesionista si intentioneaza sa actioneze in judecata Politia pentru concediere nelegala, relateaza Daily Mirror. Dupa ce a postat online o filmare in care danseaza lasciv, Kristina, care era politista in Moscova, a fost concediata de Politia Rusa, care, in plus, ii cere si daune morale de 10 milioane de ruble, adica aproximativ 150.000 de euro. Ulterior, bruneta a primit mai multe oferte si a semnat un contract cu un lant important de cluburi de striptease pentru a aparea intr-un show online, informeazaStirileProtv.ro.

Isteria Pokemon Go. Doua parcuri din SUA, luate cu asalt de oameni dornici sa "vaneze" Pokemoni. Jocul Pokemon Go, care s-a lansat oficial si in Romania, a lansat o adevarata isterie la nivel mondial. Cea mai buna dovada in acest sens sunt scenele care au avut loc in doua parcuri din Statele Unite, unde zeci de pasionati ai jocului s-au adunat pentru a prinde Pokemoni. Imagini de-a dreptul incredibile au fost suprinse in Central Park din New York, unde oamenii au inceput sa alerge disperati intr-un singur loc pentru ca de acolo puteau sa-l ia pe Vaporeon, un pokemon rar. Scene similare au avut insa loc si intr-un parc din orasul Bellevue, din statul Washington. Sute de oameni au dat buzna in parc pentru a prinde o alta creatura virtuala, scrieLibertatea.

Ce au mancat calatorii de pe Titanic inainte de tragedie. Meniul complet. La 104 ani de la naufragiul celui care a fost cel mai mare si mai luxos pachebot din lume la vremea respectiva, Titanicul continua sa fascineze. Iar asta se intampla nu doar din pricina tragediei cumplite care i-a marcat destinul chiar la inaugurare. Naufragiul Titanicului este o poveste despre lasitate si eroism, dar si despre diferentele insurmontabile dintre clasele sociale. Dintre cele aproximativ 1.500 de victime ale tragediei, cei mai multi erau calatori la clasa a treia, blocati in burta vaporului in momentul in care comandantul a dispus evacuarea cu barcile de salvare insuficiente. Despre luxul in care se rasfatau calatorii de la clasa intai s-a tot vorbit, insa putina lume stie cum erau tratati cei care-si luasera bilete la clasa a treia. Diferentele uriase se reflectau inclusiv in meniu, anuntaClick.