A fost concediata din Politie dupa ce a postat o filmare pe Facebook. In ce ipostaza au vazut-o colegii pe Kristina.O politista care a postat pe o retea de socializare un video cu ea dansand erotic si-a gasit un nou loc de munca, dupa ce a fost concediata din Politie. Kristina Negodina este acum stripteuza profesionista si intentioneaza sa actioneze in judecata Politia pentru concediere nelegala, relateaza Daily Mirror. Dupa ce a postat online o filmare in care danseaza lasciv, Kristina, care era politista in Moscova, a fost concediata de Politia Rusa, care, in plus, ii cere si daune morale de 10 milioane de ruble, adica aproximativ 150.000 de euro, potrivitStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un politist s-a dat drept femeie pentru a pacali diversi barbati spre a intretine relatii sexuale cu acestia.David Cerna, un fost politist din Missouri, a pledat vinovat pentru acuzatii legate de incalcarea dreptului la viata privata, dupa ce a publicat online mai multe filmulete in care diversi barbati intretineau relatii sexuale cu el, informeaza Daily Star. Cerna obisnuia sa foloseasca reteaua de socializare Craiglist, unde publica anunturi, dandu-se drept femeie, in care oferea servicii sexuale. Mai mult de 60 de barbati au cazut prada acestei curse, iar fostul ofiter, i-a filmat, si, ulterior, a publicat materialele pe internet, informeaza Daily Star, citat deEVZ.

Un roman a ramas fara banii munciti noua luni in strainatate, dupa ce i s-a ratacit bagajul pe aeroport.Un barbat din Targu Jiu a avut parte de un ghinion teribil cand s-a intors in tara, dupa noua luni de munca grea in constructii, in Israel. Cand a ajuns pe aeroportul Otopreni din Bucuresti el a aflat cu stupoare ca i-a fost ratacit bagajul, in care omul pusese toti banii agonisiti. Alin Marica s-a intors dupa noua luni de munca, in Israel, unde a lucrat in constructii, in conditii foarte dure. Omul pusese deoparte 5.000 de euro, insa a ajuns in tara lefter, pentru ca nu si-a mai gasit geamantanul in care ii pusese, relateazaLibertatea.

Cazul uimitor al tinerei care isi duce viata intr-un lighean. Rahama are corpul unui bebelus la 19 ani.O adolescenta din Nigeria uimeste intreaga lume prin faptul ca reuseste sa traiasca, desi nu are membre, iar corpul ii este subdezvoltat. Rahama Haruna are 19 ani si s-a nascut cu o boala misterioasa, care i-a stopat dezvoltarea corpului. Ea are doar o mana, insa nedezvoltata corespunzator si sufera dureri constante, ducandu-si viata intr-un lighean, relateaza Daily Mail. Rahama este infasurata in scutece si doar capul i se vede pe marginea ligheanului cu care familia o muta dintr-un loc in altul, potrivitStirile ProTv.

"Spaima parintilor"! Copilasul acesta chiar mananca tot-tot.Filmuletele distractive care circula zilnic pe Internet asigura doza zilnica necesara de ras. Daca urmaresti acest video, insa, iti asiguri necesarul de distractie pe un an! Un copil de cateva luni care locuieste in cel mai mare oras din China, Shanghai, este supranumit de parintii sai "masina de mancat". Porecla nu are nevoie de nici o explicatie daca privesti imaginile filmate cu bebelusul care infuleca tot ce i-a fost pus pe masuta folosind ambele maini si mai multe tacamuri. Filmuletul a strans in cateva zile peste 27 de milioane de vizualizari numai pe Facebook, arataClick.