Cum arata un bordel dintr-o tara musulmana in care prostitutia e legala. Bangladesh este una din putinele tari musulmane in care prostitutia este legala. Fotografa Sandra Hoyn a petrecut mai mult timp in cel mai vechi bordel din tara si a stat de vorba cu prostituatele. O cladire inconjurata de ziduri groase de doi metri, "Lucratoare" care s-au nascut aici si nu stiu ce inseamna sa duci o altfel de viata, sau femei care si-au gasit aici refugiu dupa o viata marcata de violente din partea sotilor. Povestea spusa de Sandra Hoyn in imagini a fost premiata de legendara companie Magnum Photos. Bordelul Kandapara din districtul Tangail este cel mai vechi si al doilea ca marime din Bangladesh. Functioneaza de aproape 200 de ani. In 2014 a fost demolat, insa a fost repus pe picioare in urma interventiei mai multor organizatii neguvernamentale, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum le prind diminetile pe depravatele britanice: dezbracate si intinse pe strazile Londrei. Femeile britanice sunt cunoscute oriunde in lume ca fiind mari amatoare ale vietii de noapte si pentru consumul peste masura de bauturi alcoolice, la orice petrecere ajung. Petrecarete convinse, englezoaicele nu rateaza nicio ocazie de distractie pana in zorii zilei, atunci cand dezlantuie iadul pe strazile Londrei. Mai mult dezbracate decat imbracate, carate pe brate ba de barbatii intalniti in club, ori de agentii de politie sositi la fata locului pentru a instaura ordinea printre petrecaretii recalcitranti, sau intinse pe strada invaluite de aburii alcoolului, britanicele fac deliciul fotografilor si al presei de scandal dupa fiecare noapte de pomina, anuntaEVZ.

Aparitie bizara pe o autostrada din Slovacia. Cum a aparut taurul in mijlocul traficului. Soferii care conduceau zilele trecute pe o autostrada din Slovacia au dat peste un partener de trafic bizar. Un taur a facut slalom printre masinile lor. In scurt timp, apelurile au inceput sa curga la numarul de urgenta, iar politia a oprit circulatia aproximativ o ora. Din pacate, aventura i-a fost fatala falnicului animal. "Se speriase si devenise agresiv, iar politistii au fost nevoiti sa-l impuste, pentru a preveni un atac", au anuntat autoritatile. Taurul scapase dintr-un camion ce transporta animale. Soferul respectiv a fost gasit si amendat cu 50 de euro, informeazaStirileProtv.ro.

A vrut sa aiba sani gigantici, dar acum regreta. Fotomodelul britanic Candy a ajuns sa se lupte din greu cu activitatile cotidiene deoarece operatiile estetice i-au oferit niste sani cu adevarat gigantici, greu de suportat in momentele obisnuite. Candy a marturisit intr-o emisiune Tv ca in urma primei sale interventii chirurgicale nu se vedea vreo diferenta. Pe masura ce si-a marit sanii, a inceput sa castige mai multi bani si sa primeasca mai multa atentie, dupa cum relateaza Mirror.co.uk. Pe langa sumele exorbitante de bani pe care le-a platit pentru operatiile estetice, acum exista si un alt pret. Ea a apelat la mai multi doctori pentru a ajuta, fiind speriata ca in urma schimbarii sale radicale s-a ales si cu o gaura masiva in piept. In plus, sanii ei mult prea mari o afecteaza in viata de zi cu zi. "Nu pot nici macar sa-l mai iau pe fratele meu mai mic in brate sa facem poze. Mi-am dat seama insa ca pe masura ce erau mai mari, cu atat castigam mai multi bani de pe urma lor." Candy se teme ca daca va avea sani mai mici isi va pierde din fani, dar nici nu mai poate sa care greutatea acelor sani masivi, asa ca a apelat la medici pentru o reducere a marimii acestora, scrieClick.

Au murit din cauza prostiei.Ultimele imagini cu cei mai stupizi oameni, facute inainte ca ei sa sfarseasca groaznic. Prostia doare. Acest lucru a fost simtit si de oamenii care au vrut sa fie "ingeniosi", dar au esuat lamentabil, sfarsind crunt. Astfel, unele persoane, care se incadreaza in aceasta categorie, au fost fotografiati cu cateva secunde inainte de moarte. Potrivit dose.com, moartea oamenilor a fost cauzata de gesturi stupide sau de "creativitatea" dusa la extrem, iar pe internet a aparut o serie de imagini care surpind fix clipele dinaintea decesului acestora. In galeria foto puteti observa ultimele secunde inainte ca oamenii "creativi" sa-si gaseasca sfarsitul, anuntaEVZ.