Pokemon Go. Un britanic a prins toti pokemonii. Sam Clark, un barbat de 33 de ani din Southampton, pasionat de Pokemon Go, sustine ca a prins toti pokemonii din Marea Britanie, inclusiv unul special. Este vorba, desigur, de toate tipurile de pokemoni din Pokedex. Clark a colectat 143 de caractere, in Pokemon Go, inclusiv pe cel ultra-rar TAUROS, care este exclusiv in SUA, dar pe care a reusit sa il obtina. "Capturarea" pokemonilor nu a fost usoara si a presupus nopti nedormite, dar si prezenta de spirit, pentru a prinde fiecare timp de "monstrulet". "Am jucat in fiecare ora in care am putut. Daca vedeam noaptea un pokemon in strada, in afara casei mele, alergam afara in sosete pentru a-l vana. Acesta este jocul pe care l-am asteptat timp de 20 de ani. I-a luat atat de mult tehnologiei. Aduce oameni impreuna - nu exista nici o competitie, toata lumea e in extaz daca ii prinde. E ireal. Atunci cand esti in parc vezi cine umbla dupa ei si fiecare iti zambeste si iti face cu mana", a declarat Sam Clark, intr-un interviu pentru BBC, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cea mai scumpa cina din lume costa 2 milioane de dolari. Ocazie unica! Un cuplu care va achita 2 milioane de dolari va avea o cina cum nu s-a mai pomenit vreodata. In afara alimentelor scumpe, va avea parte de experiente unice si un inel cu diamant. Compania rusa de diamante World of Diamonds a produs recent un inel cu un diamant albastru de 2.08 carate, din aur roz si platina, caruia i-a dat numele actritei Jane Seymour. Bijuteria a starnit interes din partea a numerosi cumparatori, inclusiv capete incoronate. Insa, in loc sa-l vanda la licitatie, fabricantul a decis sa organizeze cea mai scumpa cina din lume la finalul careia sa-l daruiasca acelui cuplu care ii va plati suma de 2 milioane $ (circa 80,4 milioane de lei). Asa ca a facut echipa cu restaurantul Ce￯ La Vi din Singapore pentru a organiza cina de pomina ce va dura 8 ore. Cuplul norocos va avea la meniu stridii Belon cu spuma de sampanie, caviar Almas, cea mai scumpa varietate, muschi de vita Mishima, facut la gratar cu lemn de mar, somon salbatic de Alaska, momite de miel, porumbel, vin de 45 si 55 de ani, sampania cea mai scumpa din lume, anuntaClick.

Captura incredibila facuta de politistii de frontiera din Rusia. In frigider se afla un animal mort de cateva mii de ani. Autoritatile ruse din Habarovsk au avut o surpriza uriasa atunci cand au oprit un mic vas de transport. Proprietarul navei o folosea pentru a transporta marfuri de contrabanda din Rusia in China, in portul Tongjiang - insa nu traditionalele tigari fara timbru. In frigiderele navei, politistii de frontiera au gasit 525 de labe de urs, evaluate la jumatate de milion de dolari, ambalate separat si cu etichete scrise in limba chineza. Tot acolo erau si aproape 4.000 de blanuri de nurca, evaluate la 150.000 de dolari, 2,4 kilograme de jad si un colt de mamut, animal disparut acum 5 milenii, informeazaStirileProtv.ro.

Este cel mai mare catel din lume, dar se sperie si de propria umbra! Imagini incredibile in Marea Britanie. O familie din Penmaen, din south Wales, se lauda cu cel mai mare catel din lume. Patrupedul, pe nume Major, din rasa Marele Danez, are o inaltime de 2,17 metri, ridicat pe picioarele din spate, masoara 1,30 metri cand sta in patru labe si cantareste nu mai putin de 76 de kilograme. Brian si Julie Williams spun ca Major este mai inalt alti doi mari danezi din Essex si SUA care candideaza la titlul pentru cel mai mare catel, animal de companie din lume. Sotii Williams spun ca pe cat este de mare, pe atat este de fricos si bland catelul lor, in varsta de trei ani. In ciuda marimii sale, Major nu raneste nici macar o musca. "Se poarta minunat cu copiii... se sperie si de umbra lui", a declarat Brian, scrieLibertatea.

Arata ca o cladire parasita, dar vei fi uimit de ce se ascunde in interior. Este situata astfel incat poate trece usor neobservata, se poate ajunge aici si printr-un tunel secret care conduce la o pestera, dar nu ai fi uimit sa vezi ce se ascunde in interiorul acestei locuinte. Ei o numesc "Gaura din perete" - iar asta din cauza faptului ca accesul chiar se face printr-o gaura intr-un perete.Jim Perry si Susie Seui vand una dintre putinele proprietati private situate in peretii orasului Berwick din Norhumberland care are propriul tunel secret, potrivit Mirror.co.uk. Cuplul a declarat ca a cumparat aceasta locuinta in anii '80, dar considera ca este timpul sa se mute. "Aceasta parte a zidului a fost construita in anii 1800, servind ca siloz pentru o companie de whisky. La un moment dat, intregul siloz a luat foc, iar apoi a fost reconstruit si a fost detinut de armata. Atunci cand am cumparat-o, proprietatea fusese un magazin de muzica, dar noi am transformat-o intr-o locuinta", a declarat Susie, anuntaClick.