Cum arata una dintre cele mai vechi comunitati de nudisti din Regatul Unit. Unul dintre cele mai vechi locuri pentru nudisti din Marea Britanie celebreaza cea de-a 70-a aniversare, iar acum, poti arunca o privire la ce se gaseste in interior. Au constituit aici o adevarata comunitate, similara unei pensiuni unde te poti bucura de o vacanta linistita si relaxanta. Comunitatea a fost infiintata pe un intins teren din Whitston in anul 1936, fiind situata foarte aproape de doua drumuri nationale importante, informeaza Mirror.co.uk. Toti nudistii sunt invitati sa viziteze aceasta locatie exclusivista, unde pot sta o zi sau chiar mai mult timp. Rezervarile se fac de regula din timp, iar clientilor li se recomanda sa incerce o experienta relaxanta la sauna. clubul, care nu se poate sa nu fi fost dotat cu piscina, organizeaza diverse evenimente de divertisment - de la concerte, pana la competitii de cricket sau picnicuri, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au cumparat un scaun de la un targ de vechituri si l-au tinut 10 ani in pod. Socul familiei cand a vazut ce comoara ascundea. Un cuplu de britanici a avut parte de o surpriza de proportii la 10 ani dupa ce au cumparat un scaun vechi la o licitatie de la un targ de vechituri. Angela si Angus Milner-Brown au platit doar 5 lire pentru jiltul vechi, dar pentru ca nu isi permiteau sa il duca la restaurat, l-au tinut in pod mai bine de 10 ani, scrie Daily Mirror. Cand au strans bani sa ii dea o fata noua, au descoperit cu stupoare ca in tapiteria scaunului se aflau ascunse bijuterii in valoare de peste 5.000 de lire, anuntaStirileProtv.ro.

Iata cum asfaltezi un bulevard din Moscova in doar o zi. 300 de masini au lucrat non-stop. Desi suntem obisnuiti ca rusii sa ne socheze cu accidentele pe care le provoaca in trafic, de aceasta data acestia ne dau clasa cand vine vorba de asflatat. Aproximativ 300 de vehicule au lucrat non-stop pentru a asfalta un bulevard din Moscova in doar o zi, informeazaAuto-Bild.ro.

Un barbat a fost surprins in timp ce facea sex cu o... masina. Unii barbati se pare ca-si iubesc autoturismele mai mult decat ar trebui. Acesta este si cazul unui brazilian, care a fost surprins pe strada de trecatori in timp ce facea sex cu teava de esapament a unei masini de culoare neagra. Trecatorii au inceput sa filmeze socati scena, iar barbatul era atat de implicat in "actiune", incaat nici nu si-a dat seama ca are martori pana cand unul dintre ei l-a intrebat daca se simte bine, in timp ce face ascest lucru. Imediat cum a auzit acest lucru, barbatul prins in fapt s-a oprit imediat, s-a ridicat si a plecat sub privirile indignate ale oamenilor. Insa, unul dintre martori se tine dupa el si continua sa-l filmeze. "Esti un violator de masini. Ti-a ajuns", il intreaba acesta. Inregistrarea video de 22 de secunde a fost postata apoi pe LiveLeak si a facut aproape 100.000 de vizualizari in doar cateva ore. Internautii, ironici, au comentat ca poate data viitoare, barbatul isi scoate masina si in oras la cina, scrieLibertatea.

Cea mai bizara inmormantare: stripteuze, dansand in jurul cosciugului. Striptisul si funeraliile sunt in in mod normal doua domenii total opuse, care aparent, niciodata nu s-ar combina, dar nu si la aceasta ceremonie de inmormantare. Un material video inregistrat la o inmormantare din China arata doua femei aproape dezbracate dansand pe ritmul melodiei "Moves Like Jagger" a trupei Maroon 5 in jurul unui cosciug, dupa cum relateaza Daily Mail. Fetele dansau cat se poate de senzual, miscandu-si provocator posteriorul, la fel cum ar face si intr-un club de noapte. cu toate ca fundalul camerei era dominat de portretul barbatului decedat, camera era de asemena scaldata in lumini multicolore exact ca pe o scena, anuntaClick.