Motivul bizar pentru care nu si-a facut dus timp de 30 de ani. Care a fost cea mai lunga perioada in care n-ati facut un dus? O zi? O saptamana? Dar ce spuneti de 30 de ani fara a face dus? Pare de necrezut, dar se pare ca nu imposibil. Donna McMahon (35 de ani) nu s-a putut atinge de apa timp de 30 de ani din cauza fobiei pe care o avea fata de aceasta - pana intr-o zi, cand si-a infrant teama. Ea nu s-a mai putut apropia nici macar de un dus dupa ce la varsta de cinci ani a trecut printr-un incident care a facut-o sa fie terifiata de apa, dupa cum relateaza Metro.co.uk. Fiind ingrozita de lichidele care ii curg pe cap, Donna a petrecut trei decenii chinuindu-se sa-si spele parul pe portiuni in micuta albie. Singura modalitatea prin care s-a vindecat de aceasta fobie a fost prin hipnoza, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Hotnews

Are 52 de ani si sustine ca s-a iubit cu peste 250 de tinerei, pentru ca barbatii de varsta ei nu sunt buni in pat. Juney Smith este o femeie de afaceri si actrita, in varsta de 52 de ani, din St. Albans, Marea Britanie, care are o slabiciune pentru tinerei. Aceasta marturiseste ca in ultimii ani s-a iubit cu peste 250 de tinerei, majoritatea avand in jurul varstei de 18-20 de ani, putand sa-i fie cu usurinta copii. Britanica recunoaste ca a inceput sa se intalneasca cu tinerei de la varsta de 30 de ani, pentru ca, spune ea, acestia o ajuta sa se pastreze tanara. "Intotdeauna am avut o slabiciune pentru tinerei, insa m-am concentrat cu adevarat asupra lor de la varsta de 30 de ani. Printre barbatii cu care am fost erau tipi de la 18 la 20 de ani", spune aceasta, anuntaLibertatea.

Au rezervat o vacanta de vis la un hotel, dar cand au intrat in camera au inlemnit de spaima. Ce au descoperit acolo. Doi indieni au trait spaima vietii lor dupa ce vacanta de vis pe care o planuisera luni de zile a inceput cum nu se putea mai prost. Cei doi au rezervat o camera la un hotel din Gauhati, India, dar cand au intrat inauntru au descoperit un leopard plimbandu-se agitat prin camera. Inainte ca felina sa atace, cuplul s-a ascuns repede in spatele patului imens. Din fericire pentru ei, leopardul s-a refugiat in baie, iar barbatul a profitat de ocazie pentru a inchide animalul salbatic acolo, scrie Mashsable. Au iesit apoi din camera si au chemat de urgenta agentii de paza, care au informat imediat autoritatile. Ofiterii trimisi la fata locului cu arme cu tranchilizante nu au mai avut insa ce sa faca, informeazaStirileProtv.ro.

Proiectul autobuzului "suspendat" a devenit realitate. Arata bestial! Dupa ani de asteptare, proiectul s-a dovedit realizabil. La inceput parea doar o idee nebuneasca, dar se pare ca acum a devenit realitate. Autobuzul "suspendat" din China a fost in sfarsit construit si este incredibil. Inaugurarea autobuzului "suspendat" a avut loc in orasul Qinhuangdao, din provincia Hebei, din China, dupa cum relateaza Shanghaiist.com. Proiectul inedit a atras atentia atunci cand a fost facut public in luna mai a acestui an, dar o luna mai tarziu, cu totii au fost uimiti cand s-a anuntat ca autobuzul este deja realizat si ar putea fi pregatit pentru testare in luna august. Locuitorii orasului vor mai avea insa de asteptat pana vor simti experienta autobuzului viitorului. Acesta n-a fost inca testat in conditii obisnuite de trafic aglomerat si nu s-a folosit decat un vagon. Versiunea sa finala va putea sa transporte 1.200 de pasageri la o viteza maxima de 60km/h, fiind capabil sa treaca peste automobilele care circula pe sosea, fara a le perturba directia, scrieClick.

Au facut sex in plina zi intr-un parc plin de copii. Imagini socante in parcul Hasenheide din Berlin. Oamenii au ramas muti de uimire, cand au iesit cu copiii in parc si au vazut un cuplu ce facea sex in vazul tuturor, in plina zi, fara nici un pic de jena. Cei doi tineri in actiune au fost filmati de un trecator, care in fundal au surprins si o mama ce isi plimba copilul in carucior. Martorul se arata si mai iritant in momentul in care se apropie de cuplul ￯pus pe treaba￯ si acestia continua sa faca sex si nu se opresc deloc, nefiind deranjati de faptul ca au audienta. Filmuletul a fost urcat pe site LiveLeak, unde a fost urmarit de zeci de mii de ori si i-a enervat la culme pe internauti, care sunt de parere ca astfel de comportament ar trebui pedepsit. Acestia au scris ca sexul in spatiu public, unde se afla copii, ar trebui sa fie pedepsit cu cel putin cinci ani de inchisoare, anuntaLibertatea.