1. Cele mai ciudate legi straine in vigoare, in viziunea celor de la Yuppy. In Alabama exista o lege care spune ca nu ai voie sa conduci descult. Tot in Alabama este interzis sa porti mustata falsa, dar doar daca aceasta starneste rasul in biserica. In Arizona este legal pentru un barbat sa isi bata sotia, insa acest lucru nu poate fi facut decat o data pe luna. Vorba romanului: una, dar buna!

O lege pe care probabil locuitori din California nu o stiu spune ca daca vor detona o bomba cu continut nuclear in limitele statului vor primi un premiu de 500 de dolari din partea autoritatilor. In Washington D.C. singura pozitie sexuala acceptata este cea a „Misionarului”. Toate celelalte sunt considerate ilegale.

2.Daniela Gyorfi le-a aratat pompierilor chiloteii, titreaza Click. Solista nu face niciodata rabat de la stilul sau vestimentar extrem de sexy si, chiar si cand a vizitat sediul Pompierilor, s-a imbracat intr-o rochie foarte scurta. Fara sa vrea, solista a reusit sa incante privirile celor care se lupta cu flacarile atunci cand, coborand de pe o scara, si-a aratat bikinii albi, in toata splendoarea.

3. Mihaela Radulescu risca sa divorteze si va pierde o suma mare de bani, scrie revista Soc! Acesta este destinul vedetei in 2008, aflat sub semnul astrologic al leului.

4. Andreea Marin si-a asmutit bodyguarzii asupra ziaristilor. Unul dintre paparazzii Cancan a cazut victima unui "proiectil" lansat in curtea maternitatii "Panait Sarbu" de un paznic zelos.

5.Click! va prezinta opt ipostaze inedite cu vedetele autohtone inainte si dupa machiaj. Cei slabi d einima sa nu se uite. Instantaneele dar si fotografiile realizate in vacante, acolo unde trusa de farduri nu are nici o trebuinta, demonstreaza inca o data ca Photoshop-ul iti poate face un chip de portelan si o piele de bebelus.

6. Top 5: cei mai excentrici oameni de pe planeta, in viziunea revistei Yuppy. Thai Ngoc nu mai poate sa doarma din 1973 sau din 1976, Matayoshi Mitsuo este un politician japonez care are certitudinea ca este Dumnezeu si Iisus Hristos, Lal Bihari s-a chinuit timp de 18 ani sa demonstreze ca... nu este mort, soprana americana, Florence Foster Jenkins, nascuta in 1868 a devenit faimoasa tocmai pentru ca nu avea ureche muzicala (biletele la concertele ei se vindeau foarte rapid, iar oamenii veneau pentru a se distra), iar Lina Medina s-a nascut in 1933. 5 ani mai tarziu a devenit mama.

7. Bucurestiul sta pe kilometri de canale si rauri subterane, scrie Cancan. Tunelurile de sub Casa Parlamentului sunt doar cele mai cunoscute dintr-o serie necunoscuta de pasaje si tuneluri secrete care traverseaza si fac legaturi intre diverse locuri din Bucuresti prin subteran. Insumate, se presupune ca "orasul" de sub Bucuresti numara cativa kilometri de tuneluri si chiar rauri despre existenta carora majoritatea bucurestenilor nu au nici cea mai vaga idee.

8. Torino: Un roman a furat pentru a putea cumpara cadouri de sarbatori. "Trebuie sa termin de cumparat cadouri pentru Craciun" - acesta a fost raspunsul unui roman care a fost arestat de carabinierii din Torino, dupa ce furase un portofel în interiorul unui restaurant, relateaza "Il Messaggero", citat de Adevarul.

9. Companiile producatoare de cosmetice induc in eroare clientii in ceea ce priveste eficacitatea cremelor pentru ingrijirea pielii, prin utilizarea unui limbaj stiintific incomprehensibil, potrivit unui raport al unui grup pentru protectia consumatorilor, preluat de dailymail.co.uk si citat de Ziarul.

10. Andreea Marin isi arata fetita pentru 50 de mii de euro?, se intreaba cei de la Libertatea. Desi are doar cateva zile de viata, Ana Violeta, fetita Andreei Marin si a lui Stefan Banica jr, este solicitata pentru a deveni personajul principal al unui pictorial. Revistele mondene din Romania se intrec in a-i oferta pe parintii micutei. Miza a ajuns, se pare, pana la 50.000 de euro.