A transmis live pe Facebook momentul in care seful ei ii cerea favoruri sexuale. Ce s-a intamplat in cateva zile. O femeie transsexual din Hawaii se bucura de admiratia oamenilor dupa ce l-a inregistrat in secret pe seful ei, in timp ce ii cerea favoruri sexuale. Makana Milho, 21 de ani, a fost condamnata la 6 zile de munca in folosul comunitatii dupa ce a furat o geanta de lux dintr-un magazin, iar seful ei temporar a vrut sa obtina de la ea favoruri sexuale, relateaza thedailybewast.com. Barbatul i-a cerut sa intretina relatii sexuale pentru a-i da drumul acasa mai devreme. In acel moment, Makana a pornit o transmisiune live pe Facebook, vizionata de aproape 200.000 de oameni. Politistii l-au arestat pe barbat sub acuzatia de hartuire sexuala, scrieStirileProtv.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A pacalit moartea si apoi a castigat la loto. Soarta i-a fost mai mult decat prietenoasa! Dupa ce s-a operat in Florida pentru a indeparta o tumoare maligna de pe glanda tiroida, Sonia Davies din Marea Britanie a rugat-o pe fiica ei sa cumpere un bilet la loto. Stephanie, de 23 de ani, a luat lozul castigator cu cele sase numere norocoase de la o benzinarie din cartier. Cand s-a anuntat tragerea, au incremenit: au castigat 61 de milioane de lire sterline. Sonia Davies (53 de ani) a anuntat ca le va da cate 12,3 milioane de lire celor dragi: iubitului Keith Reynold (55 de ani), fiicelor Stephanie si Courtney si iubitului lui Steph, Steve Powell, anuntaClick.

Barbatul asta a gasit o comoara a piratilor, descoperita de stra-strabunicul sau. Acum sute de ani, piratii isi ascundeau comorile in locuri cat mai surprinzatoare, pentru ca cei care voiau sa le ia avutiile sa aiba cat mai putine sanse pentru a face acest lucru. Dar iata ca in zilele noastre, inca se mai gasesc comori pierdute de sute de ani, la care nimeni nu a mai avut acces pana acum. Lopez este barbat normal, care a decis sa faca curatenie in podul casei bunicului sau. Se astepta sa gaseasca poze sau lucruri vechi, dar ceea ce a gasit acolo, l-a lasat cu gura cascata, potrivit baumsworld. Dar pentru a intelege situatia si intreaga poveste, trebuie sa mergem putin in trecut. Atunci cand era tanar, bunicul sau ii povestea lui Lovez despre tatal sau, Ernesto Lopez (adica strabunicul lui Lopez). Potrivit celor spuse de el, Ernesto a gasit comoara piratului Jose Gaspar, in Hillsborough River, informeazaEVZ.

Pasagerii au auzit zgomote din valiza unei femei, in autobuz. Descoperirea socanta facuta de politisti dupa ce au desfacut-o. O femeie din Brazilia a fost arestata, dupa ce calatorii din autobuzul in care se afla au vazut ceva suspect in valiza acesteia. Natasha Vitoriano Souto, in varsta de 23 de ani, a incercat sa duca un baietel de 11 ani din Rio catre casa ei din sudul Braziliei, ascuns intr-o valiza. Femeie sustine ca baiatul i-a cerut sa il adopte, asa ca aceasta a incercat sa-l strecoare in bagaj, sperand ca nimeni nu va afla adevarul. Cand a urcat in autobuz, pasagerii au observat ceva ciudat la bagajul ei si au auzit niste zgomote, apoi o mana iesind din valiza. Asa ca au alertat autoritatile, iar politia a dat-o jos din autobuz. Politistii au ramas socati cand au deschis bagajul si au vazut ca inauntru era ascuns un baietel de 11 ani. Conform Daily Mail, femeia s-ar fi baricadat in toaleta si nu a dat nicio explicatie. In final, aceasta a recunoscut ca in bagaj era ascuns baiatul. Incidentul a fost filmat, scrieStirileProtv.ro.

Un obsedat sexual avea imagini cu o femeie facand sex cu o caracatita vie. Un barbat a recunoscut in fata curtii de judecata ca detinea si crea ilegal numeroase imagini pornografice, printre care se regaseau si cele in care o femeie facea sex cu o caracatita vie. James Hush (27 de ani) a recunoscut ca in perioada 2013 - 2015, a detinut si a realizat fotografii obscene in care erau implicati minori. In computerul sau personal avea 15,942 de imagini ponografice, dintre care 1.000 se incadrau in categoria cea mai grava, informeaza Metro.co.uk. Avocatul acuzarii a declarat ca Hush a filmat pentru propria satisfactie adulti si copii care intretineau relatii sexuale. Sentinta va da verdictul final in septembrie, iar pana atunci, Hush nu are voie sa aiba acces la telefoane mobile sau computere. De asemenea, ii este interzis sa interactioneze nesupravegheat cu copii care au sub 16 ani sau sa intre in locuri cu piscine sau alte institutii de divertisment de acest fel, anuntaClick.