A bagat fierastraul intr-un copac si a inceput sa curga sange. Ce s-a intamplat. Intamplare bizara in Africa de Sud. Un barbat a avut parte de surpriza vietii lui. A plecat la taiat de lemne si cand a bagat drujba intr-un copac a inceput sa curga sange, de parca a ucis un om. Filmuletul a ajuns pe internet si s-a viralizat imediat, iscand curiozitatea oamenilor care nu au mai vazut niciodata asa ceva. Majoritatea copacilor nu elimina nici un lichid in momentul taierii, ci doar probabil putin clei, insa acest tip de copaci cu "lemn de sange", ce se gasesc doar in sudul Africii si in Australia, par ca sangereaza cand cineva ii taie. Mai exact, seva acestuia este rosie si densa si seamana foarte bine cu sangele, iar cand il tai parca ti-e si mila de el vazandu-l cum sangereaza ca o vietate, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Vrei sa admiri Londra complet dezbracat? Aici se deschide prima terasa pentru nudisti. In Londra se va deschide saptamana aceasta o terasa inedita - va fi dedicata in exclusivitate nudistilor. Curiosii nu trebuie sa-si faca griji sa-si ia hainele de sarbatoare pentru un astfel de local scump. Aici, nuditatea este obligatorie si te poti bucura de o companie placuta admirand celebrul Big Ben. Situat in regiunea Parliament Square, dupa cum relateaza The Sun, noul bar in aer liber va oferi nudistilor un spatiu foarte relaxant unde se pot bronza si unde se pot bucura de un moment de liniste fara a fi deranjati de privirile critice. La terasa se vor servi bauturi reci din belsug intrucat in Londra a fost anuntat un nou val de caldura in perioada urmatoare, anuntaClick.

Miracol sau iluzie optica? Detaliul observat de enoriasii unei biserici cand s-au apropiat de statuia lui Iisus. Un material video filmat anul trecut s-a viralizat in urma cu putin timp deoarece oamenii au observat un detaliu cel putin straniu, care a ridicat multe semne de intrebare. O statuie a lui Iisus inchide si deschide ochii. Clipul a fost filmat in iunie anul trecut in biserica Saltillo din Mexic, dar s-a viralizat abia luna aceasta, cand oamenii au observat ca statuia care il infatiseaza pe Iisus crucificat pare sa inchida si sa deschida ochii si chiar sa il fixeze cu privirea pe cel ce filmeaza intreaga scena, relateaza The Sun. Utilizatorii retelelor de socializare au catalogat imediat imaginile ca fiind o scamatorie grosolana. Ei sustin ca cel mai probabil este vorba de o iluzie optica, de prelucrarea clipului pe computer sau de un actor iscusit, informeazaStirileProtv.ro.

E cel mai norocos om din lume! A supravietuit unui accident aviatic si apoi a castigat 1.000.000 de dolari la loto. Mohammad Basheer Abdul Khadar, un barbat din India se poate considera cel mai norocos om de pe planeta. Dupa ce a supravietuit unui incident aviatic din Dubai, acesta si-a cumparat un bilet la loto, iar la sase zile dupa incident a aflat ca a castigat un milion de dolari. Mohammad Basheer Abdul Khadar se afla la bordul avionului EK521 al companiei Emirates Airlines, pe 3 august, care din cauza unor probleme tehnice, a aterizat de urgenta pe aeroportul din Dubai si a luat foc. Toti cei 300 de oameni aflati la bord au avut noroc insa, pentru ca echipele de interventie au reusit sa ii evacueze de urgenta, inainte ca aeronava sa fie cuprinsa de flacari. Barbatul, in varsta de 62 de ani, care lucreaza in Dubai ca dealer auto, se intorcea dintr-o vacanta din India unde fusese plecat cu familia, si-a cumparat biletul chiar de pe aeroportul din Dubai, scrieLibertatea.

Are parul atat de lung incat il poarta ca pe o haina. Numeroase femei isi doresc sa aiba un par foarte lung si bogat, dar nu este prea usor sa ai grija de o asemenea podoaba capilara. Totusi, se pare ca acest lucru nu este o problema pentru o tanara care are parul atat de lung incat il poarta ca pe o haina. Sara Beygi nu si-a mai tuns parul de cinci ani, iar acum acesta masoara aproape un metru lungime - mai mult de jumatate din inaltimea sa, dupa cum relateaza Metro.co.uk. Pe contul sau de Instagram ea este cunoscuta sub pseudonimul Madame Kush si este precum personajul din basmul cu acelasi nume, Rapunzel: "Parul, pe care-l port ca pe un tricou, a devenit propria mea uniforma", anunaClick.