In liceu era batjocorita pentru silueta sa si poreclita "Godzilla". Acum este fotomodel si a lasat in urma toate insultele.In adolescenta Emma Winslade, o tanara din Londra, era poreclita in fel si chip de colegii rautaciosi pentru felul in care arata. Anii maturitatii i-au adus insa increderea de a se accepta pe sine asa cum este. Emma are acum 26 de ani si la inaltimea de 1,80m este un fotomodel plus size de succes si finalist unui concurs de frumusete de profil, relateaza The Sun, citat deStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Au bagat "arteziana" cu sos de rosii la fast-food.Bucurie maxima in randul clientilor din restaurantele KFC din SUA si Marea Britanie. Si asta pentru ca in acest weekend la fiecare meniu comandat, clientii au primit pe tava o fantana din care curgea in continuu ketchup dulce sau picant, in functie de gusturi. Compania intentioneaza sa lanseze inventia si in celelalte restaurante din lume, avand in vedere ca "o astfel de fantana invioreaza masa si ii face pe amici sa se stranga in jurul ei", scrieClick.

La 88 de ani este mai cool decat o adolescenta! Pensionara care are peste doua milioane de urmaritori pe Instagram.Baddie Winkle tocmai a implinit 88 de ani si este mai cool ca niciodata. Are peste doua milioane de urmaritori pe Instagram si in grupul ei de prieteni se numara celebritati ca Miley Cyrus sau Kim Kardashian. Baddie este un adevarat model in ceea ce priveste ultimele colectii in materie de moda si este mai indrazneata decat multi tineri cu aproape 70 de ani mai mici de cat ea. Culori tipatoare, imprimeuri indraznete si futite mini. Asa apare Baddie zi de zi in sutele de poze postate pe retelele de socializare, noteazaEVZ.

Anonymous au pus recompensa de un milion de dolari pe capul unui primar din Adjud. Site-ul primariei municipiului Adjud a fost spart de hacker-ii de la Anonymous Romania. Hacker-ii au pus, pe pagina institutiei, un mesaj in care anunta o recompensa de un milion de dolari pentru primarul din Adjud, Constantin Armencea. Hacker-ii de la Anonymus au spart site-ul primariei Arad si au postat, pe prima pagina, un afis "Most Wanted" cu chipul primarului si cu mentiunea ca se ofera o recompensa de un milion de dolari pentru prinderea acestuia. Ulterior, hacker-ii au pus un mesaj pentru administratorul site-ului, in care ii sugereaza ce pasi trebuie sa urmeze pentru a proteja site-ul de atacuri, informeazaLibertatea.

Scene de violenta extrema pe strazile din China. O tanara este dezbracata la piele si batuta de o alta femeie.O tanara a fost atacata, umilita si batuta cu brutalitate in China de o alta femeie sub acuzatia ca aceasta ar fi avut o relatie cu sotul agresoarei. Rafuiala a fost filmata de trecatori, iar inregistrarea a ajuns pe retelele de socializare. Nu se cunosc circumstantele in care s-a produs acest incident sau orasul in care a avut loc bataia, dar cert este ca tanara agresata nu a scapat prea usor. Timp de minute bune fata este bruscata de trei femei aflate la varsta a doua. Ea este imbrancita, acestea ii rup bluza, dupa care o trantesc la pamant si o lovesc cu picioarele, relateaza Daily Mail, citat de Stirile ProTv.