O tanara din China sustine ca a intrat in a 18-a luna de sarcina. De ce nu a putut sa nasca pana acum.O tanara din China sustine ca a ramas insarcinata in 2015 si nu a putut naste la termen, iar in prezent intra in a 18-a luna de sarcina, relateaza 20minutes.ch. Wang Shi, din provincia Hunan, sustine ca a atins astfel dublul perioadei normale pentru o sarcina din cauza unei dezvoltari deficitare a placentei care o impiedica sa aiba o nastere normala. "Specialistii au spus ca unele mame au nascut dupa 13 luni de sarcina, dar niciodata dupa 17 luni", a spus sotul tinerei. Fiindca nimeni nu o crede, viitoarea mama arata de fiecare data actele medicale care dovedesc faptul ca ar fi trebuit sa nasca de multa vreme. Si mama si bebelusul sunt bine: Wang Shi s-a ingrasat cu 25 de kilograme, iar copilul cantareste 3,8 kilograme, anuntaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un medic din Iasi are o "colectie" din obiecte inghitite de copii.La Spitalul de Pediatrie din Iasi ajung saptamanal copii cu varste sub 3 ani care au inghitit diverse obiecte, un medic de aici avand deja o adevarata "colectie", de peste 80 de piese formata din baterii de ceas, ace, monede sau medalioane. Aproape in fiecare saptamana, in compartimentul ORL de la Spitalul de Copii "Sf. Maria" ajung copii cu varsta de pana la trei ani dupa ce inghit obiecte care le pun viata in pericol, de cele mai multe ori din cauza neatentiei parintilor, noteaza Ziarul de Iasi. Printre cele mai dificile cazuri se numara cele in care copii inghit baterii de ceas, ace, monede sau medalioane. In unele situatii este posibil ca obiectul respectiv sa tranziteze tubul digestiv, sa ajunga in stomac, apoi in intestine si sa poata fi eliminat fara probleme, insa daca acesta se blocheaza pe traiectoria catre stomac sau daca nu este eliminat, este nevoie neaparata de interventia medicului, scrieLibertatea.

Face curatenie in pielea goala cu 58 de euro pe ora.E multumita de slujba pe care si-a ales-o! Jenny Smith este o femeie sexy care isi traieste viata dintr-o meserie neobisnuita. Ea face curatenie in pielea goala contra sumei de 58 de euro (259 de lei) pe ora. De cinci ani, Jenny Smith, de 35 de ani, din Southampton, Marea Britanie, face pe menajera in pielea goala. Si-a format deja o clientela stabila, dar are si clienti ocazionali. Pe saptamana, are in jur de 10 solicitari, castigand 580 de euro (circa 2.590 de lei), adica in jur de 2.300 de euro (circa 10.270 de lei) pe luna. Spala geamuri, absoarbe praful cu aspiratorul si spala podelele. Nu accepta sa curete sobele sau alte munci prea istovitoare. Cel mai greu i se pare sa spele geamurile, anuntaClick.

Un indian a ajuns la spital dupa ce a inghitit 40 de cutite pentru ca "ii place gustul lor". Socul trait de medici.Un indian a fost operat de urgenta, dupa ce ar fi inghitit 40 de cutite. Durerile cumplite l-au adus intre viata si moarte, dar medicii au reusit sa ii salveze viata. Jarnail Singh, in varsta de 42 de ani, a ajuns la urgenta cu dureri cumplite in zona abdominala, iar medicii l-au bagat direct in operatie, dupa ce le-a zis ca a inghitit cutite, relateaza Daily Mail. Insa, au avut un soc sa descopere ca acesta inghitise nu un cutit sau doua, ci 40 de cutite, in decursul a doua luni. Barbatul a explicat si de ce face acest lucru bizar: ii place gustul lor. Unul dintre chirurgi a declarat ca aceasta a fost cea mai periculoasa interventie chirurgicala pe care a facut-o in ultimii 20 de ani. "Pacientul ne-a marturisit ca are o placere stranie de a inghiti cutite pentru ca ii place gustul lor. Ceea ce este si mai uimitor este faptul ca a reusit in doua luni sa inghita 40 de cutite, fara sa moara. Nu am mai vazut asa ceva in viata mea" a declarat doctorul Jitinder Malhotr, conform Daily Mail, citat deStirile ProTv.

Un detinut din Penitenciarul Oradea a evadat vineri! Unde l-au gasit politistii, alaturi de sotie.Un detinut din Oradea a gandit o escapada romantica care il va costa insa scump. Un barbat detinut in Penitenciarul Oradea, care lucra, vineri, in jurul pranzului, alaturi de alti 15 colegi de-ai sai la ecologizarea unor spatii verzi din oras a decis sa-i lase de izbeliste pe acestia si a fugit la un hotel din apropiere, unde avea intalnire cu nevasta. La fel ca si colegii lui, barbatul este inclus intr-un regim de detentie deschis, fapt care-i permita sa participe la diverse lucrari contractate de Penitenciarului Oradea in exteriorul locului de detentie. Mai mult, astfel de echipe nu sunt supravegheate de gardieni. Intalnirea amoroasa a detinutul cu nevasta a fost insa intrerupta de gardieni, care l-au dus imediat inapoi la Penitenciar. Aici, barbatului i-a fost deschisa o procedura disciplinara si i-a fost interzis sa mai participe la activitati lucrative in afara inchisorii, noteazaLibertatea.