Noua schimbare adoptata de "Femeia Barbie". Cum arata in ultimele poze publicate pe Instagram.In urma cu cativa ani, Valeria Lukyanova reusea sa ajunga faimoasa datorita obsesiei sale de a arata exact ca papusa Barbie. Acum, idealurile sale pare ca s-au schimbat. In ultimele poze postate pe Instagram, "Femeia Barbie" le-a aratat fanilor ca a inceput sa mearga la sala si si-a dezvoltat musculatura. Inainte, Valeria spunea ca isi doreste sa fie cat mai slaba si sustinea ca si-a facut o singura operatie, potrivitStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

VIP-urile fac orice ca sa scape de puscarie. Milionarii au purtat microfoane acunse si si-au inregistrat amicii pentru a primi pedepse reduse."Grei" din lumea afacerilor si a politicii au purtat microfoane ca adevarate "cartite" din lumea spionajului. Scopul: clementa din partea judecatorilor. Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, si Dumitru Nicolae, cunoscut ca "Niro", afaceristul care controleaza complexul "Dragonul Rosu", sunt printre vedetele care au purtat microfoane pentru a strange probe pentru procurori. Printre cei care au mai aderat la astfel de actiuni "de spionaj" se mai gaseste si Viorel Hrebenciuc. In schimb, primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan a fost unul dintre "greii" care au refuzat microfoanele. Cocos si Niro au fost trimisi in judecata in Dosarul "Microsoft", fiind condamnati in prima instanta la pedepse mici, de doi ani de inchisoare cu executare, respectiv un an si sase luni cu suspendare, relateazaLibertatea.

Dorinta inedita la aniversarea de 105 ani. Ce a primit o bunicuta nonconformista.O femeie a cerut un cadou neobisnuit pentru aniversarea ei de 105 ani. Ivena Smailes a implinit varsta-record miercuri (17 august), si a primit exact ceea ce si-a dorit. Batrana, care locuieste la centrul Addison Court Care Home din Gateshead, Regatul Unit, a vrut ca, la ziua ei de nastere, tortul sa ii fie livrat de catre un pompier tatuat. Potrivit independent.co.uk, dorinta i-a fost indeplinita de un angajat al echipajului de pompieri Tyne and Wear Fire and Rescue Service, care care a intrat pe geamul camerei de la etajul trei al Ivenei Smailes, pentru a-i livra tortul aniversar, scrieClick.

Meci de box in trafic. Doi motociclisti si un sofer si-au impartit pumni si picioare, fara ca politia sa intervina.Un incident neasteptat a blocat traficul dintr-un orasel rusesc pentru cateva zeci de minute. Doi motociclisti si un sofer s-au luat la bataie in mijlocul drumului, impartindu-si pumni si picioare cu o violenta greu de imaginat, scrie Daily Mail. Episodul violent ar fi pornit de la unul dintre motociclistii, care a iesit in fata soferului intr-o intersectie din orasul rusesc, Yekaterinburg. Proprietarul automobilului a inceput sa tipe la motociclistul tupeist, iar acesta, alaturi de camaradul sau au oprit si s-au repezit la sofer cu intentia de a-l lovi. In inregistrarea video de mai jos se poate observa cum unul dintre motociclisti sare de pe autovehiculul cu doua roti, lovindu-l cu pumnul pe soferul masinii prin geamul automobilului, noteazaEVZ.

O femeie din Buzau, sanctionata de jandarmi dupa ce si-a pierdut copilul de doua ori intr-o ora.O femeie din localitatea buzoiana Bozioru a fost sanctionata cu avertisment de catre jandarmi pentru ca si-a pierdut copilul, in varsta de trei ani, de doua ori in mai putin de o ora. Baietelul s-a ratacit in multime, in timpul unei serbari campenesti la care participau sute de oameni. Prima data, copilul in varsta de 3 ani a fost observat de catre jandarmii unui post montan. El era nesupravegheat si plangea, spunand ca s-a pierdut de mama lui, cu care venise la o serbare campeneasca din localitatea buzoiana Bozioru. Jandarmii au luat copilul si au incercat sa ii gaseasca mama, dar pentru ca nimeni nu l-a recunoscut, au urcat pe scena si au anuntat la microfon ca un minor a fost pierdut, anuntaLLibertatea.