Moarte stupida: A vrut sa-si aureasca penisul, dar a murit in chinuri. Un tanar de 21 de ani din Los Angeles a murit dupa ce a incercat sa-si aureasca penisul. Nazario Conchuza Gonzalez, originar din El Salvador, era un barbat caruia ii placeau senzatiile tari. Pentru a-si sarbatori ziua de nastere, el a incercat sa-si acopere organul genital cu aur, apeland la o masina folosita la placarea diverselor obiecte, pe care o furase dintr-un garaj. Asta dupa ce, mai intai, si-a vopsit "barbatia" cu o vopsea aurie pe baza de plumb. Nu se stie daca tanarul era fan al parodiei "Goldmember", dupa celebrul film cu James Bond - "Goldfinger", dar un lucru este clar. Porecla lui era Pelotas de oro (Testicule de aur, in spaniola - n.r.). N-a mai apucat sa isi transforme porecla in realitate, caci a a murit in urma unor complicatii cauzate de "tratamentul de infrumusetare" la care s-a supus singur, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un tata si fiul lui spera sa se imbogateasca dintr-o bucata de voma de balena. Cer pe ea 65.000 de lire sterline. Alan Derrick si fiul sau, Tom, au descoperit "bucata" in timp ce se plimbau pe plaja. Dupa ce au aflat ca ar putea fi o voma de balena extrem de rara, au scos-o la vanzare, relateaza the Sun. Alan , 67 de ani, a dat peste piatra care miroase urat si a realizat ca s-ar putea imbogati de pe urma ei. Testele au confirmat faptul ca ar putea fi ambra cenusie, o substanta pestilentiala, dar foarte scumpa, folosita in prepararea parfumurilor. Fost constructor de depouri, Ala, a adaugat: ￯Piatra ar cantari putin peste un kilogram. Este foarte densa si are un miros foarte intepator. Miroase ingrozitor." Una de doua ori mai mare a fost evaluata la 120.000 de lire sterline in 2013. Asa ca, Alan cere pentru descoperirea sa 65.000 de lire, anuntaStirileProtv.ro.

Ea este cea mai sexy luptatoare cu crocodilii. Americanca de 24 de ani Kayla Garvey, din Florida, isi vaneaza singura cina si a reusit sa captureze pana in prezent peste 100 de crocodili de peste 4 metri lungime si 300 de kilograme. Face acest lucru pentru a se amuza si pentru ca tatal ei, Kevin Garvey, de 53 de ani, iubeste viata in salbaticie. Tanara sexy este de profesie fotomodel si pozeaza pe insoritele plaje ale Pacificului in lenjerie intima, iar in concedii da reprezentatii in salbaticie pentru turisti si face pe ghidul. "Nu mi-e frica de reptile. De la 19 ani le prind si ma joc cu ele. Crocodilul este pentru mine ca orice alt animal de companie", a declarat tanara, care este de meserie tehnician radiolog. Acum un an si-a luat licenta de vanator profesionist de crocodili si, dupa ce a postat pe Internet cateva fotografii cu ea si reptilele, a devenit "cel mai sexy vanator din lume", informeazaClick.

Misterul unei fotografii de la 11 septembrie 2001 a fost elucidat dupa 15 ani. Un fotograf australian a fost bantuit timp de 15 ani de o fotografie pe care a gasit-o in ruinele turnurilor World Trade Center, care s-au prabusit in urma atentatelor de la 11 septembrie 2001. Acum, el a reusit sa dea de urma persoanelor pe care le-a cautat atat timp. Pe 11 septembrie 2001, intreaga lume privea socata catre Statele Unite, unde avea loc atentatul care avea sa schimbe istoria tarii. Fotoreporterul australian Nathan Edward se afla in New York, in ziua fatidica, pentru a acoperi un subiect legat de US Open. El a primit, insa, un telefon de la seful lui care l-a informat de tragedie si asa a ajuns la Turnurile Gemene, relateaza news.com.au. "Seful meu m-a sunat si mi-a spus ca un avion a intrat in World Trade Center si ca trebuie sa ajung acolo. Chiar cand plecam, al doilea avion a intrat in cel de-al doilea turn. I-am spus sptiei mele ca nu este un accident si ca cel mai probabil nu va reusi sa ma contacteze timp de cateva zile", isi aminteste Nathan, scrieLibertatea.

Pescarusul care castiga de fiecare data la "alba-neagra". Explicatia data de cei care au vazut clipul. Un clip cu un pescarus, aparent extrem de inteligent, este senzatia momentului pe YouTube. Pescarusul a fost filmat ghicind in mod repetat paharul cu o aluna in el in jocul cunoscut la noi drept "alba-neagra". Imaginile au fost surprinse in iunie 2016, insa abia acum au fost popularizate. Cel care le-a filmat spune ca era in vacanta iar pescarusul a aparut de nicaieri in fata apartamentului sau inchiriat. Unii dintre cei care au vazut clipul pe YouTube sustin ca pasarea este extrem de inteligenta, dar si ca e posibil ca pescarusul sa vada prin pahare aluna, dat fiind ca recipientele nu ar fi complet opace, anuntaStirileProtv.ro.