Viata i s-a schimbat complet dupa ce a muscat-o un liliac turbat. "Parintii mi-au spus ca mai am cateva ore de trait".Cand avea 15 ani, Jeanna Giese a fost muscata de un liliac infectat cu rabie. Dupa 3 saptamani de la incident, a fost bagata in coma indusa - un tratament extrem de controversat. Femeia, originara din statul american Wisconsin, a relatat pentru Guardian experienta prin care a trecut: "Cand aveam 15 ani, in septembrie 2004, ma aflam la slujba de duminica, alaturi de mama mea, la biserica Fond du Lac. In timpul ceremoniei, un liliac a zburat in jurul celor credinciosilor. Un enorias a reusit, pana la urma, sa-l loveasca cu o carte de rugagicuni si a cazut pe podea. Fiind o iubitoare de animale, am intrebat-o pe mama mea daca-l pot duce afara. L-am luat de aripi. Cand am vrut sa-l eliberez, m-a muscat de un deget si am simtit o durere crunta. Cand am ajuns acasa, mama mea mi-a bandajat rana". Ea continua: "Tatal meu nu a fost incantat de acest incident, dar nimeni nu s-a gandit ca o sa patesc ceva. Trei saptamani mai tarziu, am observat ca degetul meu stang era umflat si simteam cum ma ustura. Dupa cateva zile, ma simteam obosita si aveam stari de greata. Am presupus ca eram racita. Dupa 24 de ore mai tarziu, vedeam in ceata si familia m-a dus la spital. Pana sa ajung, deliram si vomitam. Am fost rugata sa stau intr-un picior, dar nu-mi puteam tine echilibrul. Mi-au facut cateva teste, dar nu au gasit nimic concret", anuntaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Bata, streangul si buteliile ii ucid pe romani! Propria casa este un loc unde se moare surprinzator de des. Dintre cei aproape un sfert de milion de romani care mor anual, 10.000 au parte de un deces violent. Suicidul, accidentul rutier sau cel produs in propria casa si crima stau la baza mortilor violente. Cauza principala a deceselor violente inregistrate anual in Romania, altfel spus mortile care nu sunt cauzate de boli sau batranete, este accidentul. Conform ultimului raport al Institutului de Medicina Legala "Mina Minovici", publicat anul trecut, 10.037 de persoane au fost victimele unor decese violente, 73% dintre acestea survenind in urma unui accident, auto, la locul de munca sau in propria casa. Fie ca este vorba de un accident auto, unul produs la locul de munca sau in propria casa, accidentul inregistreaza aproape 73% din cele 10.037 de cazuri de morti violente. Altfel spus, 7.327 de romani mor din prostia lor sau a altora acasa, la volan sau la serviciu, relateazaLibertatea.

In acest trib, barbatii au penisuri de 43 de centimetri! Cum ajung la aceasta performanta.Cei mai multi barbati acorda o mare importanta marimii penisului. Din punctul lor de vedere, aceasta calitate simbolizeaza virilitate, masculinitate si forta. Dar sunt situatii in care lungimea penisului depaseste orice imaginatie. Despre raposatul John Holmes, cunoscut si ca Johnny Wad, celebru actor in peste 2.800 de filme porno, s-a spus ca a avut un penis lung de 25-30 de centimetri in stare de erectie. Antropologii au descoperit ca in triburile Caramoja din Uganda de Nord si Mamba din Noile Hebride exista barbati ale caror penisuri sunt lungi de 43 de centimetri. Masculii din Caramoja practica obiceiul straniu de a-si infasura penisurile in multi metri de tesatura si de a le extinde in mod ritual. Ei merg realmente cu penisurile atarnandu-le pana la genunchi, relateazaClick.

Copilul obsedat de fumat a facut 8 ani. Cum arata pustiul care "tragea' cu pofta din 40 de tigari pe zi.Un pusti din Indonezia soca lumea in urma cu 6 ani. La vremea aceea, el fuma 40 de tigari pe zi, desi avea doar doi ani. Chiar daca a crescut, Ardi Rizal nu a renuntat la viciul mortal. Potrivit realitatea.net, odata cu trecerea timpului, pustiul a scazut numarul de tigari fumate zilnic, ajungand doar la 5. Parintii lui se plang ca nu au reusit sa il faca sa renunte la viciu, confiscandu-i tigarile. Totusi, acesta se izbea cu capul de pereti pana cand primea ce-si dorea: pachetul de tigari, scrieEVZ.

S-au casatorit, au castigat la loto, dupa care au decis sa divorteze. Cum i-a lovit "blestemul loteriei".Un cuplu din Marea Britanie a castigat 2.3 milioane de lire sterline la loterie, la doar o luna dupa nunta. Banii nu le-au adus insa fericirea Jason si Victoria Jones, ambii de 41 de ani, erau casatoriti de doar o luna inainte sa castige marele premiu, in 2004. Insa, dupa ce a dat norocul peste ei, se pare ca femeia ar fi avut o relatie cu magnatul Mike Clare, a carui avere este estimata la 260 de milioane de lire sterline - de 100 de ori mai mult decat premiul castigat de sotii Jones. Victoria sustine ca ea si antreprenorul sunt doar amici si ca premiul castigat i-a ruinat viata, dand vina pe "blestemul loteriei". Clare, care este casatorit, fiind printre cei mai bogati oameni din Marea Britanie, a confirmat relatia lor. potrivitStirile ProTv.