Motivul pentru care acest barbat nu isi poate saruta iubita in public. "Este stanjenitor".Un barbat de 42 de ani sustine ca nu isi poate arata afectiunea in public fata de iubita sa intrucat primeste mereu priviri rautacioase. Shakey Finks, in varsta de 42 de ani, sustine ca nu isi poate saruta iubita in public fara sa fie considerat pedofil, si asta pentru ca iubita lui pare mult mai tanara decat varsta ei - 32 de ani. Britanicul spune ca este ingrozit si ii este teama sa mai iasa din casa, de teama sa nu fie acuzat de pedofilie. Cei doi s-au cunoscut in urma cu doi ani si sase luni mai tarziu au devenit un cuplu. Insa, relatia lor nu a fost deloc roz de la inceput pentru ca oamenii ramaneau socati cand ii vedeau impreuna pe strada. Acesta sustine ca din cauza faptului ca iubita sa arata mult mai tanara, a fost hartuit si jignit pentru ca are o relatie cu ea, scriu cei de la Mirror. Mai mult, politia l-ar fi obligat sa poarte o copie dupa permisul de conducere al acesteia ca sa demonstreze ca nu este minora, informelazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum arata cele mai neobisnuite terenuri de fotbal.el mai iubit sport al lumii isi inspira fanii sa fie inventivi pentru a-l practica. In lipsa unor stadioane, aceste terenuri de fotbal sunt amenajate in locuri cu adevarat ciudate. Lucrari arhitecturale gresite sau adaptari ingenioase la mediul inconjurator, terenurile de fotbal din imaginile de mai sus iti pun mintea la grea incercare. Iata cateva exemple de pasiune fara limita fata de forbal: Stadionul Ottmar Hitzfeld, care este cel mai mare teren de fotbal din Europa si este sezat pe coasta unui munte, la 2000 de metri deasupra nivelului marii in Alpii elvetieni; un teren de fotbal plutitor se afla in satul Ko Panyi aflat in partea de sud a Thailandei, terenu de fotbal din Tadjikistan, cu muntii Himalaya pe fundal; un teren de fotbal din desertul din apropierea Agdz, Maroc, arataEVZ.

Bun venit la Festivalul Orgiilor, locul unde faci sex cu cine vrei non-stop.Cauti un loc unde sa fii tu insuti/insati, sa-ti largesti orizonturile si sa-ti faci noi prieteni? Trebuie doar sa-ti lipseasca inhibitiile in materie de sexualitate, iar distractia este garantata daca vei merge la Domul Orgiilor. Acesta este un festival al sexualitatii care se organizeaza de mai bine de zece ani in Black Rock City din Nevada, Statele Unite, informeaza Mirror.co.uk. Shade si Lefty, un cuplu casatorit, sunt cei care organizeaza anual festivalul in mijlocul desertului, unde oricine este binevenit. Nu exista decat o singura conditie - sa vii cu un partener sau o partenera, scrieClick.

A fost refuzat intr-un parc de distractii pentru ca era prea gras. Cum arata tanarul dupa ce a slabit 100 de kg in 9 luni.Un tanar a reusit o performanta uluitoare si a slabit in 9 luni peste 100 de kilograme. James Dunn, in varsta de 28 de ani, a luat o decizie radicala dupa ce i-a fost refuzat accesul intr-un parc de distractii, intr-un rollercoaster. Ca sa slabeasca, barbatul si-a pus un inel gastric si a apelat la un antrenor de fitness. Conform Daily Mail, James consuma in exces mancare de la fast food si portii mari, ceea ce l-a facut sa cantareasca peste 200 de kilograme. James a recunoscut ca si-a dat seama de problema atunci cand nu a fost lasat sa urce intr-un rollercoaster, in parcul de distractii. Mai mult, acesta a recunoscut ca s-a simtit jenat cand a vazut ca nu poate sa tina pasul la alergat cu nepoatele sale, in varsta un 1 an si jumatate. James, care este asistent la o scoala din Liverpool, a tinut dieta si a facut sport in ultimul an, iar schimbarea este remarcabila. Transformarea lui este subiectul unui documentar special, ce va fi difuzat pe Channel 4. Producatorii l-au provocat sa slabeasca 100 de kg in 9 luni si acesta chiar a reusit performanta, potrivitStirile ProTv.

Tine amestecul acesta in gura cateva secunde: efectul este miraculos.Durerea de dinti creeaza un disconfort destul de mare si, uneori, nici cu medicamente starea aceasta nu trece. Cauzele pot fi multiple: de la nevralgii provocate de curent, gingie sau nerv iritat, infectii, carii, placa, rani, coroane sau plombe care nu sunt lucrate corespunzator. Durerile pot varia de la cele intense pana la unele doar sacaitoare. Oricum ar fi, o astfel de stare nu iti permite sa desfasori cum ti-ar placea activitatile de zi cu zi: nu mai mananci cum trebuie, nu mai ai voie sa bei apa rece sau cafea fierbinte, din cauza sensibilitatii pe care o resimti in zona respectiva. Pe langa medicamente sau antiinflamatoare care pot avea efecte adverse, exista un remediu naturist care te ajuta sa scapi in cateva secunde de durere, anuntaLibertatea.