Poza care i-a facut pe fani sa creada ca Michael Jackson nu a murit: Le-am zis tuturor ca traieste, dar nimeni nu m-a crezut.Au trecut sapte ani de la moartea legendei muzicii pop, Michael Jackson. Tragicul eveniment, care a venit pe neasteptate, a indurerat o lume intreaga si a scos mii de oameni in strada. O poza postata de Paris Jackson, fiica lui Michael, pe contul sau de Instagram in mai anul acesta a capatat noi valente duminica atunci cand un fan a intrebat: "Cine e acolo pe bancheta din spate?" A fost suficient ca un altul sa comenteze: "O, Doamne, Michael Jackson esti chiar tu?" si internetul a luat-o razna complet. Fotografia a strans peste 1.000 de comentarii intr-un timp record, iar teoriile fantasmagorice s-au inmultit rapid, relateaza Daily Mail. Unii nu se pot decide daca ceea ce au vazut in poza este fantoma starului international sau chiar el, in viata, informeazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Romii au adus in Sibiu "obiecte din Anglia", la Targul romilor din Piata Mica.Zilele Culturii Romilor s-au sarbatorit in weekend-ul 3-4 septembrie in Piata Mica din Sibiu, unde mestesugarii traditionali si-au expus, mandri, obiectele. In Piasa Mica din Sibiu, romii au adus ii, genti, portofele, oja si diverse obiecte de bronz, care au fost aduse, spun acestia, "tocmai din Anglia". Printre toate acestea si-au facut locul si obiecte handmade si levantica, scrie turnulsfatului.ro. Romii au scos la vanzare portofele (10 lei), monezi care dateaza de pe vremea Regelui Mihai (35 lei), telefoane vechi, radiouri de pe vremea strabunicilor, fotografii vechi si ranite, dar si inele naziste. Fumatorii nostalgici au putut cumpara pachete de Carpati, la pret dublu fata de cat costa tigarile astazi: 35 lei, anuntaLibertatea.

Incredibila lista a cuvintelor pe care Andrei Gheorghe nu avea voie sa le pronunte la Pro FM. Printre ele, si numele unei legendare trupe de muzica.Realizatorul a povestit ca i s-a dat de inteles ca-i prea batran. Ajunsese sa i se spuna, din ce in ce mai des si mai raspicat, ce are voie sa vorbeasca si sa nu vorbeasca in cadrul emisiunii sale. Stupefiant, omul de radio nu avea voie sa pronunte numele unei trupe legendare de muzica. Matinalul Pro FM nu-l va mai avea pe Andrei Gheorghe la pupitru. Emisiunea va fi realizata de Greeg si Marius Onuc, dupa ce contractul pe doi ani al cunoscutului realizator nu a mai fost prelungit. Andrei Gheorghe (54 de ani) a dezvaluit ca imediat dupa mutarea studioului Pro FM in sediul Digi a aflat ca redactorul-sef al Digi 24, Cosmin Prelipceanu, a cerut sa fie dat afara, dar si ca i s-ar fi cerut sa realizeze emisiuni care sa nu deranjeze pe nimeni, scrieEVZ.

Un sofer rus a luat amenda pentru un motiv incredibil. Autoritatile au promis ca vor anula.Un sofer rus a primit amenda din cauza umbrei masinii lui. El a fost amendat, se pare, pentru ca nu si-a pastrat banda pe care se afla.Totusi, pozele facute de camerele de supraveghere dovedesc ca doar umbra masinii sale a depasit banda. Barbatul a publicat imaginile aparentei incalcari a legii. El a facut o plangere politiei rutiere, iar autoritatile au promis ca vor anula amenda, explicand ca acest incident a survenit din cauza unei erori tehnice. Un alt sofer a avut o problema similara intrecut, cand a fost amendat din cauza farurilor sale, informeazaStirile ProTv.

Au facut sex oral pe ringul de dans al unui club.Atmosfera dintr-un club de noapte din Rusia s-a incins atat de tare pentru un cuplu de indragostiti incat au decis sa-i ignore pe cei din jur si sa se bucure de o partida de sex oral. Momentul a fost surprins de un martor care in timp ce dansa si se distra, i-a observat pe cei doi tineri in mijlocul unor gesturi intime, informeaza Metro.co.uk. L-a filmat pe barbat in timp ce avea fata intre picioarele unei tinere blonde care statea asezata cat mai confortabil pentru a face actul sexual cat mai placut. Dupa afirmatiile martorilor, cei doi tineri au fost dati afara din club de agentii de securitate la scurt timp dupa ce au aflat de actul lor indecent, noteazaClick.