Atractia din Rasinari: Cazare turistica... in cimitir! O idee interesanta de turism a avut un ardelean care si-a contruit o pensiune la care turistul ajunge dupa ce traverseaza cimitrul. Pensiunea este amplasata langa Biserica Sfanta Treime din Rasinari, unde se afla mormintele lui Andrei Saguna si Nicolae Colan si are mereu vizitatori din toata tara. Adica, ideea, de un exotism usor macabru, nu e chiar rea, scrie Libertatea.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Locuri abandonate: Ce cladiri si orase au fost date uitarii de catre oameni. Kieron Connolly, fotograf profesionist, a lansat o carte cu fotografii in care sunt imortalizate 100 de locatii elegante, candva extrem de aglomerate, cladiri lasate in paragina de oameni, care ofera o idee stranie asupra infatisarii pe care ar avea-o lumea, daca omenirea ar disparea.Imagini stilizate, evocatoare ale naturii care isi revendica lumea, scrie Descopera.ro. Rotunda, Wola Gasworks, Varsovia Deschisa in 1888, distrusa in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, apoi reconstruia, Wola Gasworks a fost intr-un final inchisa la inceputul anilor 70, cand orasul a inceput sa foloseasca gaz natural. Statia de metrou City Hall, din New York...

Pui de leu, gasit pe strada in centrul unui oras din Rusia. Puiul de leu a fost vazut de trecatori pe strazile din centrul orasului Ufa (capitala Republicii Baskiria din Federatia Rusa). Oamenii s-au oprit mai intai sa isi faca selfie-uri cu el, iar apoi au sunat la politie. Un curajos a reusit sa il lege cu o sfoara de un gard, pentru ca animalul sa nu fuga si nici sa nu atace. Oamenii legii au preluat animalul, in varsta de 5 luni. Acesta fusese semnalat ca pierdut de un localnic, Flur Mulagaianov, fiind cadoul primit de fiul sau la aniversarea de 6 ani de la niste prieteni, potrivit stirileprotv.ro.

iPhone 7: cele mai amuzante reactii pe internet la "curajul" Apple. Incepem cu parodia Apple Plug, care taxeaza ingenios modul in care Apple pretinde ca inlaturarea unei mufe de 3,5 milimetri reprezinta un pas curajos in viitor. Nu stim exact cine sunt oamenii care au venit cu ideea, dar merita o prajitura si un buchet de flori pentru sugestia de a face upgrade-ul la cel mai nou model iPhone cu un simplu dop pentru jack-ul de casti. "Nu suntem in 2009. Telefonul tau nu are floppy disk si nu ar trebui sa aiba nici un conector pentru casti", scrie Playtech.ro.

Oficialii din Inspectoratul Scolar recunosc ca au o problema cu profesorul-gunoier: "Omul nu e in toate mintile". Stilul de viata al profesorului este unul macar ciudat, daca nu chiar dubios. Acesta a fost surprins pe strada carand saci de gunoi, dezbracat. Acum, alti parinti ne-au transmis poze cu acelasi profesor in timp ce rascoleste prin cosurile de gunoi dintr-un parc, fara sa-i pese ca poate fi recunoscut de cineva. Cum nu-i pasa nici ca adoarme la catedra in timp ce preda. Situatie imortalizata de elevi. Din declaratiile parintilor, Relu Marasteanu ar avea probleme de sanatate, fiind conditionat sa ramana la catedra doar daca isi ia medicamentele, scrie Libertatea.ro.

Cazul care le-a socat pe autoritatile americane: o femeie din Oklahoma s-a casatorit legal cu fiica ei biologica. Un caz controversat face ocolul presei americane. O mama si fiica ei au fost acuzate de incest dupa ce autoritatile au aflat ca sunt casatorite legal una cu cealalta, relateaza Washington Times. Nebunia nu se opreste aici, Patricia Ann Spann, in varsta de 43 de ani, a mai fost casatorita si cu... fiul ei. Autoritatile din Oklahoma au descoperit luna trecuta ca Patricia este legal casatorita cu fiica ei biologica Misty Velvet Dawn, in varsta de 25 de ani, potrivit stirileprotv.ro.