Un britanic si-a scos sotia la vanzare, pe internet. Ce reactie a avut femeia dupa ce a vazut anuntul scandalos.Un barbat din Marea Britanie si-a scos sotia la vanzare pe internet pentru ca il cicalea si nu ii arata compasiune. Simon O'Kane, tatal a doi copii, a publicat un anunt pe eBay, prin care a anuntat ca o vinde pe Leandra, sotia lui, pe care a comparat-o cu o masina la mana a doua. Totul a fost o gluma, insa acesta a constatat cu uimire ca licitatia a ajuns pana la 65.880 de lire in numai doua zile, informeaza Daily Mail, preluat de Agerpres. Barbatul si-a descris sotia ca avand ''un corp decent'' si ''abilitati in bucatarie''. De asemenea, acesta a mentionat ca ''nu e noua, a fost folosita, dar mai tine cateva mile'', anuntaStirile ProTv.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Face surf tinandu-se de drona.Un american a fost filmat în timp ce făcea surf ţinându-se de o dronă (n.r. drona este un aparat de zbor fără pilot uman la bord, ghidat de la distanţă). El apare într-o înregistrare video promoţională a companiei Freefly Systems din Washington. Filmarea are scopul de a arăta ce fel de drone produce firma americană şi în ce scop pot fi utilizate. Un astfel de aparat de zbor fără pilot costă 18.000 $ (circa 71.348 de lei). Drona Alta 8 produsă de compania Freefly Systems poate să transporte încărcături de peste 9 kg. Dar poate fi folosită cu succes şi pentru surf. Este nevoie însă de mare curaj din partea utilizatorului, anuntaClick.

Prisa beata la volan, o tanara de bani gata a dat datele mamei pentru a scapa de un dosar penal.O tânără de bani gata din Iaşi a fost prinsă beată la volan, iar pentru a scăpa de un dosar penal, aceasta le-a dat datele de identificare ale mamei poliţiştilor. Potrivit click.ro, tânăra de 28 de ani este cercetată penal, după ce a fost prinsă sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce conducea unul dintre bolidurile sale de lux. În urma acestui incident, poliţiştii rutieri au reţinut-o pe tânăra şoferiţă pentru 24 de ore, timp în care au descoperit că aceasta s-a folosit de datele de identificare ale mamei pentru a scăpa de un dosar penal. În urma testării cu alcooltestul, s-a descoperit că tânăra conducea cu o alcoolemie de 0.47 de miligrame la aerul pur respirat, ulterior fiind condusă la spital, pentru a i se preleva şi probele biologice. În urma verificărilor, s-a descoperit că tânăra avea permisul suspendat din aceeaşi cauza, aceasta fiind prinsă în urmă cu puţin timp de poliţiştii din Iaşi conducând sub influenţa alcoolului, relateazaEVZ.

Un deținut de la Parta Albă a pus la cale un plan diabolic împotriva colegului care îl hărțuia sexual.Mugur Pleşca, un bărbat încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde ispăseşte o pedeapsă de 19 ani pentru omor calificat şi viol a pus la punct un plan demn de film pentru a scăpa de colegul de celulă care îi cerea să întreţină relaţii sexuale cu el. A primit încă 10 ani în spatele gratiilor. Bărbatul, în dosarul căruia din timpul executării pepdesei scrie că ”au fost constatate unele probleme de ordin psihic”, fiind internat la Secţia Psihiatrie cronică cu diagnosticul „retard mintal uşor cu tulburări de comportament”, a fost repartizat în cameră cu alți șase deținuți, printre care și Lucian Florin Iordan, noteazaLibertatea.

Boala cumplita de care sufera aceasta tanara. De ce este nevoita sa se barbiereasca.O tanara care sufera de Sindromul ovarelor polichistice a dezvaluit pe retelele de socializare chinurile prin care trece inca de cand avea 16 ani. ina-Marie Beznec a fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice, la 16 ani, ceea ce ii provoaca stari de depresie, acnee si par facial execesiv. Asa ca tanara este nevoita sa se barbiereasca la fel ca barbatii si chiar a postat o serie de imagini pe blogul ei. Femeia a decis sa faca asta ca sa atraga atentia asupra bolii si a explicat si ce simptome are. "Nu doar parul facial excesiv este o problema, ci dureri abdominale, crame, acnee, chisturi si mai ales exista un risc ridicat sa fac cancer", a povestit tanara, conform Daily Mail, citat deStirile ProTv.