Farsa sau razbunare bine pusa la punct? Cum si-a pedepsit un tanar iubita, dupa ce l-ar fi inselat. Un tanar care, sustine el, si-a prins iubita ca l-a inselat a decis sa ii dea o lectie pe care nu o va uita niciodata. Dupa ce a montat o camera in masina, a chemat-o pe fata inauntru si i-a zis ca are sa ii ofere un cadou. Apoi, barbatul ii da o cutie in forma de inima, cu o funda deasupra. Crezand ca va avea parte de o surpriza, tanara este extrem de vesela si de abia asteapta sa vada ce cadou i-a pregatit. Insa in momentul in care il deschide si vede zeci de gandaci, care incep sa sara pe ea, se panicheaza si incearca sa iasa din masina. Se pare totusi ca iubitul ei a pregatit chiar si cel mai mic detaliu, deoarece atunci cand incearca sa iasa, isi da seama ca usile sunt incuiate, relateazaStirile ProTv.

A umblat goala printre masini, pe o strada aglomerata, agitand amenintator o bara de fier.Vrei sa ajungi intr-un loc important la o ora bine stabilita, dar traficul este extrem de aglomerat si plictisitor. Poate fi tare frustrant, nu-i asa? Ei bine, monotonia a disparut in momentul in care o femeie a inceput sa se plimbe printre masini pe o strada aglomerata din China, purtand doar sutien. Politistii din Beijing, unde s-a petrecut intamplarea, au identificat-o si se pare ca i se spune Doamna Li si are 40 de ani, informeaza The Mirror. Femeia si-a dat jos hainele, inclusiv incaltamintea - si-a lasat doar sutienul ¬ si a inceput sa umble furioasa si urland printre masini, agitand o bara de metal in mana, scrieClick.

Dorel loveste din nou! Trecere de pietoni impadurita in buricul unui oras din Romania.O trecere de pietoni din Sibiu a devenit celebra pe Facebook, dupa ce un cetatean a postat un filmulet in care arata pozitionarea nu foarte bine gandita a acesteia. "Un caz unic in lume! Doar la noi, in frumosul nostru oras, pe langa obiectivele turistice pe care le avem si superbele peisaje ale Sibiului nimeni nu stia ca suntem primul oras din lume cu o trecere de pietoni impadurita! Da in Sibiu se afla prima trecere impadurita. Daca ai nevoie vreodata sa treci strada pe acolo trebuie sa te lupti cu crengile verzi si sa te strecori prin frunzis. Un sentiment unic pe care sigur nu il vei uita curand. Va recomand sa incercati macar odata aceasta aventura. A.. mai e ceva! Nici adrenalina pe care o ai in momentul cand iesi din frunzis si te poti trezi cu o masina in dreapta, ta nu se compara cu absolut nimic!", a postat sibianul pe pagina personala de Facebook, anuntaEVZ.

Selfie-urile l-au dat de gol. Un tânăr din Arad, care a furat dintr-un bloc, prins de polițiști după pozele din telefon.Jandarmii arădeni au fost sesizaţi prin 112, în noaptea de luni spre marţi, de către un locatar al unui bloc din centrul municipiului Arad, care a spus că a surprins un tânăr în timp ce încerca să fure bunuri dintr-o boxă. Hoţul a fost prins după ce a spart uşa boxei din bloc şi a adunat mai multe lucruri pe care urma să le fure, însă a fugit imediat de la locul faptei. Când a fost văzut, el a scăpat pe jos o şurubelniţă şi un telefon mobil, pe care locatarul le-a predat imediat jandarmilor sosiţi la faţa locului. Suspectul prins are 26 de ani şi a fost predat poliţiştilor, care îl cercetează în libertate pentru tentativă de furt, informeazaLibertatea.

Imagini socante, surprinse in China. Ce s-a intamplat dupa ce o femeie a iesit pe strada cu un barbat pe care-l tinea in lesa.Imagini socante au aparut pe retelele de socializare din China. O femeie a fost fotografiata in timp ce tinea un barbat in lesa si mergea asa cu el pe strada. O femeie a reusit sa socheze trecatorii din orasul Fuzhou, dupa ce a iesit la plimbare cu un barbat, pe care il tinea in lesa. Oamenilor nu le-a venit sa creada ceea ce vad, iar unii dintre ei au facut poze, pe care le-au urcat apoi pe retelele de socializare. Barbatul era tinut si tarat in lesa precum un caine, iar unii dintre martori sustin ca femeia il mangaie pe crestet, ca pe un animal. Conform Daily Mail, politia a fost chemata pentru ca cei doi ingreunau traficul. In final, politistii au reusit sa o convinga pe femeie la straniul obicei si l-au eliberat pe barbat, potrivitStirile ProTv.