"Pisica-zombie": la 5 zile dupa ce a fost inmormantata, s-a intors pe strazi. Povestea unei pisici din Florida a induiosat, dar a si infricosat, in acelasi timp, lumea. Felina a ajuns cunoscuta dupa ce a fost inmormantata in urma cu un an, iar dupa cinci zile a reaparut pe strazi. Acum, dupa tratamente costisitoare, mata si-a gasit o noua familie adoptiva. Pisica a suferit un accident in urma cu un an, cand a fost declarata decedata. Atunci a fost inmormantata, dar, dupa cinci zile, oamenii care o stiau au avut parte de o surpriza. A aparut din nou pe strazile din oras, vizibil afectata. Asa ca si-a primit numele de Pisica Zombie si a ajuns intr-un centru veterinar, unde medicii s-au luptat sa o tina in viata, anunta Stirile ProTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

Nicotina provoaca fericire doar pentru ca fumatorii cred in ea. Un nou studiu publicat in revista Frontiers in Psychiatry a dezvaluit ca eliberarea de dopamina in urma fumatului unei tigari, deci senzatia de fericire si relaxare pe care o simte fumatorul, se realizeaza numai daca acesta crede in ea, scrie site-ul popsci.com. Cercetarea a fost realizata pe un esantion de 24 de fumatori cronici. Specialistii le-au analizat activitatea cerebrala, cu ajutorul unui RMN, imediat dupa ce acestia au fumat. Fiecarui fumator i s-au dat 4 tigari, dintre care doar 2 era reale. O data li s-a spus ca tigareta contine nicotina, iar o data ca nu. Numai atunci cand subiectilor li s-a spus de existenta nicotinei, aceasta a inceput sa-si exercite puterea asupra lor - Scanarile obtinute de specialisti au aratat o activitate crescuta in insula, una dintre principalele zone din creier care controleaza dorinta pentru substantele care provoaca dependenta, indicand ca fumatorii isi satisfaceau dependenta doar cand stiau de nicotina, relateaza descopera.ro.

A fost lovita de fulger, dar ceva a salvat-o de la moarte.Cu ce era incaltata femeia. O minune a facut ca Jodie Green sa scape cu viata dupa ce peste un miliard de volti i-au strabatut corpul. Femeia, originara din Tara Galilor, isi intindea linistita rufele pe un uscator metalic cand a fost lovita de fulger. Femeia de 35 de ani spune ca a fost orbita temporar de o lumina puternica si apoi a auzit o pocnitura deasupra capului. Chiar daca peste un miliard de volti i-au strabatut corpul, Jodie a scapat doar cu o durere de cap. Minunea de care vorbeam mai sus pare sa fi fost perechea de slapi pe care femeia din North Colley o purta in aceea zi, scrie Click.

Un traficant de droguri "s-a autodenuntat" pe Instagram. Un traficant de droguri din Marea Britanie a fost condamnat la sapte ani de inchisoare. Barbatul, in varsta de 29 de ani, a fost cel care a atras atentia autoritatilor asupra sa. El se lauda pe retelele de socializare cu stilul sau de viata extravagant. Levi Watson, in varsta de 29 de ani, a fost interogat despre politisti despre rolul pe care il are intr-o retea care se ocupa cu traficul de droguri. Barbatul a sustinut insa ca nu are niciun venit si ca duce o viata linistita in Wolverhampton, Anglia. Adevarul a iesit insa la iveala, dupa ce autoritatile au descoperit contul barbatului de Instagram, cu peste 4.500 de fani. Acolo, Levi se lauda cu stilul sau de viata extravagant. Intr-o fotografie, el sta intr-o cada plina cu spuma si bancnote de 20 de lire sterline. In alta poza, el isi etaleaza cele trei modele diferite de ceasuri, anunta Libertatea.

Dupa 59 de ani de casatorie, si-au dat ultima suflare in aceeasi zi. Don si Margaret Livengood sunt exemplul acelei iubiri ce merita povestita din generatie in generatie. Ce doi, in varsta de 84 si 80 de ani, au murit in aceeasi zi, tinandu-se de mana, intr-un spital Din America, in care erau tinuti in viata de aparate. Au fost casatoriti timp de 59 de ani si uniti de o dragoste ca in povesti, iar vorbele spuse in fata preotului, ¬pana cand moartea ne va desparti, s-au dovedit cum nu se poate mai valabile pentru cei doi. Boala si batranetea i-au adus in postura de a-si trai ultimele zile din viata in salonul unui spital. Margaret s-a luptat cat a putut de tare cu cancerul, iar Don a avut un razboi de dus cu fibroza pulmonara si pneumonia bilaterala, relateaza Click.