Cum a fost prinsa o fosta dama de companie, condamnata la 11 ani de inchisoare, cu unul dintre gardieni.Fost model Penthouse si dama de companie, Simone Farrow a fost condamnata la 11 ani de inchisoare pentru trafic de droguri. Povestea ei a reaparut in atentia presei dupa ce s-a descoperit ce facea aceasta cu un gardian al inchisorii. Se pare ca Simone, in varsta de 41 de ani, intretinea relatii sexuale cu unul dintre gardieni in schimbul unor convorbiri telefonice. Dupa fiecare partida de sex, femeia isi putea suna avocatul, cu care punea la cale strategia de-a i se reduce sentinta. Din pacate pentru ea, o investigatie interna a scos la iveala intreaga situatie. Gardianul si-a recunoscut fapta, a fost suspendat, iar in cele din urma si-a dat demisia. In ceea ce o priveste pe Simone, aceasta va putea sa iasa din inchisoare in 2019, anuntaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Si-a facut un "selfie", dar camera foto a surprins un detaliu straniu.Am putea spune ca a devenit o moda sa-ti faci "selfie-uri" pe Snapchat folosind acel filtru care iti pune urechi si nas de catel. In acelasi mod a incercat sa se distreze si o tanara frantuzoaica, dar camera foto a surprins inca un detaliu care a ingrozit-o. Fata sustine ca se afla singura in camera ei cand a inceput sa se filmeze, dar la cateva secunde dupa ce se distra urmarindu-se pe telefonul mobil, aplicatia a mai detectat prezenta cuiva chiar langa tanara, informeaza The Mirror. In mod normal, filtrul aplicatiei se activeaza doar in momentul in care detecteaza un chip, dar in acest caz, fata era singura. Materialul video a fost vizualizat de sute de ori, iar internautii au pareri diferite despre strania aparitie. In timp ce unii considera ca ar putea fi vorba de o activitate paranormala, altii sunt de parere ca a fost doar o eroare a filtrului din cauza umbrelor din incapere, scrieClick.

Locul din Europa unde te poti casatori cu partenerul decedat.Cand vine vorba de dragoste, aceasta se poate intinde, la propriu, chiar si dupa moartea unuia din parteneri. Printre facilitatile casatoriei cu un partenerul ulterior decesului acestuia se numara inclusiv posibilitatea recunoasterii legale a unui copil chiar si dupa moarte, insa beneficiile nu se intind si asupra bunurilor materiale ale celui decedat, sotul sau sotia in viata neavand dreptul la acestea, anuntaEVZ.

Gluma unor studenti s-a lasat cu bataie. Imaginile au fost vazute de catre 47 de milioane de utilizatori.Au vrut sa faca o gluma cu fetele de la masa alaturata, insa unul dintre ei s-a ales cu o bataie zdravana de la una dintre tinere. Clipul a fost vazut de peste 47 de milioane de utilizatori. In clip se vede cum mai multi studenti au chef de glume pe seama fetelor de la masa alaturata. Cel de-a treilea are ghinion. Femeia avea extensii, iar cand o trage, tanarul ramane cu coada in mana. Imediat femeie se intoarce nervoasa si il loveste atat de tare incat baiatul cade de pe scaun, relateazaStirile ProTv.

Franta interzice vesela si tacamurile din plastic.Autoritatile de la Paris au anuntat ca, din 2020, farfuriile, paharele si furculitele sau cutitele de unica folosinta vor putea fi vandute doar daca sunt realizate din materiale biodegradabile. Retragerea lor de pe piata se va face treptat in urmatorii patru ani. Masura face parte dintr-o strategie ambitioasa a Frantei de a combate cauzele poluarii. Interzicerea pungilor de plastic de unica folosinta este o alta masura care a intrat deja in vigoare de la 1 iulie. Francezii au acum posibilitatea sa cumpere pungi de hartie sau sa vina cu sacosa de acasa atunci cand isi fac cumparaturile, potrivitDigi24.