Dovleacul care cantareste 630 de kilograme, in gradina unei familii din Slovenia. O familie din Slovenia planteaza an de an dovleci si, de fiecare data, acestia depasesc cinci sute de kilograme. Telul oamenilor este unul clar - acela de a intra in Cartea Recordurilor. Anul acesta, unul dintre dovleci cantareste 630 de kilograme si continua sa creasca, zilnic, cu inca cinci kilograme. Dar, culmea, nu este o noutate pentru ei. In 2015 au recoltat un "urias" de aproape opt sute de kilograme, informeaza Stirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

WC-uri mai scumpe decat un apartament cu trei camere. In satul botosanean Cotusca se afla toalete mai scumpe decat un apartamentcu trei camere de la oras. Este vorba despre doua toalete amenajate pentru Liceul Tehnologic din localitate, care au costat aproximativ 50.000 de euro. S-a facut insa "economie", fiindca, initial, WC-urile erau estimate la 90.000 de euro! Cotusca e un sat aflat la 60 de kilometri de Botosani, aproape de granita cu Republica Moldova. Ca mai toate localitatile din nordul Romaniei, Cotusca se lupta cu cu lipsa locurilor de munca si cu saracia, potrivit Click.

Fiul unui miliardar chinez i-a cumparat cainelui sau sapte telefoane iPhone 7. Fiul celui mai bogat chinez isi rasfata catelul cu daruri inedite. Waing Sicong i-a lua patrupedului sau sapte iPhone 7, iar apoi a realizat mai multe fotografii pe care le-a postat pe contul de Weibo, reteaua de socializare chineza. Coco, asa cum este botezat catelul, se poate considera cel mai rasfatat animal din lume. Stapanul sau, Wang Sicong, in varsta de 28 de ani, i-a facut un dar la care unii dor viseaza. I-a cumparat nu unul, ci sapte iPhone 7, produse lansate recent de Apple la un pret destul de piperat - aproximativ 800 de lire telefonul, scrie Libertatea.

Tramvaie pe ulitele unui satuc, printre caprele si vacile care pasc pe sine. Cine a mai vazut tramvaie intr-un sat? Si totusi, imaginile acestea au fost surprinse intr-o asezare rurala. Paranino este satul din apropierea orasului Chelyabinsk (Rusia) este locul in care satenii se plimba cu tramvaiul. La acest scenariu s-a ajuns prima oara in anul 1900, cand s-a ridicat fabrica in care si in prezent se construiesc tramvaie. Profitand de relieful satului, autoritatile au decis sa construiasca o linie de testare in sat, astfel ca vatmanii trebuie sa rodeze tramvaiele printre capre sau vaci, in functie de situatie. Drept multumire pentru munca depusa la fabrica, localnicii primesc calatorii gratuite cu tramvaiele, iar toata lumea este fericita, noteaza EVZ.

S-au indragostit cand erau copii, iar dupa 20 de ani s-au revazut. Gestul pe care au decis sa-l faca e emotionant. O femeie, Maria Roberts, a continuat, timp de 20 de ani, sa-l caute pe baiatul de care se indragostise cand avea 14 ani, in 1996, iar in cele din urma cei doi s-au casatorit.Cand avea 14 ani, Maria Roberts, din Anglia, a flirtat timp de 2 saptamani cu un baiat pe nume Chris Atknson, in timpul vacantei, dar a crezut ca nu o sa-l mai vada niciodata, potrivit the Sun. Inainte sa se reintalneasca, fiecare si-au intemeiat familii cu alti parteneri, dar cand Maria a reusit, in cele din urma, sa-I dea de urma lui Chris, ei s-au casatorit si au promis ca nu se vor mai desparti niciodata, relateaza Stirile ProTv.