Un tanar din Rusia a incercat sa isi impresioneze iubita cu o cascadorie la etajul 23. Cum i-a salvat viata Loganul vecinului.Incident cu final fericit in orasul rusesc Novosibirsk. Alexander Sadrin, un tanar de 16 ani din Novosibirsk, a cazut nu mai putin de 23 de etaje - 70 de metri - dupa ce a incercat sa-si impresioneze iubita plimbandu-se pe balustrada ingusta a balconului apartamentului sau de bloc. Caderea ar fi trebuit sa ii fie fatala - dar a avut norocul sa nimereasca chiar pe plafonul unui Logan parcat de un taximetrist, vecin cu el, in fata cladirii, informeazaStirile ProTv.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Iti ghiceste viitorul cu o mana-n decolteu.Mii de oameni din China pleaca in pelerinaj saptamanal catre locuinta unui barbat despre care se crede ca are puteri supraomenesti. Acesta locuieste in provincia Yunan si vede viitorul celor care il viziteaza punand mana pe sanii femeilor. Chiar daca necunoscutul magician zice ca poate face acelasi lucru la fel de bine si in cazul barbatilor, Xiao Yuwen, un jurnalist chinez care a stat de vorba cu el, sustine ca "alege doar femei", scrieClick.

Confruntare inedita intre un animal si un aparat de zbor. Localnicii din Coen, Australia au fost martorii unui incident inedit. O vaca s-a luat la tranta cu... un elicopter la o ferma din oraselul australian. Un pilot neidentificat a incercat sa adune vacile de la o ferma din Coen de pe peninsula Cape York din Queensland, insa, misiunea sa a fost mai complicata si mai periculoasa decat se astepta. Elicopterul s-a prabusit dupa ce barele de sub elicopter s-au incurcat in coarnele vacii. In urma acestui incident, aparatul de zbor s-a distrus complet, insa, ca prin minune, pilotul de 35 de ani a scapat nevatamat, la fel si bovina, potrivitEVZ.

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata lui, dar era sa moara. Ce farsa i-au facut invitatii mirelui. Un mire chinez a fost la un pas de moarte, dupa ce invitatii de la nunta i-au facut o farsa. Pe filmarea se observa cum invitatii pulverizeaza peste mire spuma din extinctoare, in timp ce barbatul striga ca nu poate sa respire. Unii dintre martorii acestei farse l-au vazut pe barbat cum se ineaca si au chemat ajutoare, noteazaStirile ProTv.

Raspuns genial al unei mame, intrebata de profesori de ce a intarziat fiica ei la scoala. Sa fii mama nu-i putin lucru. Cand trebuie sa iti asumi responsabilitatea pentru un copil, viata devine o peripetie. De aceea uneori mamele au in maneca cele mai sarcastice raspunsuri in legatura cu odraslele lor. Cel putin asta a dovedit o femeie pe care profesorii au intrebat-o de ce a intarziat la scoala fiica ei adolescenta. Iata ce le-a raspuns mamica, relateazaClick.