Momentul in care cativa ursi au inconjurat o masina si incearca sa-i deschida portiera, filmat. Momentul terifiant in care cativa ursi negri au blocat o masina intr-un parc safari din China a fost surprins pe camere. In filmare se vede cum animalele zgaltaie energic vehiculul in care se aflau mai multe persoane. Clipul a circulat in media chineza, publicatia Apple Daily sugerand ca a fost facut in Chongqing Safari Park, din sudul Chinei. Initial, filmarea a fost postata pe platforma de video-sharing chineza Miaopai, pe 27 septembrie, unde a fost vizualizata de peste trei milioane de ori in doua zile. La inceputul filmarii, se vede cum masina este inconjurata de cel putin patru ursi. Unul din ei se ridica pe picioarele din spate, iar cu cele din fata agita serios masina. Un al doilea urs, ridicat, de asemenea, pe doua picioare, incearca sa deschida portiera, relateaza Stirile ProTV.

Faze tariFoto: Colaj foto

Porumbel, salvat de politisti. Au oprit traficul ca pasarea sa nu fie omorata. O interventie neobisnuita a politistilor de la Brigada Rutiera din Bucuresti a sensibilizat o tara intreaga. Agentii au oprit traficul pentru ca un barbat sa poata salva un porumbel aflat pe drum. Daca n-ar fi intervenit, pasarea putea fi omorata de masini. Inregistrarea a fost publicata pe Facebook si a strans peste 90 de mii de vizualizari, scrie Libertatea.

A vrut sa-l fotografieze pe ascuns, dar a surprins un detaliu infricosator. Ati avut vreodata sentimentul straniu ca cineva va urmareste, iar cand va intoarceti sa constatati ca a fost doar o iluzie? Ei bine, nu la fel ar putea spune un barbat care are dovada ca cineva sau ceva l-a urmarit, iar cand s-a intors in acelasi loc, ciudata aparitie disparuse. Barbatul din imaginea de mai jos a mers impreuna cu iubita sa intr-o mica excrusie intr-o rezervatie naturala din Colorado, Statele Unite, unde a patit ceva de-a dreptul infricosator, fara ca macar sa stie. Este genul de persoana careia nu-i place sa apara in poze, dar iubita sa a dorit o amintire cu el, astfel ca l-a urmarit pe ascuns pentru a-l fotografia, relateaza Click.

Ce decizie a luat pana la urma tanarul care si-a vazut logodnica sarutandu-se cu un necunoscut, la petrecerea burlacitelor. Logodnicul femeii care a fost filmata in timp ce se saruta cu alt barbat la petrecerea burlacitelor a declarat ca a iertat-o si ca se vor casatori. Logodnicul Emmei Ayala, Pablo Torres Gandara, in prima faza a anulat nunta, dar dupa ce a fost prinsa cum se saruta cu un alt barbat, in Cancun, Mexic. Cand a iesit alaturi de prietenele ei, pentru a celebra ultimele ei zile de ¬libertate¬, ca femeie necasatorita, ea l-a sarutat pe un tanar pe care, se pare, ca-l cunoscuse acolo. Clipul, care a ajuns viral, arata un barbat care o apuca pe Emma de talie, in timp ce zambea si o saruta. Imediat ce clipul a ajuns pe retelele de socializare, familia barbatului a dezvaluit ca nunta s-a anulat, dar se pare ca barbatul a revenit asupra deciziei, iar cei doi se vor casatorit, pana la urma, anunta Stirile ProTV.

Extraterestrii vor avea acces la prezervative pentru a intretine contacte sexuale cu oamenii! Campanie inovativa de popularizare a metodelor contraceptive. Iti este teama ca ai putea ramane insarcinata cu un extraterestru? Nicio problema, pentru ca a fost lansata o campanie care incearca sa convinga NASA sa trimita prezervative in spatiu, pentru ca oamenii sa poata avea contacte sexuale cu extraterestrii. Asociatia Suedeza pentru Educatia Sexuala, cea care a initiat campania, descrie inventia prezervativului drept una dintre cele mai mari inventii ale omenirii si sustine cu ardoare faptul ca acestea ar trebui trimise in spatiu pentru ca, in cazul in care extraterestrii se decid sa vina printre noi si intentioneaza sa intreprinda contacte sexuale cu oamenii, protectia sa fie asigurata. Insa, asa cum probabil ne-am imaginat deja, aceasta campanie vrea doar sa atraga atentia asupra contraceptiei, iar un videoclip ce infatiseaza aceasta hilara maniera de popularizare a prezervativului a aparut chiar de Ziua Internationala a Contraceptiei, scrie Descopera.ro.