1. Colinde pe care le pot asculta doar cainii. O noua versiune a colindului international "Noapte de vis" are un succes rasunator in randul...patrupedelor latratoare. Melodia a fost inregistrata pe frecvente atat de inalte, incat ele nu pot fi receptionate de urechea umana, informeaza Romantica, citand Daily Mail.

2. Britney Spears s-ar putea sinucide. Unul dintre cei mai celebri psihiatrii de la Hollywood incearca sa o avertizeze pe Britney Spears ca, daca nu face tot posibilul sa-si revina, s-ar putea sa nu mai apuce Craciunul viitor, scrie Romantica, citand The Sun. Marty Brenner este de parere ca fost printesa a muzicii pop traieste intr-o lume paralela: "Se comporta ca o persoana nebuna. Este deconectata de la viata. Nu mai are controlul asupra ei si il va piede de tot pana la urma. Este evident ca se lupta cu depresia", a declarat psihiatrul.

3. A vrut sa se sinucida pentru ca l-a parasit iubita. Un vrâncean în vârsta de 76 de ani si-a dat foc la apartament, în prima zi de Craciun, incercand sa se sinucida pentru ca l-a parasit concubina, in varsta de 58 de ani, relateaza Gardianul.

4. Un sat întreg a câştigat la loto. De cinci zile încoace, în singurul bar din sătucul Molleo curg râuri de şampanie. Cei 50 de locuitori ai localităţii din Spania au toate motivele să petreacă: ei vor împărţi premiul de 219 milioane de euro câştigat la extragerea de Crăciun a Loteriei spaniole, cel mai mare din lume, scrie Click.

5. Vanuatu vrea să înlocuiască banii cu purcei, scoici şi ţesături vegetale. Autorităţile din Vanuatu – paradis tropical situat la 1.750 km nord de Australia – au constatat că banii gheaţă nu aduc fericirea, drept pentru care ar trebui înlocuiţi cu purcei, şiraguri cu colţi de mistreţ, scoici sau ţesături vegetale. După ce, în cursul lui 2007, revenirea la economia bazată pe troc a fost experimentată pe mai multe insule, Guvernul local a decis prelungirea experimentului pentru 2008 până ce, de bunăvoie, desigur, toţi cei 210.000 de locuitori ai arhipelagului vor renunţa la bani, informeaza Gandul.

6. Au făcut Crăciunul în apă îngheţată. Peste 20 de membri ai unui club de înot din Berlin au petrecut prima zi de Crăciun într-un mod cu totul neobişnuit: s-au bălăcit câteva zeci de minute într-un lac din oraş, relateaza Click.

7. Terenuri vândute doar vorbitorilor de flamandă. Nici un metru pătrat de teren din comuna flamandă Zaventem nu mai poate fi vândut cuiva care nu vorbeşte flamanda, au decis autorităţile locale. Exista o singură excepţie, anume ca viitorul cumpărător să fie înscris la cursuri de flamandă, dar neapărat într-o instituţie agreată de autorităţi, scrie Gandul.

8. A rămas lipită de bariera îngheţată. O pensionară din Rusia a pus mâna pe o barieră pentru a se sprijini, la minus 30 de grade Celsius, mâna ei îngheţând instantaneu pe metal. Un trecător a chemat ambulanţa. Personalul medical a tăiat cu ferăstrăul bucata de barieră de care era lipită mâna şi a dus-o pe bătrână la căldură unde, problema s-a rezolvat de la sine, scrie Click.

9. David Beckham: "Sunt onorat sa fiu considerat un idol al homosexualilor!" Daca nu vi s-a parut suficient faptul ca lui David Beckham ii place sa poarte balerini, chiloti tanga si sa se epileze, acum fotbalistul a declarat ca se simte onorat de faptul ca homosexualii vad in el un simbol, relateaza Romantica, citand Daily Mail.

10. 83 de tone de lemn pentru un foc. Locuitorii din Outeiro Pequeno, o mică localitate din centrul Portugaliei, au ars aproape 83 de tone de lemn în cel mai mare foc de tabără organizat de Crăciun în lume, informeaza Click.