Elevii au sarit in apararea acestui profesor in varsta. De la ce a pornit cearta dintre el si un scolar.Incercarea unui profesor invarsta de la o scoala din Rusia de a-l face atent la lectie pe un baiat care asculta muzica cu castile pe urechi era cat pe ce sa ii aduca vreo doi pumni in fata. Norocul sau a fost ca restul clasei i-a luat apararea. Intreaga scena a fost filmata de unul dintre elevi. Profesorul, exasperat de lipsa de interes pentru lectie a baiatului care statea in a doua banca si care asculta muzica cu castile pe urechi, i-a smuls acestuia gadget-ul, relateaza jurnalistii de la Metro. Trezit parca din somn si extrem de nervos, adolescentul s-a ridicat instant din banca si s-a napustit sa il ia la bataie pe profesor, care a facut cativa pasi inapoi. In acel moment, cativa baieti din primele randuri au sarit sa isi apere dascalu, anuntaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A avut parte de surpriza vietii cand a incercat sa jefuiasca un batran de 85 de ani.A crezut ca tineretea este de partea lui, dar un baiat de 21 de ani a fost surprins de un batranel pe care voia sa-l jefuiasca. Pus pe rele, Daniel Rose l-a apucat de jacheta pe Ernie Hanratty, aflat la varsta la care isi creste stranepotii, si i-a cerut 20 de lire sterline. Pensionarul nu s-a pierdut cu firea, desi cei mai multi oameni ar face-o, s-a intors brusc spre barbat si l-a apucat de incheietura, asa ca atacatorul a reusit sa fuga doar cu o sacosa in care se aflau doua ziare, cumparaturile diminetii pentru domnul Hanratty, relateaza Daily Mail. Batranelul a fost fotbalist si boxer, dar a lucrat mult timp si carand mobila, iar asta l-a ajutat sa se pastreze in forma chiar si la 85 de ani, arataClick.

Procuror sibian batut in trafic de un sofer de autobuz.O sicanare in trafic s-a terminat cum nu se poate mai rau pentru soferul unui autobuz de transport in comun din Sibiu, care a batut un procuror. Totul a inceput cand, la un semafor, barbatul de 46 de ani a coborat din autovehicul si, cu coada unei maturi, a spart geamul masinii celui cu care s-a sicanat si l-a lovit pe acesta in cap. Nu avea de unde sa stie ca persoane pe care tocmai a lovit-o este procuror. Victima, cu rani la cap, s-a dus la spital si, cu certificatul medico-legal in mana, a mers la Politie si a depus plangere. Soferul autobuzului a fost retinut dupa ce l-a lovit cu coada maturii in cap pe procuror si urmeaza sa fie dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Procurorul si soferul autobuzului de transport in comun nu se cunosteau anterior problemelor aparute in trafic, potrivitLibertatea.

Patru "iepuri" dolofani, atata praf strangi din casa intr-un an.Artista americana Suzanne Proulx a avut o idee mai putin obisnuita. A strans timp de un an tot praful adunat in aspirator si a realizat din el cateva figurine. Cum la finele anului se stransesera nu mai putin de 18 kg de mizerie (par uman, unghii, scame etc) Proulx a avut nevoie de trei luni sa faca un iepuras. "M-au ajutat mult prietenii si studentii mei de la facultatea de arta. Intentionez sa le expun pentru ca lumea sa inteleaga nivelul de poluare din casele noastre si sa fie mai atenta cu igiena", a declarat artista. Ea a folosit un aspirator special, care contine un filtru ce neutralizeaza germenii si microbii continuti in praful care ajunge in sacul de depozitare, anuntaClick.

Viata relaxata pe care o duce un ucigas de 22 de ani in inchisoare. Pozele cu care se lauda pe Facebook.Jamie Cameron, un tanar de 22 de ani care a injunghiat mortal un functionar public, fara niciun motiv, are de ispasit o pedeapsa de 5 ani intr-o inchisoare din Scotia. Facand abstractie de orice regula, el se lauda cu viata de huzur pe care o duce. Baiatul arogant, poreclit "samuraiul ucigas", a reusit cumva sa faca rost dupa gratii de un telefon mobil cu conexiune la internet si foloseste acest avantaj ilegal pentru a posta pe contul sau de Facebook imagini cu viata sa din inchisoare. El se lauda cu faptul ca are in celula un televizor si boxe stereo, dar si cu fizicul sau bine antrenat la sala de sport a inchisorii, relateaza Mirror, citat deStirile ProTv.