Gestul emotionant facut de un caine pentru partenera sa. Cum a reactionat cand a vazut ca aceasta nu mai misca. Iubirea dintre doi cain maidanezi a impresionat sute de oameni atunci cand o inregistrare emotionanta, realizata in orasul Torzhok, aflat in nord-vestul Rusiei, a aparut pe retelele de socializare.e pare ca femela a fost calcata de masina si cu ultimele puteri a apucat sa se tarasca pe marginea drumului, unde a si murit. Partenerul sau, ingrijorat ca aceasta nu mai da semne de viata, a inceput sa o zgaltaie cu labutele in speranta ca se va misca, sa schelalaie si sa incerce sa o ridice, refuzad parca sa accepte ca s-a dus, relateaza Stirile ProTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

Nu are maini, dar conduce masina. Vikram Agnihotri se foloseste de picioare pentru a conduce masina. A fost nevoit sa se descurce astfel, fiindca si-a pierdut mainile. E un sofer atat de bun, incat a obtinut si permis de conducere. Vikram Agnihotri, in varsta de 45 de ani, din Indore, statul Madhya Pradesh, centrul Indiei, si-a pierdut mainile intr-un accident pe cand avea varsta de numai sapte ani. Desi a ramas infirm, toata viata lui, cel mai mult si-a dorit sa conduca masina. Nimeni nu i-a dat insa nici o sansa ca isi va putea implini vreodata acest vis. Si, totusi, minunea s-a intamplat. Recent, Agnihotri si-a obtinut permisul de conducere. Si, asta, dupa ce, ani de zile, a exersat sa se foloseasca de picioare in loc de maini, anunta Click.

Baiatul de 15 ani care i-a adus mamei acasa SRI-ul si Politia. A gasit o cutie in care se afla o grenada. Un apel la 112 a adus angajati ai Politiei si SRI intr-un cartier din Baia Mare pentru a ridica o grenada de la un baiat de 15 ani. Adolescentul spune ca a gasit-o jucandu-se, insa se pare ca el si prietenul de joaca ar fi luat cutia in care se afla grenada dintr-un garaj pe care l-au gasit deschis. Baiatul de 15 ani spune ca a mers, impreuna cu un prieten, la o scoala care se afla ceva mai departe de zona in care locuieste. "A zis sa ma duc cu el sa o ia pe sora-sa de la scoala. Ne-am dus pe camp si ne-am jucat pana o iesit ea de la scoala. Si acolo am gasit o cutie", povesteste baiatul. Baietii au scuturat cutia, au auzit ca suna ceva inauntru si au incercat sa o deschida, scrie Adevarul.

La 80 de ani, cel mai sexy bunic din lume e fotomodel. Chinezul Wang Deshun a devenit deja o vedeta internationala. La 80 de ani, acest bunic a reusit sa-si pastreze trupul plin de muschi si bine intretinut. Lucreaza ca fotomodel si actor, desi are o varsta asa de inaintata. Incepand din anii 1950, nu este zi in care el sa nu faca exercitii fizice pentru a-si mentine corpul frumos. Recent, Deshun a participat la o parada de moda la Beijing, in cadrul careia a venit la bustul gol pentru a-si expune trupul tonifiat. Arata ca si cand ar avea cu zeci de ani mai putin, relateaza Click.

Situatia critica prin care a trecut un scafandru. Rechinul de 3 metri a intrat in cusca menita sa il protejeze. Momentele incredibile au fost filmate de unul dintre membrii echipajului. Rechinul se ridica la suprafata dupa momeala care i-a fost pusa, doar ca la scurt timp reuseste sa se bage in cusca metalica menita sa il protejeze pe scafandru. Vazand asta, oamenii din barca au deschis imediat trapa pentru ca animalul sa se poata elibera.Vizibil ranit din cauza custii, speriat si cu sangele siroindu-i pe partea dreapta a corpului, rechinul lung de trei metri a reusit sa iasa dintre barele de metal si sa inoate in larg, anunta Stirile ProTV.