Gluma sinistra a unui american. Unii vecini au fost la un pas sa faca infarct cand au vazut pe cer "creatura". Au mai ramas mai putin de doua saptamani pana la Halloween, dar americanii au intrat deja in atmosfera. Un american din Wisconsin a imprumutat o idee mai veche pentru a-si teroriza vecinii. A cumparat o drona de care a agatat un costum inspirat de monstrii Dementor din franciza Harry Potter, informeaza Stirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un dovleac gigant a crescut in Sibiu. Uriasul din gradina are peste 100 de kilograme. Un dovleac gigant a crescut in Sibiu. Uriasul din gradina are peste 100 de kilograme. Bostanul a fost ingrijit in gospodaria unui barbat din Sibiu care nu spera vreodata sa aiba in gradina o planta uriasa. Domnul Lucian are 47 de ani si este de profesie sofer. In timpul liber adora gradinaritul, asa ca a sarit seminte de dovleac gigant atlantic. Dupa cateva luni, a gasit un gradina un bostan urias care cu greu poate fi urnit din loc chiar si de patru persoane, noteaza Libertatea.

Amantul a fugit in fundul gol ca sa scape de sotul furios al iubitei! A mers asa pe strada. Pare o o poveste scoasa din telenovele, dar e o intamplare adevarata! Un barbat a fost nevoit sa fuga gol pusca pe strazi, dupa ce sotul iubitei lui si-a facut aparitia in mod neasteptat. Amantul a fugit pe geam si a mers pe jos cateva strazi, pana a ajuns acasa. Intamplarea a avut loc in Cambridge, Marea Britanie. Barbatul s-a plimbat in chiloti pe strada, in plina noapte, spre uimirea "norocosilor" care au dat nas in nas cu el, scrie Click.

Gestul socant al unui pasager, nervos ca a pierdut avionul. Cum s-a razbunat pe o angajata a aeroportului. Un barbat a fost filmat cand a batut-o peste fata, cu un iPad, pe angajata unui aeroport, in timp ce alti barbati incercau sa o apere. O femeie, angajata unui aeroport, a fost lovita peste fata cu un iPad, dupa ce doi pasageri si-au ratat zborul. Pe filmare se observa cum barbatii o ataca pe femeie, in timp ce aceasta incerca sa le explice politica companiei. Atacul a avut loc in aeroportul international Noi Bai, in capitala Vietnamului, Hanoi, noteaza Stirile ProTv.

Cuplu, filmat facand sex intr-un Internet Cafe, in vazul tuturor. Ce poti face atunci cand te plictisesti de cautari si jocuri online intr-un Internet Cafe? Un cuplu a decis ca cea mai buna forma de relaxare ar fi o partida de sex chiar in vazul tuturor. Un barbat si o femeie au fost surprinsi de camera de supraveghere a unui Internet Cafe in mijlocul actului sexual, fara a se feri de privirile celorlalti clienti, informeaza The Mirror. Acestia si-au lasat calculatoarele pornite, au intrerupt orice activitate, si-au dat pantalonii si chilotii jos si au incins partida de sex fara nicio jena, potrivit Click.