O englezoaica are interzis in montagne russe din cauza marimii sanilor.O tanara de 22 de ani din Marea Britanie nu a fost lasata sa se dea in montagne russe dintr-un motiv cel putin bizar. Tanya Willis se plange ca angajatii parcului de distractii Thorpe nu au lasat-o sa dea in montagne russe din cauza marimii bustului - mai precis, 36L - care ar fi impiedicat-o sa incapa sub bara de siguranta din vagoane. "Am fost umilita, a trebuit sa fac un mars al rusinii prin fata sutelor de oameni care stateau la rand", sustine femeia, in varsta de 22 de ani. Williams se plange ca instalatiile din parcuri sunt facute pentru femei cu bustul mic si ca nici macar nu a primit inapoi banii pe bilet - 28,99 de lire. Nu a fost lasata sa se dea nici intr-un alt circuit similar din parc si a trebuit sa stea si sa se uite cum restul familiei sale se distreaza, noteazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cuplu, filmat facand sex intr-o dimineata de iarna, in spatele unei case.Cum ar fi ca intr-o placuta dimineata de iarna, sa dezhideti fereastra si in loc sa va bucurati de peisajul matinal inzapezit, sa vedeti un cuplu facand sex chiar in spatele casei. Astfel a patit o batranica din China, care a ramas uimita dupa ce a vazut un barbat si o femeie, dandu-si frau liber pornirilor sexuale chiar la cativa metri de fereastra sa, informeaza Daily Star. Cei doi amorezi, imbracati in haine groase, deoarece afara era foarte frig, si-au vazut linistitti de partida de sex fara a se gandi ca cineva i-a putea vedea - si filma in acelasi timp. Batranica nu a vrut la inceput sa-i intrerupa pe cei doi, dar o prietena a acesteia a tipat la un moment dat la ei, stricandu-le partida de amor salbatic in mijlocul iernii geroase, anuntaClick.

A fost mama si sotie, acum e Arnold Schwarzenegger la feminin.Ionela Nistor, o femeie care nu isi arata varsta, 39 de ani, este singura persoana reprezentanta a sexului frumos care practica in Targu Neamt culturismul. De loc din Pipirig, Ionela Nistor traieste de 13 ani in orasul de la poalele Cetatii, impreuna cu cei doi copii, Ionut, in varsta de 20 de ani, Oana, de 14 ani. Culturista, care are un corp ce le-ar face invidioase pe multe domnisoare de 20 de ani, a inceput sa practice sportul de performanta la 29 de ani, fiind acum, dupa zece ani, instructor de fitness si aerobic. Desi spune ca i-a placut sportul de cand era mica, femeia recunoaste ca pana la 29 de ani a fost mama si sotie. Desi spune ca nu are un idol in sport, il admira foarte mult pe Arnold Schwarzenegger, pentru ca, din punctul ei de vedere, este un sportiv care a facut cariera in culturism fara a apela la "ajutoare" chimice, potrivitLibertatea.

Si-a cautat fratele 15 ani. L-a gasit... sora.Asta da surpriza! Britanica Linda Vine, de 58 de ani, din orasul Hull nu a mai stiut nimic de fratele ei Leslie Ede din 1998. Asa ca in urma cu 15 ani a inceput sa il caute cu disperare. Recent, a facut descoperirea vietii ei si a incremenit. L-a gasit pe Leslie pe Internet imbracat in femeie, cu sani veritabili si cosite blonde. Din 2005, fratele Lindei traia ca femeie, sub numele de Melissa. In 2011 si-a facut operatia de schimbare de sex. "Suntem ca doua surori. Eu sunt sora mai mica pentru ca am 56 de ani, iar Linda e sora cea mare", a declarat Melissa pentru ziarul britanic Daily Star. Acum Linda incearca sa le explice copiilor ei ca "unchiul disparut a devenit intre timp matusa", noteazaClick.

Prietenie inedita intre un calut si un... urs de plus.Un manz abandonat de mama lui, la cateva ore dupa nastere, a fost dus la Parcul National Dartmoor pentru ponei, din Marea Britanie, unde angajatii i-au dat un urs urias de plus ca sa nu se simta singur, mai ales ca starea lui de sanatate era instabila. Calutul, pe nume Breeze, s-a atasat foarte tare de ursulet, fiind convins ca acesta ii este mama, iar pozele in care doarme pe picioarele animalului de plus au facut inconjurul internetului. Medicii veterinari au reusit sa-i salveze viata si desi au trecut aproape trei ani de atunci, Breeze tot nu se desparte de ursulet, are grija de el si doarme in continuare cuibarit langa acesta. Prietenia dintre cei doi face in continuare furori pe internet si cei doi au devenit o adevarata atractie a parcului, relateazaLibertatea.