1. Lindsay Lohan este innebunita sa faca sex. Cel putin asa a afirmat fostul iubit al starletei americane, care a dezvaluit ca vedeta e obsedata sa faca sex si nu se satura niciodata. Lindsay este extrem de salbatica in pat si ii place sa isi pune in practica toate fanteziile sexuale."Cat am fost impreuna, ma simteam epuizat. Imi cerea neincetat sa facem amor. Faceam sex de trei ori pe zi", a adaugat Giles, citat de CanCan.

2. Cristi Chivu si Adelina Elisei vor primi cel mai inedit cadou de nunta. Directorul unei firme de prelucrare al aurului, mare fan al fotbalistului Chivu, vrea sa ofere celor doi indragostiti un pat de aur, estimat la peste 12 mii de euro, relateaza Libertatea.

3. Sanii care i-au adus celebritatea modelului britanic, Abi Titmuss, vor putea fi vazuti pentru ultima oara, la dimensiunile actuale, intr-un calendar pe 2008. Blonda de 31 de ani a declarat ca are de gand sa renunte la cateva grame de silicon si sa-si aduca bustul la o dimensiune normala, pe motiv ca vrea sa pluseze asupra laturii spirituale si nu sa mai atraga datorita sanilor, precizeaza Click.

4. Un locuitor din New York a primit 6,13 milioane $ despagubiri pentru ca a alunecat pe excremente de porumbel si a cazut pe scarile unei statii de metrou, noteaza Click. Barbatul a dat in judecata Primaria din New York pe motiv ca angajatii din transportul public nu au curatat scarile statiei de metrou, iar judecatorii i-au acordat acestuia 7,67 milioane de dolari ca despagubire. Autoritatile din transporturi ale orasului nu au trebuit sa achite decat 80 % din suma, barbatul fiind gasit responsabil în proportie de 20% pentru ca nu a evitat obstacolul.

5. Paris Hilton ar putea sa ajunga "saraca fata saraca", dupa ce bunicul ai intentioneaza sa doneze 97% din avere unei fundatii. Mostenitoarea imperiului hotelier Hilton s-ar putea alege cu doar cativa dolari in cazul in care Barron Hilton va dona cele 2 miliarde de dolari actiunilor de binefacere, scrie Romantica.

6. Suedia va fi prima tara care va avea un hotel-avion dupa ce autoritatile au aprobat schimbarea destinatiei unui aparat de zbor Boeing 747-200. Cele 800 de scaune ale avionului vor fi inlocuite cu 80 de paturi, iar puntea superioara a aparatului de zbor va fi transformata intr-un apartament, scrie Click.

7. O reclama cu Mos Craciun a fost interzisa de autoritatile ruse, pe motiv ca spotul publicitar al lantului de magazine Eto, in care se mentiona ca Mosul nu exista, “ii discrediteaza” pe parintii care le spun contrariul copiilor lor. “Spotul arata ca parintii isi mint copiii si provoaca o atitudine negativa a copiilor fata de parintii lor”, a explicat un oficial rus, citat de Click.

8. Primaria din Paris ofera parcare gratuita, cu ocazia sarbatorilor de iarna. Din cauza alertei de poluare cu oxizi de azot, autoritatile pariziene a indemnat cetatenii sa circule cu metroul sau, daca merg cu masina, sa parcheze imediat ce au ajuns la locul dorit. Si, pentru ca locuitorii din Paris sa nu-si faca griji in privinta taxelor de stationare, primarul a suspendat temporar taxa de parcare, relateaza Adevarul.

9. Un Yorkshire terrier a ajuns la spital, dupa ce a mancat o steluta din bradul de Craciun, relateaza CanCan. Charlie, un pui de catel, de doar cinci luni, rasa Yorkshire terrier, a fost atat de fascinat de decoratiunile de brad, incat nu s-a lasat pana nu a mancat una. Patrupedul, care a profitat de un moment de neatentie al stapanilor sai, s-a repezit la bradul impodobit si a luat o steluta din pom, pe care a inghitit-o.

10. O fetita de doi ani a scapat intr-un mod miraculos, fara nici un organ vital afectat, dupa ce si-a infipt o surubelnita in ochiul stang. Dupa nefericitul accident micuta de origine americana a ramas doar cu o cicatrice pe pleoapa, fara sa-i fie afectata vederea, relateaza Libertatea.