Un barbat i-a cerut iubitei sa isi tatueze pe frunte numele sau dintr-un motiv bizar. Cum a reactionat femeia. Kourtney Leigh, o femeie in varsta de 20 ani din Anglia, si-a tatuat pe frunte numele iubitului ei. Femeia si-a tatuat numele prietenului ei, "Ryan", deasupra sprancenei stangi, iar deasupra celei din dreapta are tatuat porecla lui, adica "Wibbo". Tatuajul a fost facut chiar de catre iubitul ei, care se ocupa cu facutul tatuajelor. Ryan Wibberley, in varsta de 23 de ani, sustine ca a mai convins alte 39 de femei, fost iubite, sa-si faca un tatuaj cu numele sau. Majoritatea ar fi ales sa le faca pe picioare, maini, degete sau pe spate, dar nu si pe fata, informeazaStirile ProTv.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Si-a inchis fiul in beci timp de 20 de ani dintr-un motiv incredibil. Un barbat extrem de slab, cu parul si unghiile crescute excesiv a fost gasit in subsolul casei tatalui sau, de catre autoritati. Acesta a fost descoperit din greseala, in timp ce politistii perchezitionau mai multe case cu scopul de a-i gasi pe membrii unei bande organziate de traficanti de droguri, potrivit Metro. Autoritatile braziliene cred ca barbatul a stat in camera fara ferestre din districtul Guarulhos din Sao Paolo, legat de pat, timp de 20 de ani. Potrivit martorilor citati de Metro, Armando de Andrade a fost gasit cu unghiile de la maini si picioare crescute excesiv si cu o barba care ii crescuse pana la genunchi. Vecinii credeau ca acesta s-a mutat din casa respectiva pe cand avea 16 ani, noteazaClick.

Cum au furat bulgarii moastele Sfantului Dimitrie cel Nou din Basarabi, ocrotitorul Bucurestiului. Maresalul August von Mackensen, guvernatorul militar al Romaniei ocupate de nemti, era informat, in februarie 1918, ca soldati bulgari, aliati ai Germaniei, furasera moastele Cuviosului Dimitrie cel Nou din Basarabi, ocrotitorul Bucurestiului, care este serbat pe 27 octombrie. Imediat dupa furtul moastelor din Catedrala Mitropolitana, Mitropolitului Conon ii trimitea urmatoarea scrisoare lui Mackensen: "Excelenta Voastra, avem marea durere sufleteasca de a va aduce la cunostiinta ca astanoapte, 17/4 ale curentei, s-a jefuit Biserica Catedrala a Sfintei Noastre Mitropolii, ridicandu-se cu forta Sicriul cu Moastele Sfantului cuvios Dumitrie, dimpreuna cu toate odoarele ce se aflau intr-insul, potrivitEVZ.

O scoala din Austria a fost evacuata din cauza unui exponat din laboratorul de stiinte. Ce era de fapt roca neagra. Vitrina cu minerale rare din laboratorul scolii "Misionarelor Sfintei Inimi" din Salzburg adapostea de decenii bune o bucata de uraniu radioactiv, insa pana acum nimeni nu si-a dat seama cat de periculoasa este. Descoperirea a fost facuta cu prilejul unei conferinte tinuta de un activist impotriva armelor nucleare, care a adus pentru o demonstratie un ceas cu limbile pictate cu radiu si un contor Geiger. Spre surprinderea sa, contorul a indicat o valoarea a radioactivitatii de 20 de ori mai mare decat cea normala. Mai concret, expunerea la radiatiile produse de roca din scoala era de 210 milisievert pe an - maximul permis de legislatia muncii fiind de 50 de milisievert/an, noteazaStirile ProTv.

Da cu aspiratorul cu serpii la gat. In casa lor serpii sunt imparati! Este si normal atunci cand traiesti cu 53 de reptile intr-un apartamentul din Bulkington, Warks, Marea Britanie. Cuplul format din Lewis Weightman (28 de ani) si Sam Gorman (23 de ani) e fascinat de boa constrictori si pitoni giganti. Au frigiderul plin de soareci si sobolani si nu misca un ac in casa fara sa aiba grija ca boa lung de trei metri sa fie asezat in siguranta. Si pentru ca serpii ataca furtunul de la aspirator, Lewis nu face curat in casa fara sa isi monteze la gat "fularul" sasaitor. "M-au muscat de multe ori si au incercat sa ne sugrume. Dar acum suntem prieteni. Nu gatesc nimic fara sa mi-i pun la gat pe rand si nu spal vasele fara sa ii las sa-si bage botul in chiuveta", a declarat, pentru Daily Star, Sam, citatClick.