A incercat sa fuga de politisti, dar s-a facut de ras. Cum si-a batut joc un caine lup de un infractor. Dupa o urmarire cu masina, un infractor englez a implorat mila autoritatilor, dupa ce un caine al politiei l-a trantit la pamant si a inceput sa-l muste. Cainele i-a dat drumul doar cand agentul Matt Butterworth i-a ordonat sa-l lase in pace. Parkers a fost condamnat la inchisoare, impreuna cu alti 2 barbati, dupa o urmarie cu masina timp de 40 de minute prin Staffordshire, in ianuarie, anul curent, informeazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

I-a facut sex oral unui barbat in timp ce astepta la coada la supermarket. S-a intamplat undeva in Statele Unite si nimeni nu parea deranjat de ce se intampla in timp ce asteptau sa le vina randul pentru a-si plati produsele. In materialul video filmat cu telefonul mobil, cel mai probabil de un alt client, se poate vedea cum un barbat sta rezemat de casa de marcat si o lasa pe femeie sa-i faca sex oral. In mod surprinzator, nimeni nu are vreo reactie negativa la fapta lor indecenta. Unul dintre clienti isi achita linistit produsele, de parca nimic nu s-ar fi intamplat sau ca ar fi ceva obisnuit, anuntaClick.

Adorabili! Pur si simplu adorabili. Cainii fenomenali se comporta la fel ca oamenii si genereaza cea mai mare distractie. Cainii fenomenali se comporta la fel ca oamenii si genereaza cea mai mare distractie. La fel ca in cazul oamenilor, si in lumea animalelor exista unele exemplare mai dotate decat altele. Acesta este cazul cainilor din imagini si care manifesta o inteligenta peste media altor patrupede din rasele lor. Considerat cel mai bun prieten al omului, cainele ajunge la un moment dat chiar sa-i locul acestuia. Asa s-a intamplat in imaginile incluse intr-una dintre cele mai amuzante galerii foto din lume, relateazaEVZ.

Secretara s-a trezit peste noapte multimilionara! De ce a rasplatit-o seful. Ce bucurie poate fi mai mare decat atunci cand seful de la locul de munca te rasplateste cu...jumatate din averea sa! Asta a primit prin testament fosta secretara a multimilionarului italian Bernardo Caprotti. Acesta a lasat fostei sale secretare, Germana Chlodi, jumatate din agoniseala sa din timpul unei lungi cariere in afaceri, in jur de 75 de milioane de euro, informeaza Ansa.it. Caprotti a oferit secretarei sale o asemenea avere deoarece a vrut sa-i rasplateasca loialitatea pe care a avut-o fata de el de-a lungul anilor, scrieClick.

Un barbat din Kosovo a construit de unul singur un Lamborghini, in garajul sau. Cum arata automobilul. Ce faci daca iti doresti cu ardoare un Lamborghini, si nu te numeri printre putinii care isi permit un asemenea bolid? Simplu, il construiesti in garaj. Macar o replica, ce seamana binisor cu originalul. Ei bine, un barbat din Kosovo a reusit si l-a si inmatriculat! Un barbat din Kosovo e mandrul posesor al unui Lamborghini construit la el in garaj. A folosit motorul si diverse parti de la masini vechi. Unele componente chiar sunt originale, chiar daca ceva mai uzate, noteazaStirile ProTv.