Descoperirea facuta de un barbat cand a vazut ca animalul de companie se simte rau. Ce a gasit in gura catelului.Stapanul unui caine din Kansas, SUA, a facut publice mai multe imagini cu animalul sau pentru a atrage atentia asupra unui fenomen ciudat. Cainele a ajuns la veterinar cu gura plina de gargarite. Barbatul a decis sa il duca pe Bailey la veterinar cand a vazut ca animalul se simte rau. Acolo, el a descoperit ca intreaga cavitate bucala a catelului era plina de buburuze. Acestea din urma erau prinse pe cerul gurii. Medicul Lindsay Mitchell a declarat ca nu este primul caz pe care il vede si ca stapanii de animale trebuie sa fie foarte atent, informeazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

O virgina de 18 ani i-a cerut iubitului sa fie primul ei barbat! Raspunsul lui a facut-o sa planga. Haley, o tanara virgina de 18 ani , a aparut intr-o emisune TV si i-a cerut baiatului pe care il iubieste sa fie primul ei partener sexual, dar reactia lui a socat-o. Kaleb si Haley se intalnesc de de doar doua luni, dar pentru ca ea se muta odata cu inceperea facultatii, tanara s-a hotarat sa duca relatia la urmatorul nivel. "E destul de ciudat sa ma duc la facultate si sa fiu inca virgina. Acolo nu prea sunt multi virgini. Vreau sa ma culc cu persoana potrivita si am o relatie cu Kaleb de cateva luni, am fost la multe intalniri cu el", a povestit Haley in cadrul emisiunii lui Jerry Springer, potrivit Mirror, scrieClick.

Partida de sex, terminata la spital. Un barbat a ramas fara dinti, dupa ce s-a culcat cu sotia prietenului. Partida de sex, terminata la spital. Un barbat din judetul Botosani nu va uita niciodata ultima partida de amor pentru ca, la final, a ajuns la spital cu doar doi dinti in gura. N-a fost victima vreunei dentiste nemultumite de prestatia din pat, ci a cazut prada furiei unui prieten din sat. Omul s-a razbunat intr-un mod violent, dupa ce a aflat ca individul s-a culcat cu sotia sa. Povestea triunghiului amoros s-a consumat, dupa o noapte stropita cu alcool din belsug. Barbatul, in varsta de 40 de ani, a mers intr-un birt din Botosani cu un amic si sotia acestuia, unde au baut alcool ore-n sir, noteazaLibertatea.

I-a fost furata masina, iar a doua zi a gasit-o in parcare. Proprietarea a ramas socata cand a vazut ce se afla pe scaun. Unei femei din SUA i s-a furat masina, iar a doua zi a gasit-o in parcare, avand pe scaunul soferul 30 de dolari si un bilet in care i se prezentau scuze pentru incident. Lui Erin Hatzi, din Portland, Oregon, i s-a furat masina marti seara, un Subaru, iar miercuri i-a fost returnata cu 30 de dolari pe scaunul soferului, impreuna cu un bilet in care o femeie isi cerea scuze, potrivit The Guardian. Femeia care i-a furat masina, din greseala, i-a scris lui Erin un bilet in care ii cerea scuze pentru incident. Camerele de supraveghere au surprins o femeie cand s-a indreptat spre automobilul lui Erin, un Subaru, si a plecat cu el, anuntaStirile ProTv.

Preotul pervers a revoltat Marea Britanie. Denaturatul a participat la orgii cu prostituate si gay. Un preot pervers din Anglia a reusit sa starneasca revolta dupa ce a fost implicat in mai multe orgii bisexuale si cu prostituate. Potrivit The Sun, preotul, membru al Bisericii Anglicane, a participat la mai multe partide de sex in grup, a frecventat locuri unde se adunau persoanele cu alta orientare sexuala si a avut relatii intime cu foarte multe prostituate. Dezvaluirile au fost facute chiar de sotia sa. "Cele mai importante elemente din viata lui erau Dumnezeu si sexul", a declarat femeia intristata de apucaturile sotului. Un tribunal al Bisericii Anglicane judeca acum cazul, relateazaEVZ.