Nuntasii incep sa traga de lenjeria intima a miresei, chiar de fata cu sotul sau. Imaginile bizare aparute in China. Cu toate ca poporul chinez este unul conservator atunci cand vine vorba de dragoste, se pare ca la capitolul jocuri de nunta imaginatia lor capata avant. O demonstreaza un clip bizar aparut pe o retea de socializare. Ceremonia unui cuplu s-a incheiat intr-un mod nu tocmai elegant, iar filmarea a ajuns pe site-ul Miaopai, noteazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A dus-o la Bieber la concert, apoi i-a cerut banii pe bilet! Cum s-a razbunat fata. Frumoasa Harriet a devenit cunoscuta in spatiul virtual, dupa ce a facut publica o conversatie pe care a avut-o cu fostul ei iubit, Dan. Acesta a dus-o la un concert cu Justin Bieber si s-a oferit sa cumpere biletele. La scurt timp, cei doi s-au despartit, iar baiatul i-a cerut banii dati pe bilet. Raspunsul fetei a devenit viral, relateazaClick.

Imagini cu o femeie hranind ratoni socheaza internetul. Un filmulet in care o femeie da de mancare unor ratoni aflati sub podeaua unei verande face senzatie pe internet. Videoclipul a strans sute de mii de vizualizari si distribuiri pe YouTube si retelele de socializare, informeazaDigi24.

Au invitat la propria nunta un "cavaler de onoare" de 300 de kg. Cum s-a comportat ursul. Denis si Neyla ambii in varsta de 30 de ani, un cuplu proaspat casatorit din Rusia, au invitat la propria nunta un urs de peste 300 de kilograme. Ursul, numit Stepan, chiar a purtat si papion, fiind foarte implicat in desfasurarea ceremoniei. Avand o inaltime de peste 2 metri, stand in picioare, animalul a fost pozat in diferite ipostaze alaturi de mireasa si mire, potrivit Daily Mail, citat deStirile ProTv.

Periculos de provocator! Aceasta bruneta poate zdrobi cu fesele o doza de Red Bull. Veti fi uimiti de ce poate sa faca aceasta bomba sexy cu o doza de energizant Red Bull. Oricat ar parea de apetisanta, focoasa bruneta "pune la respect" petul de suc intr-un stil unic. Ea a fost filmata in timp ce a strivit doza de energizant, nu in mana, cum poate face oricine, ci intre fese, informeaza Daily Star, relateazaClick.