Momentul in care o femeie este lovita de trasnet pe strada. Ce facea in acele clipe. O femeie de Zimbabwe a fost lovita de trasnet in timp ce mergea pe strada. Momentul a fost filmat de cineva si urcat pe LiveLeak. In mod miraculos, femeia a supravietuit incidentului si este teafara, conform Metro. Insa, amatorii miturilor legate de fulgere sustin ca aceasta facea doua lucruri gresite la respectivul momentul: mergea pe langa copaci si avea o umbrela, ceea ce "a atras" fulgerul catre ea. Insa, oamenii de stiinta sustin ca acestea sunt doar niste mituri, potrivit stirileprotv.ro (video).

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Dupa 70 de ani, un fenomen astronomic magnific va putea fi admirat din nou pe cer. Pe data de 14 noiembrie 2016, luna se va afla la cea mai apropiata distanta de Pamant, la fel cum a fost si in luna ianuarie a anului 1948. Luna va aparea cu o dimensiune cu 14% mai crescuta si va fi mai stralucitoare cu 30% fata de normal. Acest eveniment va mai avea loc pe data de 24 noiembrie 2034. Asa cum explica NASA, pentru ca Luna are o orbita eliptica, o parte a acesteia, numita perigeu, se afla cu 48.280 de kilometri mai aproape de pamant decat cealalta. Cand Soarele, Luna si Pamantul se aliniaza, in timp ce Luna orbiteaza Pamantul, acest eveniment este numit "syzygy". Cand acest eveniment se petrece, avand partea perigeului inspre noi, si Luna se regaseste in partea opusa a Pamantului dinspre Soare, obtinem ceea ce se numeste syzygy-perigeu, scrie descopera.ro.

A baut in fiecare zi 4-5 cutii de suc energizant. Dupa o luna, soc. Un barbat de 50 de ani a fost diagnosticat de medici cu hepatita acuta dupa ce a consumat in fiecare zi cate 4-5 doze de bautura energizanta. Medicii au constatat ca ficatul pacientului era grav afectat, potrivit DailyMail. Acesta le-a explicat ca a recurs la consumul de enrgizante ca sa nu adoarma la serviciu. La inceput simptomele erau de anorexie si durere abdominala, dupa care au aparut durerile de cap si voma. Barbatul. al carui nume nu a fost dat publicitatii de medici, a crezul ca sunt semnele unei gripe si nu a ajuns la spital decat in ultima instanta, cand i s-a ingalbenit pielea, scrie realitatea.net.

Copiii bogatasilor lumii au scapat de sub control cu gesturile care arata muntii de bani pe care-i au de la parinti. Masini de lux, bijuterii pe masura, haine de la cei mai buni creatori de moda din lume, restaurante scumpe, vacante exclusiviste, bauturi fine... Acesta este arsenalul luxului pe care il expun copiii bogatasilor lumii. Snobismul este prezent in aproape fiecare imagine si apare sub diferite forme, unele mai directe decat altele. Trasatura comuna a blagoslovitilor sortii este lauda cu bunurile pe care le au. Indiferent ca provin din Europa, din Asia sau de pe alte continente, copiii bogatasilor lumii se lauda cu stilul de viata pe care il au fara sa le pese ca in aceasta lume, unii semeni de-ai lor mor de foame, potrivit evz.ro.

I-a explodat tigara electronica in mana si barbatul a luat foc. Incidentul surprins de camerele de supraveghere, in Toulouse. Un incident socant a fost filmat pe o strada din Toulouse. Camerele de supraveghere au surprins momentul in care unui barbat ii explodeaza tigara electronica in mana si in secunda urmatoare barbatul ia foc. Acesta s-a ales cu arsuri majore pe abdomen si a fost dus de urgenta la spital. In imaginile surprinse de camere, se vede cum imediat dupa ce isi aprinde tigara, aceasta incepe sa arunce scantei din ce in ce mai intense. Bodyguarzii care erau afara au sarit sa il ajute si intr-un final au reusit sa scoata bateria din dispozitiv pentru a impiedica alte pericole, potrivit stirileprotv.ro.