Fiul ei a vomat pe o geanta Louis Vuitton, iar femeii i s-au cerut despagubiri exagerate. Ce suma a cerut proprietara.Unei femei din Anglia, care zbura cu avionul alaturi de familie, i s-a cerut sa achite pretul unei genti Louis Vuitton, dupa ce fiul ei a vomitat pe obiect. Femeia, care zbura alaturi de sotul si cei doi fii ai ei, a avut parte de o surpriza neplacuta. Fiul cel mic a vomat aproape pe tot parcursul zborului, iar din pacate pentru el, varsatura a ajuns sub scaune si a fost imprastiata pe o geanta Louis Vuitton in valoare de 900 de lire sterline, potrivit Metro, citat deStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Topless la volan, dar cu centura intre sani! Cum a uimit o femeie soferii in trafic. O femeie s-a filmat cu telefonul in timp se afla la volanul propriei masini, pe jumatate dezbracata. Cu bluza trasa in jos si sanii dezgoliti, aceasta conducea si fredona o melodie, insa fara sa incalce prea multe reguli de circulatie. Femeia a uimit soferii pe care i-a intalnit in trafic cu exhibitionismul ei. Desi ar fi putut fi oprita de politisti pentru nuditate si pentru faptul ca se filma cu telefonul, cu siguranta nu ar fi luat o amenda pentru nepurtarea centurii de siguranta, relateazaClick.

Goi si goale la metrou, dar si crema ciudatilor din subteran. Lumea in care traim, o diversitate a nebuniei in toate formele. Goi si goale la metrou, dar si crema ciudatilor din subteran. Metroul reprezinta oriunde in lume cel mai folosit mijloc de transport. Pornind de la acest aspect, este de inteles diversitatea calatorilor. Totusi, unii dintre ei ies din tipare cu stilul lor vestimentar, dar si cu apucaturile, unele mai ciudate decat altele. Calatori din marile capitale ale lumii au devenit vedete in mediul online datorita sau din cauza felului in care au decis sa apara la metrou, anuntaEVZ.

Ca-n filme. O femeie divorteaza dupa ce papagalul i-a dezvaluit ca sotul o insala. Ce cuvinte repeta. Pare desprins din filmele de comedie, dar este cat se poate de real. Barbatul ar fi avut o relatie extraconjugala cu menajera, iar sotia sa, care sustine ca banuia ca era inselata, nu mai avea niciun dubiu in clipa in care a auzit cum papagalul, animalul lor de companie, a inceput sa repete obsesiv cateva replici siropoase pe care ea nu le-a mai auzit de mult de la sotul sau. Cei doi soti traiesc in Kuweit, unde adulterul se pedepseste cu inchisoarea, potrivitRealitatea.net.

O femeie din China nu s-a mai tuns de 18 ani. La ce lungime a ajuns parul ei.O femeie din provincia Shanxi, China, in varsta de 60 de ani, are o lungime a parului de peste 3 metri. Ni Linmei sustine ca nu s-a mai tuns de 18 ani si spera ca parul sa-i creasca in continuare, pentru a putea intra in Cartea Recordurilor Guiness potrivit Daily Mail. Totusi, lui Ni trebuie sa-i mai creasca parul, fiindca recordul mondial este detinut de o alta femeie din China, Xie Qiuping, al carei par masoara aproape 6 metri, informeazaStirile ProTv.